• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlaşmalı boşanmak için yarın avukata gidicez. YARDIMMM

Yarın git rapor al ama kesinlikle eşine söyleme belki oda almıştır tırnak izini De hakim sorarsa o zaman beni dövdü kendi mi savundumm dersin darp raporu da gerekirse çıkarır verirsin

sabahtan başlıyım.
gittim raporu aldım.
eşimle avukata gittik.onun bulduğı avukata.hatta iki avukat vardı.önce barıştırmaya çalıştılar.sonra yanaşmıyoruz anlaşın kim nerde kalcak kaç para nafaka verilcek güzellikle halledin dediler.
bi ara dedim benim elimde deliller var çekişmeli olsa daha fazlasını alırım.artık eşim bu avukatları buldığu içn mi öyle dediler bilmiyorum.
en son ben beraber kalmak istemiyorum ddim.eşim de tamam git yurt bul.ben ödicem dedi.evi de taşıcakmış başka yere.ama ailesine ss kedi yurtta kalcak yurt parasını ailesi vercek dicekmiş.bu bile hala aile korkusuyla davrandığını gösteriyo.
neyse ben yurt buldum
sonra polise gittim.ifade verdim.ben ordan çıkmadan eşim aradı.onu ifadaye çağırmışlar.niye yaptın biz senle anlaşmadık mı dedi..dedim şikayetçi olmadım.sadece böyle böyle oldu uzaklaştırma tebdir filan da istemedim dedim.ailene güvenmiyorum 3 ay sonra açılacak dava o zamana kadar senin aklına girip bana bişey vermiceksiniz ortada bırakcaksın sen de onların aklına uyup dedim.ben konuşmuştum tamam demişlerdi dedi.
ben de rapor alıp gitcem.dedi.iyi git dedim.
sorun asker olduğu için siciline işlenecek.ben niye oraya gittim bilmyiorum.hastanedeki polis ısrar etti git diye.ben de gittim.bu yıl da onun yüzünden atanamıcam.geçen yıl da evlencez diye dersaneye bıraktırdı.şimdi onu sicilinde ufacık bişey olmasına dayanamıyo.o kadar üzülüyorum ki bu yıl da atanamıcağıma..boşandığıma üzülemiyorum o yüzden.şimdi biraz gücüm var ama sınavdan sonra o da kalmıaycak.
eşim şimdi ifade veriyo.eve gelince neler olur bilmyiorum.boğuluyorum bu evde.
dışarısı da beni ruh halimi öyle bi anlatıyo ki.bi açıyo.bi bulutlu.bi yağmur yağıyo.bi fırtına kopuyo.
hepsi geçecek Allah' ın izniyle kedi
ve atanacaksın bu sene pes etme.. ben buna kalpten inanıyorum
eşine de darp raporu olayını iyi açıklamışsın direk onu suçlamamışsın
neden kendini de suçluyosun biliyor musun.. sende ona vurup ettiğin için
seni o hale getiren o canım unutma..
güçlü ol herşey güzel olacak
bol bol dua et...

bol bol dua et...
dayanmıyorum
gelsin bana sarılsın sevsin istiyorum ama hiç bi zaman yapmadı bundan sonra da yapmayacak
ben hep kendimi avuttum beni sevsin diye ama sevmedi
hiç acımadı bana

bir önceki konunu da okudum ve hayretler içindeyim.
bizde de şiddet oldu kavgamız çok oldu ama hiç bu boyutlara gelmedi.
hatta bu boyuta gelmediği halde ben darp raporu aldım ve bir ay evden uzaklaştırdılar eşimi.
niye korkuyosun niye acıyosun kocana, o sana acıdı mı?
sen bu adamı seviyosun galiba, düzelsin istiyosun ama adamda hiç ışık yok.
ailenin yanına gittiğin zaman nasıl bir hayatın olur, artılarını eksilerini düşün.
sınava girmekle bitmiyoki belki ilk alımlarda giremiyceksin bu süre iki seneye kadar uzayabilir.
eşinin adam olacağını düşünüyorsan git ailenle filan yaşa bi müddet, yok bu adam olmaz diyosan boşan başka çare yok.
bir arada yaşamanız sağlıklı değil şu an.

