• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlamadım gitti???

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
arkadaşlar ben iki yıllık memurum biz dokuz kişi aynı anda girdik işe. meslek arkadaşlarımla iyi geçinirim normalde. hiçbir şeyimiz saklı değildir aramızda diye düşünürdüm.... ancak arkadaşlarımızdan bir bayan ve bir bey bir yıldır çıkıyorlarmış ve bunu bizden saklamışlar arada aklımıza gelmiyor değildi ama hiç elimizde kanıt yoktu. ve sonunda benim ve arkadaşlarımın sayesinde bunnu ortaya çıkardık. güya bizden korkmuşlar onları ayırırız diye... çok yanlış düşünmüşler neyse konuya gireyim bayan arkadaşımla çıkan bey aşka inanmayan ve eski kız arkadaşının beni niye hiç aramadın sorusuna aklıma gelmedin diyecek kadar kalas (odun) birisidir. bu olay üzerine hani aşka inanmıyordun diye sorduğumda hala inanmıyorum diyor. bayan arkadaşım da benimle çıkabilmek için herşeyi yaptı eski kız arkadaşına ruhsuzdu ama beni hergün arıyor bazen rahatsız bile oluyorum diyor. onu çok kıskanıyor ve her defasında koruyor sizce kıskanmak ve koruma hissinin olması aşık olduğunu göstermez mi? evliliğe doğru gidiyorlar ama ikisi de birbirlerinden emin değiller sanırım mantık evliliği yapacaklar ama onların ilişkilerini bir türlü anlamadım. bu kadar kafama takmamın sebebi çok çelişkili konuşmalarıdır. bayan arkadaşımın üzülmesi beni de çok üzer çünkü her ne kadar benden sakladıysa da mutluluğu hak ediyor kafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ya bence bır erkek karsısındakıne gore degısebılır
yanı bastan bıraz burnu surtulduyse karsısındakı daha degerlı gelır
bıde belkı eskı sevgılısıne yogun degıldı
belkı arkadasınıza karsı yogun
ustelık bunu en ıyı arkadasınız anlar
haklarında hayırlısı olsun
sızden saklama durumuna gelınce
bızı ayırırsınız dıye dusunmelerı sacma cocukca olmus
ben olsam hıcbısekılde karısmazdım
dınler ama genelde yorum yapmazdım bu konuda dıkkatlı olun lutfen
cunku bastan olayın ıcınde degılsınız

yanlış anlamayın ama bu durumda elalemınn derdi benimii gerdi durumu varr sızın yerınızde olsam hıc ılgılenmem bananeee ısteyen ıstedıgınıı yapsın sonra sızz kotu olursunuzz:umursamaz:

Birak mantik evliligi buysa yapsinlar,merak etme aradan gecen süre zarfinda mantik dedikleri seyin sadece mantiksizlik oldugunu anlayacaklar..Sana bosuna cabaliyorsun desem kizarmisin?evet bosuna cabaliyorsun,her insan birseyleri görmek istedigi gibi görür,sen nekadar karanin ak oldugunu o kisiye göstersende,onun gözünde herzaman o karadir cünkü o kendi gözleri ile bakiyor olaya...Pisman olursada kendine,üzülürsede kendine...Ben simdi ayrilsam esimden biz sana demistik diyecek cok insan vardir eminim buna..Ama herkes kendi secimini yapar...

yok karışma niyetinde değilim zaten sadece ikisinin yorumları çok farklı anlam veremediğim için sizinle paylaştım Allah tamamına erdirsin bu arada cevap için teşekkür ederim a.s.

kendinizi sıkıntıya sokmanın almei yok

1 yıldır sizden saklamışlarşakkıdı

sizin fikilerinize önem verseydi bunu ilk başlarda sizinle paylaşırdı değil mi :delphin:

ayrıca size anlatmadıkları es geçtikleri durumlar da olabilir. bu da onları tam olarak anlamamanıza sebep olurkafamçokkarıştı

boşverip kendi işinize bakmalısınız süprizzzzz

cnm benim düşündüklerin çıksa bile bişi deişmez ki bir nasihat bin musbitten iidir ama bizim millet olarak bir kısmımız bu sözü tam tersi olarak anladığımızdan hele bi de aşk söz konusuysa kör olduğumuzdan ne etsen boş dua et sadece hayırlısıysa olsun die..:teselli:

başkasının hayatıyla bu kadar ilgilenmeyin canım boş ver keyfine bak

ben eğer erkek milletinin yaptıklarına anlam verebilseydim :bbo:
bu soruya yanıt verebilirdim ama
henüz onları bende anlayabilmiş değilimm :uhm:
ne yapmaya çalışıyolar bunlar yaaa :mymeka:

şöyle bir laf var 'her koyun kendi bacağından asılır'.....
Boşverin kendi hayatları diledikleri gibi yaşarlar... Sonunda üzülseler bile kendi kararlarının bedellerini öderler... Kimseye bu durumda birşey deme hakkı doğmuyor.. her iki tarafta olumlu bakıyor ve beraberlerse kimseye birşey demek düşmezz :umursamaz:

saklamaları normal..sonuçta memurluk demek belki de emekliliğe kadar giden yol demek..ya ilişkileri yürümezse...bunu düşünmüş de olabilirler..cesaret ister yani..sonra bilmem kaç yıl dedikodusuyla uğraş...bide aynı dairede..

kk yasalarına göre konuyu silmek suç değil mi yaw :)

Back