Arabada değil evde oluyormuşSadece sizin adınızaysa hiç böyle bir şey duymadım. Araba falan satılırken hiç benim imzam istenmedi mesela.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlaşmalı ayrılacağız ama anlaşamıyoruz.Bana akıl verin nasıl çıkarım bu işin içinden.
- Konu Sahibi Green1453
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anlaşmalı boşanma ayrılık maddiyat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 133
- 34
yeni yılda inşallah.Bacım bira en guzelı :)yarın ıs yoksa 2 bıra alll sigara ohhh afıyet olsun uzulme
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Onun maaşı sizinkinin 2 katı olsaydı onun annesi 10 yıl sızın cocuklarınıza baksaydı siz ev senin hakkın diyecekmiydiniz. Ben sahsen evi size bırakmasını beklemem ama cocukları için siz oturun ben gideyim demesini beklerim.Çocukların uzerıne yapalım evi demesini beklerim.Onu da yapmıyorsa elden bir şey gelmez
Sen evi sat. Parayı da ona verme. Sonra geç babanın evine boşanma davanı aç. Hiç bir şey yapamaz diye biliyorum. Eve satışı engellemek için şerh koydurmadi diye düşünüyorum.Şöyle ki boşanacağız anlaşmalı olarak güya.tapusu benim üzerime borcunun yarısını bitirdiğim yarısı duran bir evimiz var.taksitlerini ben ödüyorum şu an yani otomatik olarak maaşımdan kesiliyor.eski eşim demek istiyorum evi satalım hakkımı ver ayrılalım dedi.yani evin yarısını istiyor.bende tamam dedim.sorun şu ki evin değerinden yüksek fiyat çekiyor.ben beklerim satılınca ayrılırız.diyor.evin gerçek değeri bu değil sanırım çünkü emlakçılar evin değeri bu değil bu fiyata gitmez diyorlar.
Evin taksitlerini ben ödediğim için zaman benim aleyhime işliyor.yani ev onun istediği paraya satılsa bile diyelimki 6 ay sonra satıldı.bu onun işine geliyor.yani hem evin borcu azalıyor.onun payı artıyor.hemde bu süre içinde nafaka alamadığım için çocukların tüm masraflarını ben karşılıyorum.ev satılırsa ve ayrılırsak nafaka alacağım.babamın boş bir evi var oraya geçeceğim ve kira vermeyeceğim.yani evi tez elden satmak benim faydama.
Ben diyorumki evi değerine satalım payını al.sen evin taksitlerini ödedin ama bende eve baktım diyor ama şöyle açıklayayım benim maaşım onunkinin iki katı ev taksidini saymasam bile onun harcadığı para kadar bende harcadım bu eve ve çocuklara.ayrıca çocuklara ki üç çocuğum var 10 yıl boyunca annem baktı.ve tek kuruş almadı bizden yani bir bakıma artı olarak bakıcı ve kreş parasını da ben karşıladım.şu anda bile küçük çocuğa annem bakıyor.ortancanın okul taksidini ben veriyorum.büyük kızımın kurs ücretini ben veriyorum. Giyim masrafları bende.kırtasiye masrafları bende .adam sadece faturaları ödüyor şöyleki bu ay bir kez markete gitti ve faturaları ödedi.hepsini toplasam benim harcadığımın yanında devede kulak kalıyor.
Valla sözün özü adam zaten çocuklarına bakmakla yükümlü iken bana utanmadan 10 yıl boyunca çalıştım bu evin yarısı hakkım diyor.ben 10 yıl boyunca bu eve onun iki katı harcadım üstüne bedava dadı bakıcı hizmeti verdik.ev işlerini çocuk bakımını ev temizliğini çamaşırını bulaşığını geçtim.bedavadan evin yarısını alacak kanun ona bu hakkı veriyormuş.versin bende veriyorum zaten ama payını artırma derdinde.
Annemin bakıcı parasını geriye dönük ödesek zaten 5 kuruş ödemeden çekip gitmesi gerek.şimdi ben ne yapayım nasıl kurtulacağım bu kan emiciden.
Çekişmeli dava açsam kazanırmıyım.avukat olan ya da anlayan biri var mı.bu arada iki kez açtım geri çektim yani affa uğradı yaptıkları bu pazarlıklarını anlatsam mahkemeyi bu nedenle açsam kazanır mıyım.ya da başka bir şey bir çare var mı.
Bu arada aynı şeyleri defalarca yazdım sanırım çoooook sinirliyim.ne olur bana empati ile yaklaşın gerçekçi çözümler söyleyin.lütfen.
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Kuzum o pislikten kurtul daha cok gulcen eşımde delıl varmı kan dmıcılıgını ıspatlayacagın.Avukatı arastır.Hatta avukatlıgını yaptıgı kısılere sor.Instagram ,facebook oradan baglantı kurmaya bak.senide güldürsün bacım.çocuklarınla ömür boyu.
