3 gün sonra. O da cumadan pazartesine kaldığı içinBiz de anlaşmalı bosanacaz.Tekirdağ mahkeme çok yoğun olur mu bilmiyorum.ama tahminen ne zamana verilir acaba merak ediyorum
Siz beredesiniz arkadaşınız neredeBana 1 ay sonraya gün vermişlerdi arkadaşıma 1 hafta içinde
Çok değişken bu durum yere göre
Nerede üç gün sonra3 gün sonra. O da cumadan pazartesine kaldığı için
Ben İzmir Karşıyaka’da açmıştım ,arkadaşım ise Ödemiş’te daha küçük yerdeSiz beredesiniz arkadaşınız nerede
Baya erkene vermişler ya benim doğum var ondan sordum3 gün sonra. O da cumadan pazartesine kaldığı için
Değişiyor demek ki.benim doğum var o yüzden sordumBana 1 ay sonraya gün vermişlerdi arkadaşıma 1 hafta içinde
Çok değişken bu durum yere göre
Hamilemisiniz neden boşanıyorsunuzDeğişiyor demek ki.benim doğum var o yüzden sordum
Evet bir çok sebebi var.yeni bir düzene gececem o sebeble doğumdan sonra pek muhatap olmak istemiyorum.sadece duruşmaya çıkmak istiyorum.o sebeple dilekçeyi verecezHamilemisiniz neden boşanıyorsunuz
Vazgeçme gibi bir durum yok inşallah kurtulurum bir an önceŞimdi eski konunuzu okuyunca hatırladım sizi. İnşallah sağ salim kurtulursun ve boşanmaktan vazgeçmezsin.
Annenizin yanına mi gideceksiniz ?Vazgeçme gibi bir durum yok inşallah kurtulurum bir an önce
İzmirNerede üç gün sonra
Bir de acaba şöyle olur mu biz protokol hazirlayip iki taraf ta imzalasak ben doğumdan sonra gidip tek verebilir miyim dilekçeyi acaba yoksa ıslak imza iki tarafın da bir gitmesi mi gerekiyor.dogum zamanı verirlerse bir de nasıl gidecem duruşmaya o da var.dogumdan 2 hafta sonra falan anca giderim sezeryan olacam çünküEvet bir çok sebebi var.yeni bir düzene gececem o sebeble doğumdan sonra pek muhatap olmak istemiyorum.sadece duruşmaya çıkmak istiyorum.o sebeple dilekçeyi verecez
Evet izmirde görüldü dava ben gitmedim istanbuldayım av gittiBaya erkene vermişler ya benim doğum var ondan sordum
Bir de acaba şöyle olur mu biz protokol hazirlayip iki taraf ta imzalasak ben doğumdan sonra gidip tek verebilir miyim dilekçeyi acaba yoksa ıslak imza iki tarafın da bir gitmesi mi gerekiyor.dogum zamanı verirlerse bir de nasıl gidecem duruşmaya o da var.dogumdan 2 hafta sonra falan anca giderim sezeryan olacam çünküEvet bir çok sebebi var.yeni bir düzene gececem o sebeble doğumdan sonra pek muhatap olmak istemiyorum.sadece duruşmaya çıkmak istiyorum.o sebeple dilekçeyi verecez
Anlasmalida avukat oluyor mu.cekismelide avukat gidiyor anlasmalida sözlü beyan lazım diye biliyordum.hoş benim avukat tutma durumum yok zaten deEvet izmirde görüldü dava ben gitmedim istanbuldayım av gitti
Eşiniz anlaşmalı boşanacak mı,çocuğunuz doğacakmış belki çekişmeliye gidecek?Bir de acaba şöyle olur mu biz protokol hazirlayip iki taraf ta imzalasak ben doğumdan sonra gidip tek verebilir miyim dilekçeyi acaba yoksa ıslak imza iki tarafın da bir gitmesi mi gerekiyor.dogum zamanı verirlerse bir de nasıl gidecem duruşmaya o da var.dogumdan 2 hafta sonra falan anca giderim sezeryan olacam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?