• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlaşmalı boşanmak için yarın avukata gidicez. YARDIMMM

canım darp raporunu almaya gittiğin anda polis devreye girer ve o uzaklaştırma alır.sana sorarlar şikayetçimisin diye şikayetçi olduğun anda dava açılır.ve bu darp raporu ennn önemli şey.onu aldığın anda anlaşmana falan da gerek kalmaz bütün ipler senin elinde olur ve donuna kadar alırsın...ve benden sana tavsiye bayan avukata git.onlar kadınların halinden anladıkları için daha çok uğraşıyolar kazanmak için.benimde ilk evliliğim çekişmeliydi.tam 10 ay sürdü.araya adli tatilde girmişti.adli tatil girdiği celse 4 ay sonraya atmıştı.benim darp raporu almamış olmam hayatımın hatasıydı ama yinede aldım tazminatımı ve altınlarımı.ayrıca altınların yarısı benim diye bir anlaşmaya oturma çünkü altınların tamamı senin düğünde takılanlar dahil...

Keşke sende rapor alsaydın bir de adli tatil yaklaştı temmuz'da başlıyor tatil. O zamana yetişir mi bilmiyorum. İstediklerin normal darp raporu alsan tazminat davası da açabilirdin gerçi sende onun yüzünü yırtmışsın. Senin için en doğru karar bu bence... Hayırlısı olsun canım.
her yerim mosmor şu anda bile gitsem rapor alırım.ama bana alma dedi.eğer yarın avukattan bişey çıkmazsa ordan çıkıp rapor almaya gtcem.eşim sana asla kendi rızamla para vermicem dedi.bu evde var olanı yersin sonra naparsan yap dedi.
ben gidip nafaka talep etsem boşanma davası açamasak bile bana bu parayı öderler mi.yani çok saçma.madem 1 yıl dolmadan dava açamıyourz.illa dava mı açayım bana para versin diye.
bi de imalı imalı rapor almışındır diyo.
yani anlamıyorum.gitsin o da alsın o zman.

canım darp raporunu almaya gittiğin anda polis devreye girer ve o uzaklaştırma alır.sana sorarlar şikayetçimisin diye şikayetçi olduğun anda dava açılır.ve bu darp raporu ennn önemli şey.onu aldığın anda anlaşmana falan da gerek kalmaz bütün ipler senin elinde olur ve donuna kadar alırsın...ve benden sana tavsiye bayan avukata git.onlar kadınların halinden anladıkları için daha çok uğraşıyolar kazanmak için.benimde ilk evliliğim çekişmeliydi.tam 10 ay sürdü.araya adli tatilde girmişti.adli tatil girdiği celse 4 ay sonraya atmıştı.benim darp raporu almamış olmam hayatımın hatasıydı ama yinede aldım tazminatımı ve altınlarımı.ayrıca altınların yarısı benim diye bir anlaşmaya oturma çünkü altınların tamamı senin düğünde takılanlar dahil...
zaten tazminatı yarıya indircem altınların hepsini isticem.
ya tamam eşim hemen boşanmak istiyo ama babası filan araya girck tatil araya gircek.bunu gözü açılır.bana öyle geliyo.
tmam belki yine alırım bunları ama işi kısa yoldan çözseydik iyiydi.

6 ay çok uzun.ben korusam onun aklına gircekler.
o zaman haber vermeden gidip darp raporu mu alayım.hala her yerim mosmor.yani eğer araya zaman girerse nolcak.
başka bi yolu yok mu bunun.
yani insanlar 6 aylıkken boşanabiliyo.
yani eşim dava acsa ben kabul etsem davaya yansımadan aban bunları ödese.bu şekilde boşanma olmaz mı

Rapor alırsan daha çok tazminat vermesi gerekir bence bundan tırstı raporu al dursun derim ben ilerde duruma göre mahkeme de sunarsın . Net bilemiyorum tabi ama bir yıl olsa rahatça biterdi . ailesi kafasına girse nolcak o istediğiniz maddi şeyleri girse de girmese de vermek zorunda zaten. Ayrıca darp raporu alırsan maddi olarak daha çok istek iletebilirsin belki:KK52:

