• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyeteli anneler nasilsiniz

Bende kulanmiyorum bana verdiler ama 4 cu ayimda baslamayi dusunuyorum

Benimde aynen korku doluyum asicik seste irkiliyirum korkuyorum kafam cok baska korkudan bulantilarim da arti ben bulgaristandanim bana alora verdiler sizin orada pasiflora veriyolar ayni ilac ismi farkli siz kac haftaliksiniz

Benimde aynen korku doluyum asicik seste irkiliyirum korkuyorum kafam cok baska korkudan bulantilarim da arti ben bulgaristandanim bana alora verdiler sizin orada pasiflora veriyolar ayni ilac ismi farkli siz kac haftaliksiniz
11 haftaligim daha siz

Hayir değilim kızım var benim hep kötü düşünme huzurlu hissedememek işimi bile bıraktım bu yüzden hastalik hastaligi da var tabi 😭

İlaç içmiyorum kendi kendime yapıyorum aslında doktorlar hocalar hepsi mevcuttu 😥yaşamayan anlamıyor

Sari.kantarion cayini dene yada melisa onlar doal sakinlestirici peki belirtileriniz neler

Haftaya yaptıracağım bende. Bir ara atlattım zannettim atlatmamisim bu aralar yine dorukta yaşıyorum kaygıyı

Back
X