arkadaşlar ben iki yıllık memurum biz dokuz kişi aynı anda girdik işe. meslek arkadaşlarımla iyi geçinirim normalde. hiçbir şeyimiz saklı değildir aramızda diye düşünürdüm.... ancak arkadaşlarımızdan bir bayan ve bir bey bir yıldır çıkıyorlarmış ve bunu bizden saklamışlar arada aklımıza gelmiyor değildi ama hiç elimizde kanıt yoktu. ve sonunda benim ve arkadaşlarımın sayesinde bunnu ortaya çıkardık. güya bizden korkmuşlar onları ayırırız diye... çok yanlış düşünmüşler neyse konuya gireyim bayan arkadaşımla çıkan bey aşka inanmayan ve eski kız arkadaşının beni niye hiç aramadın sorusuna aklıma gelmedin diyecek kadar kalas (odun) birisidir. bu olay üzerine hani aşka inanmıyordun diye sorduğumda hala inanmıyorum diyor. bayan arkadaşım da benimle çıkabilmek için herşeyi yaptı eski kız arkadaşına ruhsuzdu ama beni hergün arıyor bazen rahatsız bile oluyorum diyor. onu çok kıskanıyor ve her defasında koruyor sizce kıskanmak ve koruma hissinin olması aşık olduğunu göstermez mi? evliliğe doğru gidiyorlar ama ikisi de birbirlerinden emin değiller sanırım mantık evliliği yapacaklar ama onların ilişkilerini bir türlü anlamadım. bu kadar kafama takmamın sebebi çok çelişkili konuşmalarıdır. bayan arkadaşımın üzülmesi beni de çok üzer çünkü her ne kadar benden sakladıysa da mutluluğu hak ediyor kafamçokkarıştı