Anksiyete

Ölüm hissi ve kalp krizi korkusu yaşıyorum eskisine göre biraz daha iyiyim psikologa mı yada terapiste mi gitmeliyim kararsız kaldım.
Ben terapi alıyorum. Antidepresan kullanıyordum bırakalı iki hafta oldu. Anksiyete ve panik atak tavan yaptı haliyle. Kalbimden şüpheleniyordum kardiyolojiye gittim tüm testlerim temiz şükür, psikiyatri ile görüş dedi. Ama bu takıntı bu vesvese insanın peşini bırakmıyor her gün her gün farklı organlarıma takıyorum, ölüm korkusu da cabası. Ben cumartesi günü terapi aldım ilk gün olmasına rağmen etkisini çok olmasa da gördüm. Bence sizde terapi alın ayrıcıa emdr tedavisi de oluyorum ve gerçekten işe yaradığını hissettim.

Ölüm hissi ve kalp krizi korkusu yaşıyorum eskisine göre biraz daha iyiyim psikologa mı yada terapiste mi gitmeliyim kararsız kaldım.
ben panik atak yaşıyordum. terapi almıştım bilişsel terapiyle emdr almıştım. en önemlisi de doktoru iyi seçmeniz lazım. ben iki doktor değiştirdim üçüncüde doğrusunu bulabilmiştim Allah razı olsun ondan. yani terapi verecek kişiye gitmelisiniz. bilişsel terapiyle emdr yapmıştı bana öyle kurtulmuştum. sizde bunlara yapan birine giderseniz iyi olur

psikiatriste gitmeniz gerekiyor anksiyete panik atak ikisi birden olabilir. bende anksiyete var berbat birşey. ölüm korkusu yok bende daha çok gelecek kaygısı, evsiz kalıcam işsiz kalıcam diye kafayı yiyorum anksiyetem tuttuğunda. son zamanlarda daha iyiyim son birkaç aydır. çok kötü birşey ilaç tedavisi iyi geliyor.

Ara sıra bende de başladı.

kalp krizi korkusu derken panik atak gibi mi? ne kadar sıklıkla oluyor? bir de mesela telefon bilgisayar gibi şeylerle uğraştığında veya klima ortamında çok durduğunda daha çok artıyor mu?

kalp krizi korkusu derken panik atak gibi mi? ne kadar sıklıkla oluyor? bir de mesela telefon bilgisayar gibi şeylerle uğraştığında veya klima ortamında çok durduğunda daha çok artıyor mgogusmel
Göğsüme ağrı girince öleceğim diye endişeye kapılıyorum sanırım düşününce daha çok artıyor bir şeyle meşgul olunca unutuyorum ama kendini hatırlatıyor

Göğsüme ağrı girince öleceğim diye endişeye kapılıyorum sanırım düşününce daha çok artıyor bir şeyle meşgul olunca unutuyorum ama kendini hatırlatıyor
Anladım, tam eşimin kardeşinin yaşadığı şeyi yaşıyorsunuz. O da bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyordu ama çözemiyorum demişti. Sonra bir seminer aldı o seminer sonrasında hayatında olumlu olarak çok şey değişti ve özellikle panik atağı geçti 4 senedir yaşamıyor

Anladım, tam eşimin kardeşinin yaşadığı şeyi yaşıyorsunuz. O da bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyordu ama çözemiyorum demişti. Sonra bir seminer aldı o seminer sonrasında hayatında olumlu olarak çok şey değişti ve özellikle panik atağı geçti 4 senedir yaşamıyor
Yaa ne semineri aldı acaba bu hisle baş etmek gerçekten zor

Yaa ne semineri aldı acaba bu hisle baş etmek gerçekten zor
İnsanın hayatındaki problemlerin sebepleri nedir? Çözümleri nedir? ile alakalı bir seminer. İstanbul'da almıştı ama birçok şehirde veriliyor bildiğim kadarıyla. Siz nerede oturuyorsunuz

X