anksiyete

lilyummmm37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
48
5
merhaba arkadaşlar 2 gün önce ritim bozukluğumun psikolojik olduğu söylendi doktorum tarafından baş dönmelerim de olduğu için nörologa yönlendirildim citoles artı iki tane de baş dönmelerim için ilaç verdi bi de kardiyoloğum ritim düzenim için bi ialç verdi toplamda günde 4 ilaç içcem korkum tüm bunları aynı gün içinde kullanırsam zarar vermesi ve bağımlılık yapması benim gibi bi durumla karşılaşan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşabilirler mi teşekkürler

geçmiş olsun.bendede anksiyete bozukluğu var.citoles içiyorum.banada ritim düzenleyeci vermişti doktor ama içmedim çünkü çok çarpıntım yoktu.sadece atak olduğunda oluyordu.bağımlılık yapmaz.citoles hakkında doktorum bağımlılık yapmayan ve yavaş iyileştiren bir ilaç demişti.citolesi içersin aradan 2-3 saat geçtikten sonra ritim düzenleyicisini içersin sorun olmaz

çok tşk ederim sizede geçmiş olsun kalbim çok sert atıyo ve sesini duyuyordum doktorum ekodan sonra bu teşhisi koydu içmeye başladım 2 gün oldu inşallah iyi gelir Allah hepimize şifa versin

Bende citol kullandim bir ay ama cok fayda etmedi doktorum paxera verdi sekiz gundur kullaniyorum karisik anksiyete ve depresif bozukluk varmis

hayır canım yabancılaşma yaşamıyorum sadece sıkıntılarımdan dolayı ilaç önerdi doktorum yaklaşık bi ay sonra kontrolüm var bakalım ne dicek Allah hepimiz hakkında hayırlısını güzelini nasip etsin inşallah ama çeken bilir derler ya cidden kolay şeyler değil yaşadıklarımız

hayır canım yabancılaşma yaşamıyorum sadece sıkıntılarımdan dolayı ilaç önerdi doktorum yaklaşık bi ay sonra kontrolüm var bakalım ne dicek Allah hepimiz hakkında hayırlısını güzelini nasip etsin inşallah ama çeken bilir derler ya cidden kolay şeyler değil yaşadıklarımız
Cevremizdekilerin inanmamasi insanin icini daha kotu yapiyor vallahi

aynen katılıyorum sıkıntımı anlatamaya çalışıyorum aynı bende de var diyolar ya işte o zaman hakketen herşeyin yetersiz kaldığını düşünüyorum çoğu zaman da susuyorum artık napıym

Kizlar yabancilasma yasayan var mi
Olmaz mi ya :KK43: kopuyorum bi an ortamdan bana sorsa saatler gecmis ama bi dk bile surmemis..
Bu sabah uyandim niye alarm kurdum ise mi gidicem kacta gidicem derken noluyo ya dedim ne sacmaliyorum. Tam bitti derken ne oluyor bana kizlar :KK43:

geçmiş olsun.bendede anksiyete bozukluğu var.citoles içiyorum.banada ritim düzenleyeci vermişti doktor ama içmedim çünkü çok çarpıntım yoktu.sadece atak olduğunda oluyordu.bağımlılık yapmaz.citoles hakkında doktorum bağımlılık yapmayan ve yavaş iyileştiren bir ilaç demişti.citolesi içersin aradan 2-3 saat geçtikten sonra ritim düzenleyicisini içersin sorun olmaz
citoles cipralex mi? Hangi doktora gittiniz acaba?Pskiyatr mı?

arkadaşlar bende yabancılaşma hissi yok kalbimde çok fena sıkışma hiisi vardı psikolojik dendi ve nörologla görüştüm mr falan derken sorunun psikolojik olduğu anlaşıldı ve citoles verildi 3 gündür kullanıyorum bi yan etkisini henüz görmedim bakalım artık sonumuz cümlemizin hayrola inşallah

aynen katılıyorum sıkıntımı anlatamaya çalışıyorum aynı bende de var diyolar ya işte o zaman hakketen herşeyin yetersiz kaldığını düşünüyorum çoğu zaman da susuyorum artık napıym
hepimize gecmis olsun arkadaslar...Sana katılıyorum hemde öyle böyle degil..Anksiyete ve panikatak rahatsızlıgım var benimde ve bazen etrafımdaki insanlarla panikataktan ve yasadıklarımdan konusmaya baslayınca ay bende cok panik atagım demiyorlarmııııııı bogasım geliyor

hepimize gecmis olsun arkadaslar...Sana katılıyorum hemde öyle böyle degil..Anksiyete ve panikatak rahatsızlıgım var benimde ve bazen etrafımdaki insanlarla panikataktan ve yasadıklarımdan konusmaya baslayınca ay bende cok panik atagım demiyorlarmııııııı bogasım geliyor
bizim sıkıntılarımız başka onların başka baş dönmelerimiz başka sebebe dayanıyo onların ki başka ama her nedense herkesin sıkıntısı aynı sebepten oluyo cidden çok can sıkıcı bazen susmayı tercih ediyorum o zamanda durgunlaştın diyolar valla ne yapcağını şaşırıyo insan artık ilaçlarla ve dualarla üstesinden gelmeye çalışıyorum

X