- 31 Temmuz 2008
- 2.925
- 55
- 39
kızlar hepinize merhaba. son zamanlarda anlam veremediğim birşey var hayatımda biri var bi erkek arkadaşım herşey güzel iyi gidiyor fakat benim dikkatimi çeken birşey var biz birlikte olmaya başladığımızdan beri erkek arkadaşım sürekli benim ailemle ilgili eleştirilerde bulunuyor şöyle söyleyeyim ailemle ilgili bir konu açıldığında sürekli eleştirir tarzda mesela son zamanlarda kız kardeşim erkek arkadaşından ayrıldı morali çok bozuk olduğu için sohbet kanallarına takılıyor bende bu durumu ona üzüntüyle dertleşmek anlamında aktardığımda bana hoş olmayacak şeyler söylüyor kardeşimle ilgili bir örnek daha vereyim annemlere borçlarından dolayı maddi anlamda maaşımın bir kısmını vererek yardımcı oluyorum bu durum onu acayip rahatsız ediyor paranı biriktir bize lazım olacak falan diyor daha önce bu konuda onu çok uyardım hatta sen kimsin de benim ailemle ilgili konuşursun dedim diye küstü bana bu durumları ilk zmanda önemsemiyordum bana yol göstermek için diye düşünüyordum ama son zmanlarda daha bir belirgin hale geldi
bu durumlara anlam veremiyorum kızlar ne bu çocugun derdi?
not:ilişkimizin ilk zamanlarında kız kardeşimde dahil kimse bir erkek arkadaşım olmasını istememişti yani ailem biraz tutucu bu tarz olaylara sıcak bakmayan biri acaba erkek arkadaşımın ozmanlardan kalan bir kuyruk acısımı var?kızlar bir akıl verin ne olur
bu durumlara anlam veremiyorum kızlar ne bu çocugun derdi?
not:ilişkimizin ilk zamanlarında kız kardeşimde dahil kimse bir erkek arkadaşım olmasını istememişti yani ailem biraz tutucu bu tarz olaylara sıcak bakmayan biri acaba erkek arkadaşımın ozmanlardan kalan bir kuyruk acısımı var?kızlar bir akıl verin ne olur