Anlama güçlüğü mü çekiyorum?

canım bi gelişme yok aynıyım...dün bakkala gittim ne alıcağımı unuttum adam bana bakıo ben ona hemen kolay gelsin falan demeye başladım adam cevap verirken aklıma geldi töbe ya dedim noluyorum ben falan oldum..aklıma gelmeseydi napardım acaba başka bişey alır çıkardım büyük ihtimal..

Son düzenleme:
o herkeste oluyor ya bende gidiyorum alacağım şeylerin hepsini almadan geliyorum eve gelince tüh şunuda alacaktım unuttum diyorum.yani tek değilsin şekerimhem markete falan giderken alacaklarını kağıda yaz unutmazsın vede vakit kaybetmemiş olursun.bazen öyle yapıyorum iyi oluyorrr:)

insanları biraraya getirip ortak bağlar kurmasına yarayan vasıta ''dil'' dir , iletişim diyelim biz buna.
iletişim ; duygu, düşünce, hayal ve en önemlisi dış dünyayı algılama açısından insanları birbirine yaklaştırır.

ciddi şekilde iletişim konusunda eksiklerin olduğu için algılama-anlama kabiliyetin de azalmış.

aynı sorun bendede var çok dikkatsizim.herşeyi unutuyorum.geçmişte arkadaşlaıarmla yaşadığım anıları bile okadar rahatsızım ki bu durumdan anlatamam.üniversite bitirdim mali müşavir oldum ama çok dikkatsiz ve unutkanım kesinlikle evde oturmayla alakası yok bunun.doktora gidiyim diorum ama hangi bölüme gidicem onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…