Anlaşmalı ayrılacağız ama anlaşamıyoruz.Bana akıl verin nasıl çıkarım bu işin içinden.

Soyle olabilir mi acaba, bir arkadasta yazmis. Bosanmaya karar verdiginizi ,bundan sonraki odenecek taksitleride, ev satildiktan sonra geri alicaginizi notere onaylatsaniz .
Offf adam öyle bir adam değilki şimdi ev satıldıktan sonra bu süre içinde ödediğim taksitlerin yarısını yani 2 ya da 3 ay neyse bana vermeyi kabul etti.ev bir an önce satılır da biter bu iş inşallah.

Arkadaşlar bu saate kadar konuştuk.kesin olarak ayrılmak istediğini söylüyor.evin fiyatını düşürmeme izin verdi.satılana kadar ödediğin taksitlerin yarısını veririm dedi.yani iş evin satılmasına kaldı dua ediyorum bi kaç gün içinde bir alıcı çıksın diye.ama bi yandan da sürekli sırnaşıyor sarılıyor öpüyor.uyarıyorum kesin bir dille asla düşündüğün gibi olamaz diyorum.yani sanki ayrılsakta birşeylerin devam etmesini istiyor gibi.biri cinsellik ki bu bana ters. Böyle birşeyin içine girmem benim kendime bir saygım var sonuçta. Diğeri maddiyat yani boşansakta ona destek çıkacağımı düşünüyor olabilir.ya da bana öyle geldi.sanırım hem boşanmış olduğu için özgür olacak yani ona karışamayacağım hem de benden maddi manevi faydalanmaya devam edecek.bilmiyorum belkide iyice paranoyaklaştım.ama konuşmaları böyle düşündürdü.neyse boşanana kadar idare edeceğim yani kavga çıkarmayacağım.sonra da avucunu yalar tabi pislik.Allahtan sevmiyorum artık ve tabi güvenmiyorum herşeyi bekliyorum ondan.o yüzden tatlı sözlerine iltifatlarına kanacak değilim.ama belliki o böyle düşünmüyor sanırım.kafasından neler geçiyor acaba.

Evet aynı şeyleri yaşamışız.son yazdıklarımı okurmusunuz planı bu olabilir mi sizce .yani evliyken daha fazla devam edemeyeceğini anlayıp boşandıktan sonra beni sömürmeye devam etmek niyetinde galiba.

Bosanma surecince ayni evde mi kalicaksiniz peki? Ev kredileride yuksek . İns cabuk satilir.
Evet öyle düşünüyorum ama kararsızım aslında.babamın evine geçsem ev satılmadan asla olmaz diyorlar.sonradan vazgeçer eve yerleşir diye korkuyorlar.bende korkuyorum bundan.bi süre beklemeyi düşünüyorum. Acele ve yanlış bir adım atmak istemiyorum.

Siz gitmeyin esiniz gitsin zaten . Adamun duzelme imkani olsa sans ver derdim ama cok degisik bir insan

Söyleki bu işlerde kimin karakteri daha çirkef ise o üste çıkıyor. Benim arkadaşım kocasından çatır çatır boşandı evlerini de aldı elinden. Adamı dimdizlak
Sizin en büyük hatanız gidip düzgün bir avukat ile hareket etmemeniz. Gittiginiz avukata birlikte gitmişsiniz ve orada anlasamamissiniz. Adamda anlaşıp gelin demiş. Adam haklı kimin avukatı belli değil kime nasıl bir yol haritası çizsin. Önce evi satıp sonra boşanmaya beklemeniz çok saçma. Bazı şeyler avukatsız olmuyor gerçekten. Bizim akrabalar ile problemimiz vardı. Polisle gittik olmadı savcılığa verdik olmadı. Annem gitti bir avukat tuttu o her şeyi çatır çatır halletti. Daha da mahkeme açılmadan hemde.

Tövbeeeee sakin izin verme bacım,adam olsa seni ve çocuklarını yari yolda bırakmazdı.Sakin izin verme seni kullanmasina.Şereften yoksun insan yaaaa Allah yardımcın olsun konu sahibi

Burayı takip etiğinizi görmesin. Planlarınıza engel olmaya kalkmasın. Geçmişinizden silin kullandıktan sonra.

evi alırken peşinatı kim verdi??? eğerki yine sizden çıktı ise peşinat eşinzin katkısı olmadan o evde çocuklarınızın da hakkı olduğundan evi satmayın, borcunu ödemeye devam edin ve ev sizde kalsın, ki bu adam belliki kan emici bence davayı çekişmeliye çevirin ...

Ben de bu yoruma katılıyorum. Konu sahibinin eşi eğer satımı geciktirmeye çalışıyorsa çok kötü ama onun dışında tabii ki evin yarısını isteyecek. Evliliğin getirdiği haklardan bu.

Bu kişi çalışıyormuş bir de ama yine de “asalak, sülük” gibi şeyler söylenmiş sırf daha az para kazanıyor diye. Ne kadar çirkin. Buraya konu açan bir erkek eşi için böyle deseydi, benim annem çocuklara baktığı için karım bakıcı parası borçlu deseydi kıyamet kopardı.

Konu sahibi size demiyorum çünkü sizden ters bir söz görmedim, seçeneklerinizi araştırıyorsunuz ama buradaki üyelerin çalışmayan ya da daha az maaşla çalışan erkeğe bakış açıları beni çok şaşırttı. Üstelik ev hanımı da olsam kocam temizliğe yardım etmek zorunda diyen insanlar.

Ya bu adam mesela bir iş gezisi aile ziyareti bir sey yapmaz mı hiç. Boyle bir sey yaptiginda evden cikip evi de birilerine kiraya verip babanızın evine gidin. Sizi boşamak için o çırpınsın dursun.

Aynen bunu söyle konu sahibi.
Zaten bi Kuruş emeği gelmemiş çocuklara sen bakıyorsun evi sen ödemişsşn bi de niye Kebdi ödediğin evin yarısını ona vereceksin.
Çekilmeli ile uğrasma bunu söyle çekil kenara

Evet aynı şeyleri yaşamışız.son yazdıklarımı okurmusunuz planı bu olabilir mi sizce .yani evliyken daha fazla devam edemeyeceğini anlayıp boşandıktan sonra beni sömürmeye devam etmek niyetinde galiba.
Valla ben ne düşünür yaparmı şöylemidir böylemidir diye 1 sene aynı evde iki yabancı olarak yaşadık. Baktım sonu yok bıraktım evi çıktım. Sanada böyle yap demiyorum ama hayat kısa üzülmeye değmiyor. Hakkımdan vazgeçmedim evin yarısı benim ama çocuğumla oturduğu için çıktım gittim. Ama sizde çocuklar eğer sende kalacaksa 3 e 5e bakma hakkını ver sonrada komple çıkar hayatından. Aranızdaki ilişki sadece çocuklardan ibaret olsun. Benimkide boşanmaya 1 hafta kalaya kadar bana yemekler hazırlıyordu baktım umudu var anneme gittim. Yani kestirip atmazsan bu süreç çok uzar.

Siz çocuğunuzun ya da çoçuklarınızın velayetini eşinize mi verdiniz.

Ev senin üzerine değil mi? Sat evi borcunu ödersin kalan parayı çocuğun hesabına yatır faiziyle kirada oturursun sonra ev kalırsın boşanınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…