• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlaşmalı boşanmak için yarın avukata gidicez. YARDIMMM

6 ay çok uzun.ben korusam onun aklına gircekler.
o zaman haber vermeden gidip darp raporu mu alayım.hala her yerim mosmor.yani eğer araya zaman girerse nolcak.
başka bi yolu yok mu bunun.
yani insanlar 6 aylıkken boşanabiliyo.
yani eşim dava acsa ben kabul etsem davaya yansımadan aban bunları ödese.bu şekilde boşanma olmaz mı
Darp raporu al sakin ihmal etme tazminat davasi ac.evde seninde hakin var eger evlilikte beraber aldiysaniz. Tazminat davasi ac ama darp raporu şart kuruş birakma ona.ne demek her yerim mosmpr.hem kendi dövüyor sonrada mahkeneye kosuyor ne güzel valla. Tazninatini alirsin hemde bal gibi ama rapor şart.

yani ben dedim ki ona zannediyo musun ki yüzünde iz var diye sen haklı çıkacaksın beni bu evden beş kuruş vermeden kovacaksın.
eğer aylarca uğrasmak istemyiosan anlaşmalı boşanırız dedim.tamam dedi en son kabul etti isteklerimi.ama yarın avukat anlaşmalı olmaz diyince ne yapar bilmiyorm.
ona güvenemem artık.
davayı açsa şiddetli geçimsizlikten yine bana harçlık vermez.ben o zman gidip nafaka isteyebilir miyim.
Akli sira seninkorkutmaya calisiyor inan hic bir hakim inanmaz ona hemen bir hastaneye git rapor al

yüzünde tırnak izim var avukat ona acırsa demişsin ama senin de her yerin mormuş sana neden acımasın darp raporunu hemen almalıydın esin de alabilir ayrıca

Herseyden en once en acilinden raporunu al ve kesinlikle sikayetci ol. Bunu yaptigin zaman bir sifur ondesin. Ikincisi bu sekilde anlasmali bosanir isen zararli cikan sen olursun cunku kanunun sana verdigi haklardan daha azina razi olmuşsun. Altinlarin tamami senin ve maddi manevi tazminat hakkin var. Bir de mecbur sen ise girene kadar nafakani odeyecek. Sen istemedigin surece seni o evden kimse çıkaramaz.

rapor alma dedi.
ben onu aldı sandım.ben almadım ama sen almışındır dedi.ama almadım.
yarın öğleden sonra gelcek gitcez avukata.ama adam orda daha onun gözünü açarsa nolcak.
Raporunu al işini sağlama bağla. Gidişat iyi değil. Belki o almıştır raporda demiyordur sana ne biliyorsun? Raporunu git hemen bugün al.

o zaman haber vermeden gidip darp raporu mu alayım.hala her yerim mosmor.yani eğer araya zaman girerse nolcak.
yani eşim dava acsa ben kabul etsem davaya yansımadan aban bunları ödese.bu şekilde boşanma olmaz mı
Kesinlikle raporunu al dursun. Belki anlaşamazsınız ne malum. Aldığını da söyleme arkadaşım

git raporunu al cebinde kalsın beklemeee kullanmak istediğinde şartlar değişirse kullanırsın

aldı mı acaba ss kedi rapor
bu zaman kadar almamakla hata etti zaten

konu sahibi arkadaş kimseye güven yok bu hayatta
raporunu ihmal etme.. bu adam seni kandırabilir..

Neden anlasmali bosanma istiyorsunuz ? Cekismeli dururken .. ben sahsen cekismeli yaptim evet cok uzun surdu lakin haklarimi garantiye aldim altinlarima gelince uctu gitti kaybettiler caldilar cirptilar Allaha havale ediyorum onlardada gozum yok ama bedeleni mecbur odeyecek bana olan borclarini odemezsede cezasini biliyo ztn.. konu para degil konu o kdr sey yasatiyorlar bizlere o kdr kotuluk yapiyorlar ve onlarin canini ancak paranin acitabilecegini dusunuyorum.. darp raporu almayi ihmal etmeyin lutfen

sabahtan başlıyım.
gittim raporu aldım.
eşimle avukata gittik.onun bulduğı avukata.hatta iki avukat vardı.önce barıştırmaya çalıştılar.sonra yanaşmıyoruz anlaşın kim nerde kalcak kaç para nafaka verilcek güzellikle halledin dediler.
bi ara dedim benim elimde deliller var çekişmeli olsa daha fazlasını alırım.artık eşim bu avukatları buldığu içn mi öyle dediler bilmiyorum.
en son ben beraber kalmak istemiyorum ddim.eşim de tamam git yurt bul.ben ödicem dedi.evi de taşıcakmış başka yere.ama ailesine ss kedi yurtta kalcak yurt parasını ailesi vercek dicekmiş.bu bile hala aile korkusuyla davrandığını gösteriyo.
neyse ben yurt buldum
sonra polise gittim.ifade verdim.ben ordan çıkmadan eşim aradı.onu ifadaye çağırmışlar.niye yaptın biz senle anlaşmadık mı dedi..dedim şikayetçi olmadım.sadece böyle böyle oldu uzaklaştırma tebdir filan da istemedim dedim.ailene güvenmiyorum 3 ay sonra açılacak dava o zamana kadar senin aklına girip bana bişey vermiceksiniz ortada bırakcaksın sen de onların aklına uyup dedim.ben konuşmuştum tamam demişlerdi dedi.
ben de rapor alıp gitcem.dedi.iyi git dedim.
sorun asker olduğu için siciline işlenecek.ben niye oraya gittim bilmyiorum.hastanedeki polis ısrar etti git diye.ben de gittim.bu yıl da onun yüzünden atanamıcam.geçen yıl da evlencez diye dersaneye bıraktırdı.şimdi onu sicilinde ufacık bişey olmasına dayanamıyo.o kadar üzülüyorum ki bu yıl da atanamıcağıma..boşandığıma üzülemiyorum o yüzden.şimdi biraz gücüm var ama sınavdan sonra o da kalmıaycak.
eşim şimdi ifade veriyo.eve gelince neler olur bilmyiorum.boğuluyorum bu evde.
dışarısı da beni ruh halimi öyle bi anlatıyo ki.bi açıyo.bi bulutlu.bi yağmur yağıyo.bi fırtına kopuyo.

