kızlar baş dönmesi problemi yaşıyorum 1 yıldır geçmiyo kbb bölümüne gittim bişeyin yok dediler herşey normalmiş anksiyete bozukluğu vertigo yazmış teşhise antidepresan yazdı lustral bide dramamine mide bulantısı için ama yan etkileri çokmuş böle ilaçların önceki doktordaa citol verdi bağımlılık yapacak ilaç kulanmak istemiyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olun..:26: ilaçları kullanmalımıyım kullanmamalımıyım..nasıl kurtulabilirim budurumdan..
​benimde başım çok dönüyo citol kullandım bir ay bıraktım ...acaba ondanmı dönüo
Merhaba, en azından artık fiziksel bir rahatsızlığınızın olmadığı konusunda içiniz rahat etmiştir diye düşünüyorum. Doktorunuz ilaç kullanmanız gerektiğini söylemişse demek ki kullanmanız gerekiyor. Antidepresanların bağımlılık yaptığı pek doğru bir inanış değil. Eski nesil ilaçların içindeki maddeler bağımlılığa yol açıyordu ama çok çok uzun zamandır yeni nesil ilaçlar kullanılıyor ve bunların bağımlılık riski pek yok. O yüzden bu yönde endişe duymanıza gerek yok. Fakat tek başına ilaç tedavisindense psikolojik yardım da alarak daha sağlıklı ve kalıcı sonuç alırsınız. Geçmiş olsun.
kızlar kbb gittim ama aslında istediğim ilgiyi göremedim derdimi anlatamadım anksiyete dedi geçti ama benim burnum akmıyor uzun zamandır kan geliyo yada az bişey ve bademciklerim şişiyo boğazımda bişi var sanki çıkmıyo beze bile oluşturmuş midemin bulanmasına sebep oluyo yangın geliyo sonra üşüme sıtma tutuyo söledim bunları ama tık yok baş dönmemi bunlar tetikliyor olabilir bana göre gidiyolar herşei psikolojiye bağlıyolar bişeyin yok diolar yoksa bu rahatsızlıklar nedir tekrar başka yere gitçem kbb için napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?