bir önceki konunu da okudum ve hayretler içindeyim.
bizde de şiddet oldu kavgamız çok oldu ama hiç bu boyutlara gelmedi.
hatta bu boyuta gelmediği halde ben darp raporu aldım ve bir ay evden uzaklaştırdılar eşimi.
niye korkuyosun niye acıyosun kocana, o sana acıdı mı?
sen bu adamı seviyosun galiba, düzelsin istiyosun ama adamda hiç ışık yok.
ailenin yanına gittiğin zaman nasıl bir hayatın olur, artılarını eksilerini düşün.
sınava girmekle bitmiyoki belki ilk alımlarda giremiyceksin bu süre iki seneye kadar uzayabilir.
eşinin adam olacağını düşünüyorsan git ailenle filan yaşa bi müddet, yok bu adam olmaz diyosan boşan başka çare yok.
bir arada yaşamanız sağlıklı değil şu an.
ben bunu yapamadım işte.hem beni dövdü.hem gelip bi kuru özür diledi.ve ben konuşmadım bi kaç gün.gittim kendim konuşmaya başladım.o gitti dışarıda takıldı.tv izledi.sonra köpek gibi geldi yaptığım yemeği yedi.ben kendiöi suçlu gördüm.öyle gösterdi bana kendimi.sen suçlusun ve dövülmeyi hak ettin.
ama en sonunda ben yine gidip rapor almazdım.ama babası beni evden kovunca sonra eşim yine babasının aklına uyup seni her şeyden mahrum bırakcam 5 kuruş vermicem defolup gitceksin deyince ben rapor aldım seni işinden ederim bidaha memur bile olamazsın deyince anlaşmalıya yanaştı.benim ona zarar vereceğimi bildiği için hemen boşanmak istiyo.
zaten gittim ifade de verdim.dün silahını da aldılar.msj atmış bana zarar veriyosun diye.
ben de dedim ben senin yüzünden atanamıcam.
şimdi. anneme geldim.dün bi ara yurda gittim yerleştim ama 1 saat duramadım.anladım ki yanlız kalmamam gerekmiş.sonra cıktım geldim.eşime yurttayım dedim.yurt parası filan göndercek bugün.
ben de psikologa gitcem.
yanlız kalmamam iyi olcak.çünkü dün yurta bile eşime msj attım.keşke beni sevseydin filan diye.hem istemiyorum hem msj atıyorum.kabullenemiyorum beni silip atmasını.dün otobüse binince biraz ferahladım.onun hakkındaki kötü şeyler geldi hep aklıma.
çok salağım belki ama çok kısa zamanda bunşarın hepsini atlatmış olcam.
bana yol gösteren herkese çok teşekkür ederim.allah razı olsun.

bol bol dua et...
evet ben de ona vurduğum için kendimi suçlu görüyorum ama ne olursa olsun orda ben kendimi savunmasan yüzünü çizmesem beni orda öldürene kadar döverdi.yani bilyiorum o evde beraber kalsak yine kavga etcez.daha kötüsü olcak.en iyisi bu oldu.en iyisi fazla zarar görmeden ben çıktım geldim

Yarın git rapor al ama kesinlikle eşine söyleme belki oda almıştır tırnak izini De hakim sorarsa o zaman beni dövdü kendi mi savundumm dersin darp raporu da gerekirse çıkarır verirsin
anlaşmalı boşancaz.asker olduğu için çekişmeli olursa onun için iyi olmayacakmış.
bi de dün silahını filan aldılar.sadece raporla gttim ifade verdim.şikayetçi olmadım.ona rağmen silahını aldılar.ne kadar süre sonra geri verirler acaba.
istediklerimi vercek.yurt paramı harçlığımı da vercek.avukat da sorun cıkmasını istemiyosan istediklerini yapacaksın o senin hala nikahlı eşin vermezsen gidip zorla el koydurur maaşına dedi.bu senin için iyi olmaz dedi.
o da ifade vermeye giderken rapor almış ama benden şikayetçi olmamıl.bu kamu davasına düşerse bana da ceza gelir mi