aldı mı acaba ss kedi rapor
bu zaman kadar almamakla hata etti zaten

konu sahibi arkadaş kimseye güven yok bu hayatta
raporunu ihmal etme.. bu adam seni kandırabilir..
anlamıyorum
niye bu kadar canım yanıyo
niye hala kendimde suç arıyorum.
niye hala gözümden yaşlar iniyo kendimi o kadar kasmama rağmen.
ailem arkamda.en kısa zamanda bitsin derken.
niye hala geçmişe bakıp sorguluyorum.ben şunu yaptım o yapmadı diyorum.
niye hala kendimi suçluyorum
canımın bu kadar acımaması gerekiyodu.
tam 10 yıldır bütün çocukluğumu gençliğmi verdim ona.sevdim.ölümüne sevdim:
o ise benim ona olan aşkımı, onu yüceltmemi sevdi.bi kere olsun beni sevmedi.bi kere olsun ben mutlu olayım diye bişey yapmadı.çünkü ben onu öyle sevmiştim.öyle kabul etmiştim.
nasıl döncem normal hayatıma
nasıl unutcam bu yaşadıklarımı
yanımdan insan geçse korkar oldum
bi ses duysam irkilir oldum.
ben bile farkında değilim arkadaslar hocalar bile sakin ol bişey yok demeye başladılar hiç bişey bilmeden.
nasıl içime atıp bastırdıysam.
hala onu affetme hissi var içimde.hala ona sarılmak hala kafasını okşamak sevkat duymak var.ama tam tersini yapıyorum.maddi olarak yükleniyorum ona.
ama benim hissettiğim gibi hissetmicek hiç bi zaman.
ben bu aşkı -evliliği demicem- tek başıma yaşamışım.kendi kendime onu sevip dumuşum.onun beni sevmesini beklemişim.

Sakin ol canım , geçmişi geleceği düşünmek çok zarar verir sana . Allah kalbini ferahlatsın inşallah , boşanmak o evlilikten daha da mutsuz edecekse boşanma , ama ömür boyu itiş kakış huzursuzluk olacaksa yazık canım sana , kendini düşün artık , Aşkı bırak , sağlığını kendini düşün

canım şuan burdaki bazıları ve hatta benim gibi diptesin.
dipte olmanın faydası nedir biliyor musun?
bundan daha fazla canının acımaacağı.
oturup yaşadıklarınızı gözden geçir bence. şimdi biraz acı çekmen gerekiyor. kendinle yüzleşmen.
sonra da kararının arkasında durman için güç toplaman.
ailenden ya da arkadaşlarından-sevdiklerinden yardım almalısın.

Sakin ol canım , geçmişi geleceği düşünmek çok zarar verir sana . Allah kalbini ferahlatsın inşallah , boşanmak o evlilikten daha da mutsuz edecekse boşanma , ama ömür boyu itiş kakış huzursuzluk olacaksa yazık canım sana , kendini düşün artık , Aşkı bırak , sağlığını kendini düşün
zaten eşim istemiyo artık.ama bu iliişkide her sey benim dediğin gibi oldu.onun bi kararı bile yoktur.şimdi onun istediği gibi biri olcam desem ailesinden özür dilesem dersaneye gitmicem desem yani kendimden vazgecsem o da boşanmaktan vazgecerç
belki acım daha çok yeni olduğu için böyle düşünüyorum

canım şuan burdaki bazıları ve hatta benim gibi diptesin.
dipte olmanın faydası nedir biliyor musun?
bundan daha fazla canının acımaacağı.
oturup yaşadıklarınızı gözden geçir bence. şimdi biraz acı çekmen gerekiyor. kendinle yüzleşmen.
sonra da kararının arkasında durman için güç toplaman.
ailenden ya da arkadaşlarından-sevdiklerinden yardım almalısın.
dersanedeki bi eğitim hocası aynı zamanda danışmanlık yapıyor.ona söylicem kendimi güçlü bulduğum an.
öyle bi hayal krıklığı yaşıyorum ki.
kafamda kurmuşum yıllarca eşim şöyle eşim böyle diye.
ama evlendim ve alakası olmadığını gördükçe delirdim.
o beni istediği gibi biri yapmaya çalıştı.
ben onu hayalimdekinin olmasını istedim ama olmadı.olmadıkça delirdim

Gecicek...bu acilarini simdi yasayip bende tirmezsen yarinki kuracagin yeni hayatinda karsina cikacaktir.o yuzden acini yasa bitir..hicbir aci ebedi degildir unutma. gececek atlatacaksin.yeni bir gelecek seni bekliyor

Back
X