Anlaşmalı ayrılacağız ama anlaşamıyoruz.Bana akıl verin nasıl çıkarım bu işin içinden.

Adamı oyalayın
O arada da evi satamaz mısınız? Aldığınız parayı da annenize verirsiniz boşanma bitene kadar saklar.

Olmazsa da anlaşmayın. Bankaya giden ödemelerin net sizin maaştan gittiği bellidir. Hakim böyle bir sülüğün yüzüne tükürür. Tapu bende satmıyorum, anlaşma falan da yok çık git evden diceksiniz. Atın evden gitsin dava açmayın tek kuruş da vermeyin. Her halükarda

- Dava açmayın
- Anlaşmayın
- Evi satmayın satarsanız da habersiz satın
- Tek kuruş vermeyin
- Avukat edinin

Avukatsiz çok zarar edersiniz .......ne olur şu avukatlara vereceginiz uc kurustan kacip hatali işler yapmayin işinin ehli bir avukata gidin kadinsiziniz kanun sizden yana.... biz kadin muvekkil gelince 1 _0 öndeyiz deriz yine iş davalarinda işçi geldiginde ayni durum gecerlidir.ama burdan kimse size yardimci olamaz.iyi bir avukatla kusurlu oldugunu ispat edip herseyi kazanirsiniz.

+++
+++

Kayserideyim ben. verin belkide gittiğim avukatlardan biridir.
Bir avukat şöyle yazmış:
Tapu sizde olsa da bankaya ipotekliyse imzaya gerek olmadan -eğer aile konutu şerhi koyulmadıysa- gayr-ı menkulü sattırır, ipotek borcunu kapatır geri kalan paranın yarısını da başka bir vadeli hesaba aktarırım.

Yalniz sunu söyliyim hileli satis okdugu gerekcesiyle iptali istemebimir bu durum buraz sakat iyi niyetli 3. Kisiye falan devir lazim paranin banka kanalindan transferi lazim siz gidin bir avukata kulaktan dolma bilgilerle hata hata hata sonra tuh vah...

Otomatik ödeme talimatını iptal edip, 1-2 ay ödemeyi aksatabilir.
Mahkemeye zorlanıyorum der.
Ki eşi avukata para vermez, haliyle uğraşmaz. Tek derdi, konu sahibinden masrafsız para koparmak.

şimdiki erkekler çok fena.
bir arkadaşımın dediği gibi''parasız adam gereksiz adamdır''
ben artık paralı vede cömertlere bakıyorum.

Nerdeyse birebir aynı şeyleri yaşamışız. 2 çocuğumu annem büyüttü. Maaşım eşimden hep fazlaydı. 17 senelik evlilikte 1 ev ve araba aldım. 3 gün öncede evi ona bırakarak gına geldi anlaşmalı boşandım. Üstelik 7 yaşındaki oğlumla kiraya çıkarak. Oda evde kaldı. Şimdiki durumlar böyle kadınlar adam adamlar madam olmuş. Bizim eyvallahımız yok ama onlar kıç korkusundan ne kaparsam kar derdindeler. Evi satmayı kabul ettiğini söyleyip anlaşmalı davanı aç. Boşandıktan sonrada istediğin parayı veren olmazsa kabul etme. Gitsin dava açsın o uğraşsın. Evi satmadanda boşanabilirsin yani. Biz malları yarı yarıya satıp bölüşcez yazdık ama hiçbirşeyi satmadık. Allah yardımcın olsun.

ne pislik ya. evladını da düşünmüyor bu adamlar.

ne pislik ya. evladını da düşünmüyor bu adamlar.
İş boşanmaya gelince varya 17 sene evli kaldığım adamı hiç tanımadığımı anladım. Şuan büyük oğlumla evde ve ben kiralık ev tuttum onu hazırlıuorum. Ve demiyorki ben kiraya geçerim senin ne işin var. Çünkü kendine güveni yok bu tiplerin. Bende zararın neresinden dönsem kardır deyip kararttım gözümü. Benim diyen erkekten daha güçlüyüm çok şükür. 7 yaşındaki oğlumla yeni bir hayat bizi bekliyor.

Ayrılmak istemediği için mi yapıyor yoksa bahane uyduruyordur belki de
Bende öyle düşünüyordum.hatta emlakçı da aynısını söyledi.ama öyle değil galiba ikna oldu evi istediğin fiyata sat dedi sonunda bakalım sonuç ne olacak.bu arada bazı arkadaşlar yazmış evi satabiliyorum şerh yoksa ama satış iptali için dava açabiliyormuş.

Avukat olarak önerim ki bosanma islerine 1.5 yil baktim. Derhal evi sat. Ne kadara cikarsa önce borcunu kapat kalan parayi tut bir hesapta. O artık degere katılma oraninda alacagini alir. Bu dedigimi dava acmadan önce yap.
Teşekkür ederim.bende öyle düşünüyorum.şerh koydurmayı akıl etmezse fiyatı düşürdüm alıcı çıkar çıkmaz satacağım.alıcı çıkmazsa emlakçıyla anlaşırım belki daha çabuk satılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…