Rapor alırsan daha çok tazminat vermesi gerekir bence bundan tırstı raporu al dursun derim ben ilerde duruma göre mahkeme de sunarsın . Net bilemiyorum tabi ama bir yıl olsa rahatça biterdi . ailesi kafasına girse nolcak o istediğiniz maddi şeyleri girse de girmese de vermek zorunda zaten. Ayrıca darp raporu alırsan maddi olarak daha çok istek iletebilirsin belki:KK52:
yani karar çıktıktan sonra vermeme yada biz onları sattık eşya borcunu ödedik gibi şeyler deme hakları var mı
bunu derseler o zaman o altın değerince eşyaları mı verir bana hakim

ama ben bu evden gitmemeye kararlıyım.
artık gerçekten korkuyorum onun yapacaklarından.ama bunu ona göstermiyorum.
bunları ver anlaşmalı boşanalım.yok vermezsen zaten vermek zorundasın evin kirasından faturasına harçlığıma adar ddim.iyi git işlemleri başlat çünkü ben sana kendi rızamla para vermicem dedi.eğer yarın avukat da şu anda boşanamazsınız derse önce darp raporu alıp sonra nafaka mı istemeliyim.

PDarp raporunu mutlaka al.eşine de haber verme şayet eşin avukata gittiyse eşin darp raporu almış olabilir.darp raporunun önemi evlilik birliğinin ne denli çekilmez olduğunu göstermesi açısından ve kusurlu tarafın eşin olduğunu ispat etmesi açısından önemli.ayrıca darp raporu senin taleplerinin eşin tarafından kabul edilmesi için elinde koz olacaktır.darp raporuna binaen manevi tazminat da alabilirsin.ziynet eşyalarının tamsmı kadınındır yarısına neden razı oluyorsun.
Evlilik birliği bir seneden az sürdüyse anlaşmalı boşanma olmaz.davayı çekişmrli olarak açnak zorundasınız ve tanık dinleterek boşanırsınız.adli tatil 20 temmuz ile eylülül ilk haftasına kadardır.adli tatilde dava açılabilir ancak duruşma yapılmaz.

Eşiniz her durumda size nafaka vermek zorunda , mahkeme buna karar verir zaten. Hatta mahkeme sonuçlanana kadar bile bir aylık bağlanabiliyor( adını unuttum şuan.)

Darp raporu alırsanız tazminat alırsınız ve daha bir çok hak. Eşiniz yüzündeki izler için rapor alamaz , alsada mahkeme kendinizi korunuğunuza dair karar verir sanırım.
Yalnız rapor alırsanız çekişmeli boşanmaya gider eşiniz ve bu aylar aylar sürebilir.

Ayrıca şiddetli geçimsizlik varsa, şiddet v.b durumlarda 1 yılın dolmasına gerek kalmıyor diye okumuştum burada.

Darp raporunu al sonra avukata git , eşine haber verme diyenler olmuş ; öyle olmuyor bu işler. Darp raporu almaya giderse , polis devreye giriyor , sonra savcılığa yolluyorlar dosyayı , eş uzaklaştırma alıyor v.s

yani karar çıktıktan sonra vermeme yada biz onları sattık eşya borcunu ödedik gibi şeyler deme hakları var mı
bunu derseler o zaman o altın değerince eşyaları mı verir bana hakim

evlendikten sonra her şey ortak paylaşılır o ne alırsa sizde onu ayrıca szin mihriniz ve darp dan dolayı tazminatınızı da alırsınız ondaki iki tırnak izine bakmazlar siz kendimi korudum dersiniz.
Mahkeme o kadar salak değil ki niye altının değeriyle eşya değeri elbette farklı
eşyaları vermeleri saçma bence iyi bir tazminat alırsanız onlar yanında küçük bile kalır

