- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darp raporu al sakin ihmal etme tazminat davasi ac.evde seninde hakin var eger evlilikte beraber aldiysaniz. Tazminat davasi ac ama darp raporu şart kuruş birakma ona.ne demek her yerim mosmpr.hem kendi dövüyor sonrada mahkeneye kosuyor ne güzel valla. Tazninatini alirsin hemde bal gibi ama rapor şart.6 ay çok uzun.ben korusam onun aklına gircekler.
o zaman haber vermeden gidip darp raporu mu alayım.hala her yerim mosmor.yani eğer araya zaman girerse nolcak.
başka bi yolu yok mu bunun.
yani insanlar 6 aylıkken boşanabiliyo.
yani eşim dava acsa ben kabul etsem davaya yansımadan aban bunları ödese.bu şekilde boşanma olmaz mı
Akli sira seninkorkutmaya calisiyor inan hic bir hakim inanmaz ona hemen bir hastaneye git rapor alyani ben dedim ki ona zannediyo musun ki yüzünde iz var diye sen haklı çıkacaksın beni bu evden beş kuruş vermeden kovacaksın.
eğer aylarca uğrasmak istemyiosan anlaşmalı boşanırız dedim.tamam dedi en son kabul etti isteklerimi.ama yarın avukat anlaşmalı olmaz diyince ne yapar bilmiyorm.
ona güvenemem artık.
davayı açsa şiddetli geçimsizlikten yine bana harçlık vermez.ben o zman gidip nafaka isteyebilir miyim.
Raporunu al işini sağlama bağla. Gidişat iyi değil. Belki o almıştır raporda demiyordur sana ne biliyorsun? Raporunu git hemen bugün al.rapor alma dedi.
ben onu aldı sandım.ben almadım ama sen almışındır dedi.ama almadım.
yarın öğleden sonra gelcek gitcez avukata.ama adam orda daha onun gözünü açarsa nolcak.
Kesinlikle raporunu al dursun. Belki anlaşamazsınız ne malum. Aldığını da söyleme arkadaşım6 ay çok uzun.ben korusam onun aklına gircekler.
o zaman haber vermeden gidip darp raporu mu alayım.hala her yerim mosmor.yani eğer araya zaman girerse nolcak.
yani eşim dava acsa ben kabul etsem davaya yansımadan aban bunları ödese.bu şekilde boşanma olmaz mı
git raporunu al cebinde kalsın beklemeee kullanmak istediğinde şartlar değişirse kullanırsın6 ay çok uzun.ben korusam onun aklına gircekler.
arkadas hakli guvenme bu laflara gir al raporunu o almistir bile olayin ustunden 4 gun grcmeden almalisimaldı mı acaba ss kedi rapor
bu zaman kadar almamakla hata etti zaten
konu sahibi arkadaş kimseye güven yok bu hayatta
raporunu ihmal etme.. bu adam seni kandırabilir..
anlamıyorumaldı mı acaba ss kedi rapor
bu zaman kadar almamakla hata etti zaten
konu sahibi arkadaş kimseye güven yok bu hayatta
raporunu ihmal etme.. bu adam seni kandırabilir..
zaten eşim istemiyo artık.ama bu iliişkide her sey benim dediğin gibi oldu.onun bi kararı bile yoktur.şimdi onun istediği gibi biri olcam desem ailesinden özür dilesem dersaneye gitmicem desem yani kendimden vazgecsem o da boşanmaktan vazgecerçSakin ol canım , geçmişi geleceği düşünmek çok zarar verir sana . Allah kalbini ferahlatsın inşallah , boşanmak o evlilikten daha da mutsuz edecekse boşanma , ama ömür boyu itiş kakış huzursuzluk olacaksa yazık canım sana , kendini düşün artık , Aşkı bırak , sağlığını kendini düşün
dersanedeki bi eğitim hocası aynı zamanda danışmanlık yapıyor.ona söylicem kendimi güçlü bulduğum an.canım şuan burdaki bazıları ve hatta benim gibi diptesin.
dipte olmanın faydası nedir biliyor musun?
bundan daha fazla canının acımaacağı.
oturup yaşadıklarınızı gözden geçir bence. şimdi biraz acı çekmen gerekiyor. kendinle yüzleşmen.
sonra da kararının arkasında durman için güç toplaman.
ailenden ya da arkadaşlarından-sevdiklerinden yardım almalısın.