yarın gidip alcamYok öyle olmuyor. Harcayıpta yok borç ödedik vs deselerdi,
Altın miktarını, düğün videoları, resimleriyle kanıtlayıp, haciz yoluna gidebilirsin.
Ama tabi alacağınız her mahkeme işi uzattıkça uzatacak. Buda aklınızda olsun.
Bu arada darp raporunu al...Darp raporu, darp sebepli iş göremez raporudur. Darp raporu şahitten daha etkilidir. Darp raporu, yaşadıklarınızın kanıtıdır.
Size tavsiyem, en yakın karakola gidip görevli memur ile konuşun. Sizi adli Tıba sevketmesini isteyin. Unutmadan,
Darp raporu almak için şikayetçi olmaya gerek yok...
Gecen ay arkadasıma aldık beraber.karakola gidip komiserı görmek ıstedıgını söyle.darp raporu almak ıstedıgını söyle.sanabır belge verıyolar.gıdıyosun acıle.sıra beklemeden Ücret odemeden oradaki hekıme dıyosun buram buram agrıyo.hemen üstünkörü bakıp doldurup gerı verıyo,onuda karakol alıyo bu kadar.hekım sormadı bıle bunu kım yaptı dıye.komsusu tartaklamıstı arkadasımı.
evet o tarafta oturoyurz ama evleneli 1 yıl olmadıAvukat arkadasima sordum anlasmali olursa ankara adliyesinde cok rahat gun alinabilir dedi
Hatta sincan ve cevresinde oturuyorsaniz sincan adliyesi cok kisa surede hallediliyormus
aejadasın ankarada mıAvukat arkadasima sordum anlasmali olursa ankara adliyesinde cok rahat gun alinabilir dedi
Hatta sincan ve cevresinde oturuyorsaniz sincan adliyesi cok kisa surede hallediliyormus
aejadasın ankarada mı
onunla görüşebilirm şu anda
ücret ister mi
hemen sorar msn
o konuda fikrimi değiştirdinm.hepsini isticemBosanma islerden anlamam ama..........
Nasil altinlarin yarisi?? O ne demek?? O sizin hakkiniz! Siz kizliginizin yarisini mi verdiniz o adama?
offfffAvukat arkadasima sordum anlasmali olursa ankara adliyesinde cok rahat gun alinabilir dedi
Arkadasim ankarada degil yoksa yonelndircektim ama ankaradaki arkadalari bu sekilde islem yapiyorlarmis
KOS!o konuda fikrimi değiştirdinm.hepsini isticem
ve şimdi gidip rapor alcam
eşim işten izin alıp gelcek..gitme biyere demiş
hemen gitmem lazım.o gelmden
daha babası bile geliyo olbailr
bu raporu alınca direk boşanma davası mı açılıyo yoksa tebdir parası uzaklaştırma mı açılıyo
Vallah bacim dedigim gibi anlamiyorum bosanma islerinden ......bu raporu alınca direk boşanma davası mı açılıyo yoksa tebdir parası uzaklaştırma mı açılıyo
o dediğin isme ulaşamdım ama başka bi avukat çıktı. o beni yönlendirdi.Baska bir arkadasima sordum o da necatibeyde halil kupcuk e gitmis arayip sor istesersen ucretini felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?