Anlamlandıramadığım olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kına ile uyanan arkadaşlar aynısını bende yaşadım Ben o sıralar rüyamda hep bilmediğim tanımadığım yollarda şehirlerde dolanıp durduğumu görürdüm
O dönem hastanede kalıyordum gürültü olduğunda yada hemşire geldiğinde birden uyanmış oluyordum rüyadan Bir sabah uyandım ve elim kınalı bildiğiniz kına kokuyordu oda arkadaşlarıma gösterip şakaya vurmuştum yani sağlığımla uğraşırken kınayı hiç umursamadım
Konu sahibi üç yıl olmuş psikolojinin iyiliği için unut gitsin bence

Kan kuş kadar mıydı?
Nasıl yani bir avuç dolusu kan falan mı?
Damla mı?
Cinayet masası dedektifliğine soyunuyorum adeta.
Kanın çapı ne kadardı mesela?
damla olsaydı cevabı bulurduk ve damla olsa az bi şey etrafa sıçrar değil mi yukardan hızla yere düştüğü için bu kan özellikle oraya konmuş gibiydi boyut olarak net bi şey söyleyemem ama iki üç parmak kadardı çapı öyle oluk oluk bir kan değil ama açık adrt kanı içinde küçğk küçük parçalar anladınız siz

Ayrıca böyle konular yasak dimi

evde gormediginiz bir fare olabilir mi fareler de buna benzer kanama yasiyorlar koyde gormustum. baska bisey olasi degil bence
hayır ev tertemiz fare görmedik zaten o kadar kan küçük bi hayvandan çıkmazdı

evde gormediginiz bir fare olabilir mi fareler de buna benzer kanama yasiyorlar koyde gormustum. baska bisey olasi degil bence
Bence de bak bu mantıklı çünkü farelere ilaç verince kusuyorlar öyle bişeydir K kokoco95 bak cevabı buldu arkadaş

Hadi gidelim uyuyalım

Size daha korkunç bir şey söyleyeyim mune gelip bu tarz konular yasak diyip hepimizi banliyormuş
Ama bunlar birr insanın başına gelmiş bir şey benim zaten çok bir inancım yok açıkçası tekte değildim ki kafayı yedim diyeyim iki tanede şahit var bazıları bu konularla kafayı yiyo doğru yanlış. Ama bu olay normal sağlıklı insanların hayatından geçmiş bir durum burda paylaşmaları neden yasak olsun ki

Aynı şeyi yaşadım bende yıllar önce sabah uyandığımda ellerim kinaliydi ve kardeşlerimi de öyle olugodu ara ara kınalı ellerle uyanirdik annem meleker ellerinize kına yakmış korkmayın derdi. Tıbbi bı açıklaması vardır belki

Bende yaşadığım ilginç bir olayı anlatayım
Bikini bölgemden kocaman iltihap çıkmıştı yürüyemiyorum o derece. Artık nasil bunaldiysam ağlayarak dua etmiştim geçsin artık diyerek. Uyumuşum ve rüyamda beyaz önlüklü birisi iğneyle patlattı iltihabı o an uyandım pis bi koku ve sıcak akan bir sıvı hissettim gerçekten de patlamışti iltihap.
Cok ilginçti ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…