PDarp raporunu mutlaka al.eşine de haber verme şayet eşin avukata gittiyse eşin darp raporu almış olabilir.darp raporunun önemi evlilik birliğinin ne denli çekilmez olduğunu göstermesi açısından ve kusurlu tarafın eşin olduğunu ispat etmesi açısından önemli.ayrıca darp raporu senin taleplerinin eşin tarafından kabul edilmesi için elinde koz olacaktır.darp raporuna binaen manevi tazminat da alabilirsin.ziynet eşyalarının tamsmı kadınındır yarısına neden razı oluyorsun.
Evlilik birliği bir seneden az sürdüyse anlaşmalı boşanma olmaz.davayı çekişmrli olarak açnak zorundasınız ve tanık dinleterek boşanırsınız.adli tatil 20 temmuz ile eylülül ilk haftasına kadardır.adli tatilde dava açılabilir ancak duruşma yapılmaz.
eşim de dedi ki ben davayı açayım tavrımı belirteyim de.
yani o dava açtı diye ben haksız mı olcam.
bana o şekilde vurmasa ben onun yüzünü yırtmazdım
ve az önce bile konuşurken bana bişey yapmadığını sadece onu tahrik etmeyim diye beni ittiğini uzaklaştırmak istediğni söylüyo.ya ben anlamıyorum kendimi yerlere atıp mı morartttım her yerimi.omzuma kadar nasıl yapabildim bunu.
artık dedim ki sen şizofrensin.ne yaptığını farkında bile değilsin

eşim de dedi ki ben davayı açayım tavrımı belirteyim de.
yani o dava açtı diye ben haksız mı olcam.
bana o şekilde vurmasa ben onun yüzünü yırtmazdım
ve az önce bile konuşurken bana bişey yapmadığını sadece onu tahrik etmeyim diye beni ittiğini uzaklaştırmak istediğni söylüyo.ya ben anlamıyorum kendimi yerlere atıp mı morartttım her yerimi.omzuma kadar nasıl yapabildim bunu.
artık dedim ki sen şizofrensin.ne yaptığını farkında bile değilsin

Darp raporunu al sonra avukata git , eşine haber verme diyenler olmuş ; öyle olmuyor bu işler. Darp raporu almaya giderse , polis devreye giriyor , sonra savcılığa yolluyorlar dosyayı , eş uzaklaştırma alıyor v.s
yani ben dedim ki ona zannediyo musun ki yüzünde iz var diye sen haklı çıkacaksın beni bu evden beş kuruş vermeden kovacaksın.
eğer aylarca uğrasmak istemyiosan anlaşmalı boşanırız dedim.tamam dedi en son kabul etti isteklerimi.ama yarın avukat anlaşmalı olmaz diyince ne yapar bilmiyorm.
ona güvenemem artık.
davayı açsa şiddetli geçimsizlikten yine bana harçlık vermez.ben o zman gidip nafaka isteyebilir miyim.

istediklerinden birini dahi yok ben vermem dediği anda çekişmeliye döner dava.siz şu an anlaşmalı olarak istediklerinizi alıp gitmek istiyorsunuz galiba.adli tatil girmeden araya.ama işte ben de boşanmak istiyorum ama tazminat vermek istemiyorum dediği anda çekişmeliye döner.o zamanda iş uzar.
ama ben bu evden gitmemeye kararlıyım.
artık gerçekten korkuyorum onun yapacaklarından.ama bunu ona göstermiyorum.
bunları ver anlaşmalı boşanalım.yok vermezsen zaten vermek zorundasın evin kirasından faturasına harçlığıma adar ddim.iyi git işlemleri başlat çünkü ben sana kendi rızamla para vermicem dedi.eğer yarın avukat da şu anda boşanamazsınız derse önce darp raporu alıp sonra nafaka mı istemeliyim.
sana baştan söylüyo ben sana rızamla birşey vermicem diye.bunu avukatın yanındada yapacak mahkemede de yapacak.o öyle dediği anda dava çekişmeli davaya dönecek.ve darp raporu almassan çok uğraşacaksın şahitti delildi.sen bence darp raporunu al ki garantile herşeyi.çünkü bu modeller rızalarıyla hiçbirşey vermiyorlar.ama darp raporunu aldığın anda da herşey başlamış olacak bunu bil.polis devreye girecek onu evden uzaklaştıracaklar ve dava açılacak.o zaman tazminatını da nafakanı da altınlarını da alırsın.evden uzaklaştırma alacağı icin de sınava kadar da zaten evde sen olacaksın.anlaşmalı da o istediklerini vermez darp raporunu almamış olursun o zamanda mağdur olursun.

