- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Karısı yanındayken tek gözü görür çocuklarını, boşanınca o göz de kapanır derler. Hele bide hayatına biri girerse yılda bi kez belki görüşürHaftada 5 gun cocuklarin yedigine ictigine, harcadigi su faturasina, elektrik faturasina ve daha bir cok seye karismayacak, anca haftada iki gun bahane uretmezde cocuklari alirsa o zaman olusan masraflari ustlenecek ve bu da esit olmus olacak oyle mi? Erkeklere hic guvenmiyorum bu konuda. Cocuklari her haftasonu almaz bile diye dusunuyorum. Herseyi size yikip kacmak pesinde bence
Öyle tabii ki. Ama hiç almamaktan iyidir.Aylık 600 hiçbir şey etmez çocuklar İçin. Okula gidiyorlarsa hele
Yeme içme giyinme sağlık bi ton masraf
Bence kapıyı yüksekten açmalıÖyle tabii ki. Ama hiç almamaktan iyidir.
Köşeyi dönene kdr yüzüne gül… gerekirse ağırdan al.. kavga etme, çocuklarımız için uğraşıyorum deEşimle 1yıldır ayrıyız,boşancaz ama anlaşmalı boşanma istiyor,şartları ortak velayet istiyor, çocukların masrafları ortak olcak diyor hiç bi şekilde para vermiycek yani.Kabul etmedim ama alttan alttan tehdit ediyo.Dava açıcam barodan avukat isteyip ama diyorumki anlaşmalı boşanıp kurtulsam mı bi an önce.Diğer türlü çirkinleşcek tehditler,korkutmalar,yıllar sürecek.Acaba anlaşmalı boşanıp sonradan velayet ve çocuklar için nafaka davası açsam nasıl olur?Protokolde çocuklar bende kalcak hafta sonları ve bazı özel günlerde onda yatılı kalacaklar şeklinde yazıyor.Sizce kabul etsemmi çekişmeli mi açsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?