- 23 Ekim 2018
- 15.313
- 34.911
Ben de öyle hepinizi çok özledim ve daha fazla ayrı kalamadimMikancım seni tekrar gördüğüme çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle hepinizi çok özledim ve daha fazla ayrı kalamadimMikancım seni tekrar gördüğüme çok sevindim
İyi yapmışsım. Burası insanın çok vaktini alıyor ama fayda da sağlıyor.Ben de öyle hepinizi çok özledim ve daha fazla ayrı kalamadim
Çok teşekkür ederim. Yorumunuz mutlu ettiçok ilham aldığım ve pozitif etkilendiğim, kendim de hakkında sık sık düşündüğüm bir konu.. takipteyim :)
Teşekkür ederim bilgi için Aslında anlatmaya çalıştığım sadece yaptığım şeye odaklanamadığımdı. Artık sessiz vlog da izlemez oldum açıkçası. Başka hayatlara odaklanıp kendi hayatını ıskalıyor bazen insanYazınızı okudum, o vlog yada videolardaki sesler gerçek değil. Şu şekilde gerçek değil, yükseklikleri ve netlikleri gerçek değil. Video kurgulanirken o sesler insan kulağına hoş gelecek şekilde yükseltip oynuyorlar. Aynı filmlerdeki gibi. Hatta bunun özel ekipmanları falan oluyor, ses seslendirme sanatçıları değildi. Ses efekt sanatı miydi öyle birşey.
Bu arada verimli rutin olusturmaniza çok sevindim. İnsan kendi rüzgarda savrulan yaprak gibi hissetmiyor.
kesinlikle katılıyorum .Teşekkür ederim bilgi için Aslında anlatmaya çalıştığım sadece yaptığım şeye odaklanamadığımdı. Artık sessiz vlog da izlemez oldum açıkçası. Başka hayatlara odaklanıp kendi hayatını ıskalıyor bazen insan