damla olsaydı cevabı bulurduk ve damla olsa az bi şey etrafa sıçrar değil mi yukardan hızla yere düştüğü için bu kan özellikle oraya konmuş gibiydi boyut olarak net bi şey söyleyemem ama iki üç parmak kadardı çapı öyle oluk oluk bir kan değil ama açık adrt kanı içinde küçğk küçük parçalar anladınız sizKan kuş kadar mıydı?
Nasıl yani bir avuç dolusu kan falan mı?
Damla mı?
Cinayet masası dedektifliğine soyunuyorum adeta.
Kanın çapı ne kadardı mesela?
Deme öyle kalbime inerSize daha korkunç bir şey söyleyeyim mune gelip bu tarz konular yasak diyip hepimizi banliyormuş
hayır ev tertemiz fare görmedik zaten o kadar kan küçük bi hayvandan çıkmazdıevde gormediginiz bir fare olabilir mi fareler de buna benzer kanama yasiyorlar koyde gormustum. baska bisey olasi degil bence
Hepimiz kalpten gidelim anca beraber kanca beraber yoksa ban yiyeceğizDeme öyle kalbime iner
Ama bunlar birr insanın başına gelmiş bir şey benim zaten çok bir inancım yok açıkçası tekte değildim ki kafayı yedim diyeyim iki tanede şahit var bazıları bu konularla kafayı yiyo doğru yanlış. Ama bu olay normal sağlıklı insanların hayatından geçmiş bir durum burda paylaşmaları neden yasak olsun kiSize daha korkunç bir şey söyleyeyim mune gelip bu tarz konular yasak diyip hepimizi banliyormuş
Aynı şeyi yaşadım bende yıllar önce sabah uyandığımda ellerim kinaliydi ve kardeşlerimi de öyle olugodu ara ara kınalı ellerle uyanirdik annem meleker ellerinize kına yakmış korkmayın derdi.Bazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
Benimde birkac sene önce sabah aglayarak uykumdan uyandım bie ruya görüyordum ama hatırlayamamıstım o an..İstemsizce ellerime baktim ve kına yakılmıştı parmaklarima.Yapıs yapıstı yesildi ve gidip yikadim kırmızı oldu. Kokladiginda kına kokuyordu. 1 hafta sonra kendiliginden gecti.
Evde kına bile yoktu cok ilgincti
hayır ev tertemiz fare görmedik zaten o kadar kan küçük bi hayvandan çıkmazdı
[/ o zaman siz bir 3 sene daha dusunun bunu
ŞişşKınanın cevabı bulunmadı ama
Şişş
Ondan daha çok tırstım zaten
Korkuyorum diyorsun
Onun da cevabını bulmadan gitme bir yere
Bir taminizi alirim düz kınayla birakmam artik deyiver..Tek ben degilmisim ne cok yasayan varmis ama yavİlk başta uykum kaçmıştı, bunu okuduktan sonra hiç uyumam sanırım
çok ilginç
Bilemedim
Nerede oldu bu olay ?
Şehir ismi vermeyeyim ama küçük bir şehirde öğrenci evi ve tokiydiçok ilginç
Bilemedim
Nerede oldu bu olay ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?