Benim zaten evi bana bırak git diye bir talebim olmadı.sadece evi değerine satalım işi yokuşa sürme diyorum adama.emlakçılar diyor çok istiyorsunuz diye.onlar mı bilecek benim evimin değerini diyor.Onun maaşı sizinkinin 2 katı olsaydı onun annesi 10 yıl sızın cocuklarınıza baksaydı siz ev senin hakkın diyecekmiydiniz. Ben sahsen evi size bırakmasını beklemem ama cocukları için siz oturun ben gideyim demesini beklerim.Çocukların uzerıne yapalım evi demesini beklerim.Onu da yapmıyorsa elden bir şey gelmez
Tam anlamadım kiminle Facebook tan bağlantı kuruyumKuzum o pislikten kurtul daha cok gulcen eşımde delıl varmı kan dmıcılıgını ıspatlayacagın.Avukatı arastır.Hatta avukatlıgını yaptıgı kısılere sor.Instagram ,facebook oradan baglantı kurmaya bak.
Eve eksper çağrılır onun belirlediği fiyat üzerinden satışa koyabilirsiniz. Ama adamın niyeti boşanmak değil. Yani seninde söylediğin sebeplerden adam fayda sağlamaya çalışıyor. Sen tek başına daha duzgun bir avukata gitmelisinBenim zaten evi bana bırak git diye bir talebim olmadı.sadece evi değerine satalım işi yokuşa sürme diyorum adama.emlakçılar diyor çok istiyorsunuz diye.onlar mı bilecek benim evimin değerini diyor.
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Avukat arastırırken avukatlıgını yaptıgı kışılerle baglantı kurmaya calıs.Tanıdık kişilere sor.Özellıkle boşanma avukatı onemlı .Avukat ıyıyse hersey olur.Ce delıl topla.Onun sana laf soleyecegı bısey olmasın.Kusur oranına bakılıo cunku dıkkatlı olTam anlamadım kiminle Facebook tan bağlantı kuruyum
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Ayrılmak istemediği için mi yapıyor yoksa bahane uyduruyordur belki deBenim zaten evi bana bırak git diye bir talebim olmadı.sadece evi değerine satalım işi yokuşa sürme diyorum adama.emlakçılar diyor çok istiyorsunuz diye.onlar mı bilecek benim evimin değerini diyor.
Kayserideyim ben. verin belkide gittiğim avukatlardan biridir.Size özelden bir avukat adı verebilirim eğer isterseniz işinde iyidir.
- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
- 408
Kayserideyim ben. verin belkide gittiğim avukatlardan biridir.
Avukat İstanbul'da arayın bence fikir alın( şehirlerarası yolculuk yapıyor) . Epey kadının hakkını aldı erkeklerden.
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.851
- 358
- 2 Temmuz 2014
- 645
- 532
- 103
İyi de 3000 maaş var 2si sizden anladığım adam hiçbir masraftan yok yıllarca herşeyi sen de eminim banka dekontlarından ödemelerin çıkar zaten...
Kaldı ki evin yarısı onun diyelim..
Ee 3 çocuğa 3000 vermesi gerekmez mi en aşağı ama bu adam vermez bence
Birine hala anne bakıyor demek ki küçük 18 ine kadar bu adam ödemez bişey belli ki
Evin ödemesinde zaten hiç yok kalan hakkı mahkeme belki nafaka olarak hesaplar dişli bir avukatla
Bir de babanın evine falan geçme babanınki babanda kalsın şimdilik
Satmıyorum burda yaşıcaz de ayrıca 3 çocuk kredi anladık güçlü kadınız da yeter sömürmesinler bu adama pabuç bıraköa lütfen yumuşak karnını da vurmasına izin verme
Baban vazgeçmiş olsun mesela kötülerse de kötülerin bişi olmaz
Allah yardımcın olsun çocuklarınla yüzün gülsün inşallah
Kaldı ki evin yarısı onun diyelim..
Ee 3 çocuğa 3000 vermesi gerekmez mi en aşağı ama bu adam vermez bence
Birine hala anne bakıyor demek ki küçük 18 ine kadar bu adam ödemez bişey belli ki
Evin ödemesinde zaten hiç yok kalan hakkı mahkeme belki nafaka olarak hesaplar dişli bir avukatla
Bir de babanın evine falan geçme babanınki babanda kalsın şimdilik
Satmıyorum burda yaşıcaz de ayrıca 3 çocuk kredi anladık güçlü kadınız da yeter sömürmesinler bu adama pabuç bıraköa lütfen yumuşak karnını da vurmasına izin verme
Baban vazgeçmiş olsun mesela kötülerse de kötülerin bişi olmaz
Allah yardımcın olsun çocuklarınla yüzün gülsün inşallah
- 25 Ekim 2018
- 2.778
- 2.772
- 133