- Konu Sahibi umudumdeniz
Daha once bu tur bir konu acildimi bilemiyorum fakat yalniz olmadigimi dusunuyorum bu konuda.Ben gecen yil, anksyete bozuklugu oldugunu ogrendim kendimde.1,5 yil once ,ilk kez hamile kaldim dogal yoldan ve 13 hafta boyunca her gun dusuk yapacagim endisesiyle ara ara nobetler gecirdim.Nitekim,10 haftalikken bebegimi karnimda kaybetmisim,hic farkinda olmadan.Benim icin dusuk cok siddetli bir travmaya sebebiyet verdi, oyle ki butun dunyam,herseyim alt ust oldu.Kendimi 2 aydir tam anlamiyla toparladim sayilir.Tedavi goruyorum anksyete ve panik bozukluk icin fakat henuz uzerimden atmis degilim.Ilk kez bu ay bebek yapmaya karar verdik pek umutlu degilim cunku yumurtlama gunume pek denk getirdiigmizi dusunmuyorum,spontan gelisti fakat yinede bir umut 3 gun kaldi adetime.Bu ay olmasada,sonra ki aylar gebe kalirsam,gebeligimi nasil gecirecegim hic bilmiyorum.Gebe kalma dusuncesi o kadar cok korkutuyor ki beni,cok istememe ragmen. 9 ay nasil gececek,ben korkularimi ve kaygilarimi nasil susturacagim,nasil kontrol edecegim hic bilmiyorum.Yeniden dusuk yapacagim endisesi simdiden sardi icimi.Yurt disinda yasiyorum ben ve burada 1 dusuk sonrasi tedavi yapmiyorlar.Illa 2,3 dusuk olmak durumunda ki anormal oldugunu farkedecekler oyle tedavi yapacaklar..Sacma ama ne yazik ki oyle.Anlayacaginiz arkadaslar,ben kelimelerle tarif edemeyecegim kadar cok korkuyorum gebe kalma ihtimalinden..adetime son 2 gun kaldi
(( Benim gibi bu dertten muzdarip arkadaslarin fikirlerini almayi cok isterim.Tesekkurler simdiden