Anlaşmalı boşanma ama biraz fazla anlaştık galiba? Normal mi?

Ne kadar medeni , severek ve anlaşarak da ayrılsanız hala aynı evde evlilik sürdürülerek yapılmaz bu iş. Hala yatağına da giriyorsunuz belli ki Adam siz para istemeyin diye kandırıyor,o süreçte de gönlünü eğlemeye devam ediyor. Siz de kalkıp bu madrabazın karşısında ağlıyorsunuz. Kafalar trilyon. Dava açmaya giderken adamın eline ayağına düşmezseniz ben hiç bir şey bilmiyorum

O dukkani devrettirme dedik sana, parasini da yedi sonunda sana simdi culsuz bi adami bosamak kaldi. Saka gibi kendini kullandırdin yillarca, dukkandan da oldunuz, ne ise yariyor bu herif ben anlamiyorum, cidden.

Adami sokmadigin sekil kalmadi, bosanirsam oldurur dedin, bosanmayi en cok o istiyor dedin, simdi seviyor ama kiyamadigi icin bosayan koca yurekli bi adama donustu.

Vallahi bosanin artik Kiraz. Hayirlisi olsun.

Sizin başından beri hiçbir şey normal değil ki bu olsun

Evet ama 50 civarında bi şeyler verecek anlaştık bu konuda

Ondan boşanacağım, biz boşanacağız yani. Ve bana çok destek oluyor. Aslında şanslıyım bu konuda. Anlaşmalı olarak bitireceğiz Zaten.
Şanssızsın. Ah keşke bi hır çıkarsa da bahane çıksa boşanmasan di mi ne güzel olur.

Hayır normalde iyi vicdanlı biri aslında. Evet çok hataları oldu ama özünde de iyi biri olduğunu biliyorum tabi ki bunu söylediğimi yanlış anlamayın biz boşanacağız yine de, ben olanı söylüyorum. Bu haricinde bir çok sorunlar yasadk biliyorsunuz

Hayır tabi ki ya öyle değil. Boşanmamız gerektiğini farkındayım ama ister istemez ağlıyorum çöküyorum normal bence bu duygular

Adam bir an önce kurtulmak için kuzu postu giymiş. Neyin anlamını yüklediniz. Seven kişi asla ayrılmaz. Gerçekleri görün artık. Adam feleğin çemberinden 2 bin kere geçmiş.
Bizim bi geleceğimiz yok. O da bunun farkında evet. Ve aile bakacak biri değil artık o. İş yerini de verdi iyice dibe çöktü. Akıllı biri, ama arada sevgi vardır mutlaka .

Evet ama 50 civarında bi şeyler verecek anlaştık bu konuda
Ne koca yürekli bir adam maşallah.
Yıllarca etinden sütünden faydalandı, sigortasız çalıştırdı, ağzında çürük dişle dolaştırdı seni ama 50 binle iyi insan olarak boşanıyor. Arasan bulunmaz böylesi. Sen bir daha düşün Kiraz bu boşanma işini.

Daha boşanmazsa adamın ailesi devreye girdi, bugün yarın kapının önüne koyacaklar, neyini düşüncek daha?

Boşanma nedeni ne. Anlasmalı boşanmak haklarını alarak olmalı. Takı tazminat vs al öyle boşan. Dükkan devir oarası nerde yarıs8nı size versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…