yani burda niye bu kadar para mevzusu dönüyo diyenler olablir.ama bu insanların canı ancak para gittiğinde yanıyo.ve ben niye ailemden istiyim ki.maden karısıyım boşansak bile dava açsa bile bana çöp gibi davranamaz.benim ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda.

istediklerinden birini dahi yok ben vermem dediği anda çekişmeliye döner dava.siz şu an anlaşmalı olarak istediklerinizi alıp gitmek istiyorsunuz galiba.adli tatil girmeden araya.ama işte ben de boşanmak istiyorum ama tazminat vermek istemiyorum dediği anda çekişmeliye döner.o zamanda iş uzar.
sana baştan söylüyo ben sana rızamla birşey vermicem diye.bunu avukatın yanındada yapacak mahkemede de yapacak.o öyle dediği anda dava çekişmeli davaya dönecek.ve darp raporu almassan çok uğraşacaksın şahitti delildi.sen bence darp raporunu al ki garantile herşeyi.çünkü bu modeller rızalarıyla hiçbirşey vermiyorlar.ama darp raporunu aldığın anda da herşey başlamış olacak bunu bil.polis devreye girecek onu evden uzaklaştıracaklar ve dava açılacak.o zaman tazminatını da nafakanı da altınlarını da alırsın.evden uzaklaştırma alacağı icin de sınava kadar da zaten evde sen olacaksın.anlaşmalı da o istediklerini vermez darp raporunu almamış olursun o zamanda mağdur olursun.
davanı aç vercem diyo.
benim seninle maddi manevi bişeyim yok hala niye gurursuzca bu evde duruyosun diyo.
ancak dava acarsın mahkeme emir verirse öderim dedi.
ama sonra da anlaşmalı boşanmaya tamam dedi.o da ben dava 2 yıl da sürse gitmem bu evden.bana parayı da verirsin her şeyi ödemek zorunda kalırsın diyince anlaşmalıya yanaştı.

yani ben dedim ki ona zannediyo musun ki yüzünde iz var diye sen haklı çıkacaksın beni bu evden beş kuruş vermeden kovacaksın.
eğer aylarca uğrasmak istemyiosan anlaşmalı boşanırız dedim.tamam dedi en son kabul etti isteklerimi.ama yarın avukat anlaşmalı olmaz diyince ne yapar bilmiyorm.
ona güvenemem artık.
davayı açsa şiddetli geçimsizlikten yine bana harçlık vermez.ben o zman gidip nafaka isteyebilir miyim.

Size yazdığımdan beri düşünüyorum; evet bir aylık alınıyor mahkeme süreci boyunca, adını hatırlayamadım.

Mahkemeye gidildiğinde (anlaşmalı olmazsa)eşinin darp raporu varsa srnin elinde rapor yoksa eşin haklı gözükecektir.hakim dosyaya göre karar verir yani dosyadaki delillere göre sen dayak yediğini ve bundan sebep kendini korumak için yüzünü yırtmış olduğunu nasıl ispat edeceksin?hakim senin sözüne neden inansın daha doğrusu eşin deseki karım çok saldırgandı bana anneme saldırıyordu bu da benim raporum dese ve tanıklar da evet öyleydi dese derdini kimseye anlatamazsın.ne kadar haklı olursan ol önemli olan dosyadaki delillerdir.darp raporu alınca da hemen uzaklaştırma kararı çıkmıyor.onun ayrı prosedürü var.şikayetçi olup sonradan şikayetten vazgeçebilirsin.
Darp raporu ister al ister alma bu rapor çok önemli.

Size yazdığımdan beri düşünüyorum; evet bir aylık alınıyor mahkeme süreci boyunca, adını hatırlayamadım.
ben evi terk etmediğim sürece evin kirası ve faturaları geçinebilceğim kadar para ona ait.
salak zannediyo ki beni kovcak ben de gitcem

Back
X