ben bunu yapamadım işte.hem beni dövdü.hem gelip bi kuru özür diledi.ve ben konuşmadım bi kaç gün.gittim kendim konuşmaya başladım.o gitti dışarıda takıldı.tv izledi.sonra köpek gibi geldi yaptığım yemeği yedi.ben kendiöi suçlu gördüm.öyle gösterdi bana kendimi.sen suçlusun ve dövülmeyi hak ettin.
ama en sonunda ben yine gidip rapor almazdım.ama babası beni evden kovunca sonra eşim yine babasının aklına uyup seni her şeyden mahrum bırakcam 5 kuruş vermicem defolup gitceksin deyince ben rapor aldım seni işinden ederim bidaha memur bile olamazsın deyince anlaşmalıya yanaştı.benim ona zarar vereceğimi bildiği için hemen boşanmak istiyo.
zaten gittim ifade de verdim.dün silahını da aldılar.msj atmış bana zarar veriyosun diye.
ben de dedim ben senin yüzünden atanamıcam.
şimdi. anneme geldim.dün bi ara yurda gittim yerleştim ama 1 saat duramadım.anladım ki yanlız kalmamam gerekmiş.sonra cıktım geldim.eşime yurttayım dedim.yurt parası filan göndercek bugün.
ben de psikologa gitcem.
yanlız kalmamam iyi olcak.çünkü dün yurta bile eşime msj attım.keşke beni sevseydin filan diye.hem istemiyorum hem msj atıyorum.kabullenemiyorum beni silip atmasını.dün otobüse binince biraz ferahladım.onun hakkındaki kötü şeyler geldi hep aklıma.
çok salağım belki ama çok kısa zamanda bunşarın hepsini atlatmış olcam.
bana yol gösteren herkese çok teşekkür ederim.allah razı olsun.
Bir an önce psikoloğa gitmelisin.
Adam seni ruh hastası yapmış.
Bu anlattıkların hiç normal değil.

Gecicek...bu acilarini simdi yasayip bende tirmezsen yarinki kuracagin yeni hayatinda karsina cikacaktir.o yuzden acini yasa bitir..hicbir aci ebedi degildir unutma. gececek atlatacaksin.yeni bir gelecek seni bekliyor
evet ben de öyle dedim aileme.yaşayayım ve bitsin.destek de alcam.o mahkemeye onu istemiyorum derken gerçekten istemiyo olarak cıkmak istiyorum.o yüzden hemen iyileşmem lazım.durup durup ona msj atmamam lazım.
şu anda ailemin yanındayım ve benden daha çok istiyolar boşanmamı..heryerimin morluk içinde olduğunu ve nasıl çöktüğümü görünce daha da emin oldular.onlar benden daha çok araştırdılar avukattı psikologtu.
annem bu sabah öperek uyandırdı.
bundan daha güzek bi mutluluk olabilir mi.
annemin baktığı bebek bile 3 yaşında geldi sarıldı öptü.eşimin yapmadığını bu insanlardan gördüm.
dün mola verdi otobüs.bişeyler aldım.midem bulanıyo dedim.ilk kez gördüğün adam parası hiç öenmli değil.istediğini al.yok yiyemem dedim.arkamdan masaya limon sıkmış.soda getirmiş.herkes etrafımda iyi hissedeyim diye çırpınıyo.benim dışında hiç tanımadıklarım bile.
yurttaki bayan.
dersanedeki müdür.yurt için kaç yeri aradı.hiç bi yerde iş bulamazsan buraya gel dedi.ev de bulurz sana küçük bişey dedi.
kardeşim ne zaman gelceksin diye günde 10 kee soruyo.
ankaradan arkadas sana iş bulurz ev buluruz diyo.
bırak kpss yi iyileşmeye bak.seneye çok iyi pUAN alır çok güzel bi yere atanırsın diyo.
yani bilmiyorum ya.
iyi insanlar da var bu hayatta.
bana kötüsü denk geldi.
inşallah allahın izniyle silip atıcam yakamdan.

yaşansın bitsin gitsin,
kimin yanında mutluysan orda ol,
hır gür yeter huzuru ara artık,
toplum baskısından dul olma yalnız kalma baskısından kurtul,
ailenin arkanda olması çok güzel gerçekten...
allah yardımcın olsun

Back
X