Anlam veremediğim çocuk adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmadığı biri gibi görünmeye çalıştığı çok net. Çakma rolexiyle hava atması, olmayan parasıyla gösteriş yapması vs aşırı itici. Gerçekten varlıklı birinin yapacağı hareketler değil bunlar.

Söylediği yalanlar ufak tefek değil bence. İnsan neden üniversiteye gitmediği halde bıraktım der mesela? 10 lafından 9’u şüpheli. Değerli vaktinizi harcamayın bu adama.

Konuyu umarım dağıtmış olmam konu sahibi kusura bakma lütfen. Ama bir şey soramadan geçmek istemedim. Hani diyorsunuz ya mesela neden küçük şeylerle yetiniyorsun veya son cümlelerdeki verdiğiniz örnekler basit bir erkek jesti diye bu konudaki safliktan nasıl kurtulabiliriz? :) Hadi konu sahibi yolun başında 20 yaşında ama kendim için varsa öneri almak isterim..

Hahaha ceycey konuda bahsettiğim eski sevgili senin dediğin işte Görüsüyoruz onunla, geleceği hala parlak ve yakısıklı ama hic sarmıyor ya artık muhabbeti falan.
hadi onun muhabbeti açmıyor da bununki de kırk yalannn nuri gibi ayoll.araba niye benim dedi anlamadım.hem profesyonel de değil bak yalan işinde.unutuyor yalanlarınııı.profesyonel olmaması iyi mi kötü mü o konuda kararsızım işte

Yarısına kadar falan okudum yazmadan edemicem her an düşmanları yüzünden yurt dışına uçup sana korumasının yaralanmış halde fotolarını atabilir gibi geldi sjsjsjsjdjdjdkdks

Not: bilmeyen varsa tinder swindler belgeseline göndermedir.

yaşla alakası yok ki bu tiplere kanmak için.mesela ankara da doktor bir kadın vardı haberlerde görmüşsünüzdür.netten tanıştığı mühendis sandığı bir adamla evlenmiş.adam sabıkalı dolandırıcı çıktı.parasını yedi.kadın ayrılmak isteyince de öldürdü kadını çocuğunu da yaraladı ya.kariyerli en zeki diyebileceğimiz kadınlar bile duygularına yenilip kanabiliyorlar.

Kafede otururken benim saat icin 'ne kadar büyükmüs o ya' dedi. Kücük casio saat kullanıyorum. Ben de seninkine bakayım dedim o sırada gördüm rolex olduğunu 'aa rolex mi bu' dedim O muhabbetten sonra iş için takmam gerekiyor falan dedi.

Hahahahahaha arkadasımın çocuk için attığı görsel:

Eklentiler

• IMG_20220213_160052.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 139
tövbe yarabbimmm şirket sahibi olunca iş çevrelerinde olunca illa kolda rolex mi olmalıymış?benim okul eş vs çevremden dolayı var zengin arkadaşlarım.öyle kollarında rolex falan yok ama milyon dolarlık işlerle de uğraşıyorlar yıllardır.ama maddiyatlarına uygun arabaları var yanii.senin flört adayında var bir tuhaflık kuzum

Yaşla alakalı kısmı şundan dedim hani insan buyukdukce biraz daha mantıklı bakar olaya ne bileyim küçük çocuğu çikolatayla kandırsin ama büyük birini çikolata ile kandırman mümkün degil. Çok saçma bir örnek verdim ama bu gece kafami toparlayamadim pek, bu cümlelerimle idare etmeniz gerekecek mesela yengeç hani demiş ya bunlar her erkeğin yaptığı küçük jestler diye işte ben olaya böyle bakamiyorum bir türlü. Sabaha kadar bin kez teşekkür ederdim heralde öyle bir durumda ya da mahcup olmuş gibi hissederdim sanırım. Ya da hangi niyetle yaptığını anlamazdım. Ya bu konularda aşırı saf gibiyim

Konudaki cocugun bende yarattığı izlenim tam olarak şu;

Emin ol senin küçük Casio saatin kadar gerçekliği yoktur onun rolexinin ayrıca nasıl olacak o muhabbet öyle oo bu çocuğun Rolex saati var kesin iş yapmalıyız himmm palavraci

büyük çapta dolandırıcılarla manipülatörlerle karşılaşmasak da hepimizin hayatında olmuştur bu tür yüksekten sallayan adamlar.1 ay kadar da ben görüşmüştüm bekarkenn.haritada yerini bulamayacağı ülkelere gittiğini iddia ediyordu.ponçik mesajlara jestlere kanmayalımm.2 haftaya gerçek yüzleri ortaya çıkıyor bunlarınn.

Ella icin verdigin para bana bile dokunmustu. Yapma guzum, arastırmana bile degmez ciddi ciddi herif önce koklatıp sonra işler kötü yiaaa ayagı yapacak

Yani "minik jestler hemencecik kalbimi ısıtıyor,çok büyük anlamlar yüklüyorum" mu demek istiyorsun? Bence jestlere mutlu ol, sevindiğini belli et. Ama 'ben zaten buna layigim' diye düşün, olması gereken de zaten böyle şeyler yapılması, gönlünün hoş edilmesi. Minnet duymayı gerektirecek bir şey yok. Böyle şeyler yapmasi artı bir özellikten ziyade seni mutlu edecek fırsatları kaçırması ve senin için hiçbir şey yapmayan bir insanı sevgilim diye koluna takman zaten mesele :)
Bence meseleye böyle bakmaya çalış.

Senin cok sevdiğin benim eski sevgilim de aileden varlıklı, arabası falan da ciks modellerden ama bir kere olsun ben zenginim dediğini görmedim gercekten.

Onun dışında akrabalarım var çok zengin olan onlar da böyle gösteris meraklısı oldukları icin ayırt edemiyorum pek. Kuzenlerim de sonradan görme falan değiller aslında ama her seyin havasını atarlar, çocukta o modellerden mi diye emin olamamıstım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…