• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlaşmalı boşanmak için yarın avukata gidicez. YARDIMMM

Yok öyle olmuyor. Harcayıpta yok borç ödedik vs deselerdi,
Altın miktarını, düğün videoları, resimleriyle kanıtlayıp, haciz yoluna gidebilirsin.
Ama tabi alacağınız her mahkeme işi uzattıkça uzatacak. Buda aklınızda olsun.

Bu arada darp raporunu al...Darp raporu, darp sebepli iş göremez raporudur. Darp raporu şahitten daha etkilidir. Darp raporu, yaşadıklarınızın kanıtıdır.
Size tavsiyem, en yakın karakola gidip görevli memur ile konuşun. Sizi adli Tıba sevketmesini isteyin. Unutmadan,
Darp raporu almak için şikayetçi olmaya gerek yok...
yarın gidip alcam
ama bu akşam kendi yırttıklarımla onun yaptıkları arasında fark belli olcak.polis ifade alırken ne demem lazım.onlar bi önceki günden mi demeliyim

Gecen ay arkadasıma aldık beraber.karakola gidip komiserı görmek ıstedıgını söyle.darp raporu almak ıstedıgını söyle.sanabır belge verıyolar.gıdıyosun acıle.sıra beklemeden Ücret odemeden oradaki hekıme dıyosun buram buram agrıyo.hemen üstünkörü bakıp doldurup gerı verıyo,onuda karakol alıyo bu kadar.hekım sormadı bıle bunu kım yaptı dıye.komsusu tartaklamıstı arkadasımı.

Onun ıkı uc cızıgı onemlı degıl.belkı kendını korumak ıcın yaptın.erkek kas olarak güçlü oldugu ıcın sendekı rapor etkılı olur merak etme

Tek bildigim o darp raporunu almaniz gerektigi. Bide size yaptigi herseyi itiraf ettigi bi ses kaydi Alin olurda cayarsa elinizfe bsiiler olsun

Gecen ay arkadasıma aldık beraber.karakola gidip komiserı görmek ıstedıgını söyle.darp raporu almak ıstedıgını söyle.sanabır belge verıyolar.gıdıyosun acıle.sıra beklemeden Ücret odemeden oradaki hekıme dıyosun buram buram agrıyo.hemen üstünkörü bakıp doldurup gerı verıyo,onuda karakol alıyo bu kadar.hekım sormadı bıle bunu kım yaptı dıye.komsusu tartaklamıstı arkadasımı.

Çok şaşırdım buna.. Aynı şey benim çok yakınımın başına geldi , hastane polisi devreye girdi. Karakola gidildi, kocası alındı , savcılığa sevk ettiler..

O şekilde darp raporu alınırsa herkes haklı haksız almaz mı ? Neden öyle yaptılar acaba ?

Avukat arkadasima sordum anlasmali olursa ankara adliyesinde cok rahat gun alinabilir dedi
Hatta sincan ve cevresinde oturuyorsaniz sincan adliyesi cok kisa surede hallediliyormus

Avukat arkadasima sordum anlasmali olursa ankara adliyesinde cok rahat gun alinabilir dedi
Hatta sincan ve cevresinde oturuyorsaniz sincan adliyesi cok kisa surede hallediliyormus
evet o tarafta oturoyurz ama evleneli 1 yıl olmadı
ben birazdan darp raporu almaya gitcem

aejadasın ankarada mı
onunla görüşebilirm şu anda
ücret ister mi
hemen sorar msn

Bosanma islerden anlamam ama..........
Nasil altinlarin yarisi?? O ne demek?? O sizin hakkiniz! Siz kizliginizin yarisini mi verdiniz o adama? :KK34:

aejadasın ankarada mı
onunla görüşebilirm şu anda
ücret ister mi
hemen sorar msn

Arkadasim ankarada degil yoksa yonelndircektim ama ankaradaki arkadalari bu sekilde islem yapiyorlarmis

Bosanma islerden anlamam ama..........
Nasil altinlarin yarisi?? O ne demek?? O sizin hakkiniz! Siz kizliginizin yarisini mi verdiniz o adama? :KK34:
o konuda fikrimi değiştirdinm.hepsini isticem
ve şimdi gidip rapor alcam
eşim işten izin alıp gelcek..gitme biyere demiş
hemen gitmem lazım.o gelmden
daha babası bile geliyo olbailr

Arkadasim ankarada degil yoksa yonelndircektim ama ankaradaki arkadalari bu sekilde islem yapiyorlarmis
offfff

Baska bir arkadasima sordum o da necatibeyde halil kupcuk e gitmis arayip sor istesersen ucretini felan

kızım git raporunu al..neyi bekliyorsun morlukların iyileşmesini mi

Back
X