• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ansiyete ve depresyon..

Ben anksiyete tedavisi gördüm. Ilaclari düzenli kullandım. Iyi geldi. Evlenip çocuk düşünülmeye başlayınca bıraktım. Doktora sordum tabi once. Iyiysen ve bebek düşünüyorsan bırak. Bıraktıktan sonra üzerinden en az 6 ay geçsin dedi. Dinledim. Başlarda sersem gb yapıyor ama sonra vücudun alışıyor. Ne kadar süre kullanmanı söylediyse dinle.

6 ay kadar bende kullandım mg düşükdü benimkinin ne başladığım da, nede bırakırken hiç bir yan etkisini görmedim hiç bi sorun yaşamadım, bende aşırı önyargılıydım ilaca ama faydasını gördüm.

Kendini iyi hissedip bir anda bırakma. Aynı hataya bende düştüm. Zamanını doktorumla ayarlarsın. Ben bırakmakta güçlük çekmedim. Ben bağımlı olamıyorum zaten:)) sigaraya başladım canım istediği için içmedim hiv. Sırf arkadaş ortamı sohbetlerine katılmak için içtim:)) uzun zamandır içmiyorum . Benim gb iki arkadaş daha vardı a tidepresan kullanan onlarda bıraktı. Şimdi hepimiz ıyiyiz çok sukur:)) konuşmak da insana iyi geliyor. Birbirimize anlatırdık benzer şeyler yaşamıştık zaten. Hey gidi günler.. ozledim bee:))))

BENde takıntı hastalığı var bu elinde olmayan sebepten dolayı oluyor 6 aydır kullanıyorum geçti baya uykumda yada baska bir sıkıntı yasamadım 20 mg ilacım çok rahatladım kullan bence benim doktor anadolu yakasının en iyi doktorlarından araştırıp gittim

Anksiyete bozuklugu ve depresyon teshisi ile doktorum uc ilac yazdi.. antidepresan ilaclara on yargiliyim ama mecburum.. kullananlar var mi bagimlilik yapar mi. Yaridmci olursaniz sevinirim.
doktorun söylediği dozun dışına çıkmayın lütfen. hayır bağımlılık yapmaz uzun süre kullandım kullanan birçok insan tanıyorum.doktorunuz söylemeden ilaçlarınıızı ve dozunu değiştirmeyin heleki asla ama asla bırak demeden bırakmayın. her şey düzelecek merak etmeyin. kendi kendinize yetmeye çalışın.başka türlü zor.evet şu an zor ama geçecek ,geçiyor..

Anksiyete bozuklugu ve depresyon teshisi ile doktorum uc ilac yazdi.. antidepresan ilaclara on yargiliyim ama mecburum.. kullananlar var mi bagimlilik yapar mi. Yaridmci olursaniz sevinirim.
Ben aynı sikayetlerden ilaç kullandım. Biraz yatistirsa da, yinede herşey senin elinde. İlaç tek başına yetmiyor.

Ben anksiyete tedavisi gördüm. Ilaclari düzenli kullandım. Iyi geldi. Evlenip çocuk düşünülmeye başlayınca bıraktım. Doktora sordum tabi once. Iyiysen ve bebek düşünüyorsan bırak. Bıraktıktan sonra üzerinden en az 6 ay geçsin dedi. Dinledim. Başlarda sersem gb yapıyor ama sonra vücudun alışıyor. Ne kadar süre kullanmanı söylediyse dinle.
Tek basina isin icinden cikamiyorum. Ilaclarin biri 10. Biri 2.5 biri 0.5 mg. Doktor demeden hayatta birakmam korkk bir insanim biraz

6 ay kadar bende kullandım mg düşükdü benimkinin ne başladığım da, nede bırakırken hiç bir yan etkisini görmedim hiç bi sorun yaşamadım, bende aşırı önyargılıydım ilaca ama faydasını gördüm.
Insallah bende gorurum faydasini. Benimkilerin de mg mi dusuk. Biri 10 biri 2.5 biri 0.5 mg

Back