Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anksiyeteli anneler nasilsiniz
- Konu Sahibi gyulche
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kötü yazdım zaten uyku problemi yaşıyorum.anksiyetem var siz??Nasilsiniz nasil geciriyorsunuz hamilelinizi
Su an kullanamıyorum doktora soracağım sizBenimde kotu ilac kulaniyormusunuz
Size ne verdiler? Anksiyeteniz ne durumda? Benim bı anda hortladı 3 gündür tuhaf haldeyimBende kulanmiyorum bana verdiler ama 4 cu ayimda baslamayi dusunuyorum
- 15 Ekim 2022
- 695
- 157
- 33
- 32
11 haftaligim daha sizBenimde aynen korku doluyum asicik seste irkiliyirum korkuyorum kafam cok baska korkudan bulantilarim da arti ben bulgaristandanim bana alora verdiler sizin orada pasiflora veriyolar ayni ilac ismi farkli siz kac haftaliksiniz
- 15 Ekim 2022
- 695
- 157
- 33
- 32
Sizdede korku oluyomu icim aciyor sanki korkudan bazen ve bende arda uyusmalarda oluyor11 haftaligim daha siz
- 15 Ekim 2022
- 695
- 157
- 33
- 32
Ay hic bilmiyirum siz de ne gibi belirtiler var hamilemisinizBende öyleyim anksiyete nasıl geçecek peki bu hep huzursuz mutsuz kuşku dolu
- 15 Ekim 2022
- 695
- 157
- 33
- 32
Emin ol seni cok iyi anliyorum peki hamilelinde nasil gecirdin ilac iciyomusunHayir değilim kızım var benim hep kötü düşünme huzurlu hissedememek işimi bile bıraktım bu yüzden hastalik hastaligi da var tabi
- 15 Ekim 2022
- 695
- 157
- 33
- 32
Bende duydum ama denemedim ama sülük duymadim yalniz hacamatiHacamat ve sülük iyi geliyor diyen var anksiyeteye yaptıran var mı ?
- 27 Ekim 2024
- 3
- 0
- 1
- 27
Nazlı hanım ben de hamileyim ve uyuyamıyorum nasıl şifa buldunuz nolur bana da söyleyin Allah rızası içinKötü yazdım zaten uyku problemi yaşıyorum.anksiyetem var siz??