- 9 Şubat 2021
- 529
- 613
- 53
- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Anksiyetem varMerhaba hanımlar bende okb ve anksiyete var prozac kullanıyorum
Son 3 aydır sebepsiz mide bulantılarım başladı 2 kere acillik oldum hiçbir sebep yok sadece midem bulanıyor kusuyorum (stres yaşadığım zaman)
Anksiyete mide bulantısı yapar mı yada bu durumu sizler de yaşıyor msnuz
Tek bende mi oluyor diye kafayı yemek üzereyim çok kötü bir olay sebepsiz mide bulantısı canımı çok sıkıyorYapar tabii ki. Ben mide bulantısı için ilaç yazdırdım sanki çok işe yaramıyor gibi ama idare ediyorum bi şekilde
Bende de yıllardır var ama son 3 aydır mide bulantısı çıktı çok kötü bir durum stres anında biranda başlıyor ve serum taktırınca geçiyorAnksiyetem var
Ama midem bulanmadı hiç
İnşallah düzelirBende de yıllardır var ama son 3 aydır mide bulantısı çıktı çok kötü bir durum stres anında biranda başlıyor ve serum taktırınca geçiyor
korkuyorum artık hep böyle mi tepki verecek vucüdüm
Yok yok endişelenmeyin. Üniversite yıllarından beri çekiyorum bu laneti. Dönem dönem belirtileri değişiklik gösteriyor. Mesela bende arada baş dönmesi yapıyor. Zaman geçiyor mide bulantısı yapıyor. Başka zaman mide ağrısı vs vsTek bende mi oluyor diye kafayı yemek üzereyim çok kötü bir olay sebepsiz mide bulantısı canımı çok sıkıyor
Bende 2 haftadır prozac kullanıyorum konuyla alakası yok ama sankı seker hastasıymısım gıbı ıcın agzım susuz kalmısım gıbı oluyorum.ıkı kılo tatlı yemısım gıbı boyle bırsey yasadınızmı doktora soylesemmı artık15 yıldır anksiyete için türlü ilaç kullandım. Lustral, prozac, depreks, cymbalta hiç biri fayda etmedi. Sağlıkla ilgili çoğunlukla. Bir yerim ağrısa hemen en kötüyü kuruyorum. Dert etmeyen rahat insanlara imreniyorum. Psikiyatrist ve psikologlara da gittim dönem dönem. Hiç fayda görmedim. Benim yaşadıklarımı yaşamış tedavi olmuş biri var ise bana öneride bulunabilir mi?
Olabilir böyle hisler. Çok normal. İlk 1 ayda endişe artar sonra azalmaya başlar derler hepBende 2 haftadır prozac kullanıyorum konuyla alakası yok ama sankı seker hastasıymısım gıbı ıcın agzım susuz kalmısım gıbı oluyorum.ıkı kılo tatlı yemısım gıbı boyle bırsey yasadınızmı doktora soylesemmı artık
Benim de midem çok kötü iki gündür çok zorlanıyorum.Paxera kullanıyorum 2 ay olacak iyiydim ama birden yeniden hortladiBen günlerce kustuğumu biliyorum. Anskiyete bende mideme vuruyor. Şuan yine anksiyete yaşıyorum ve yine aynı şeyler yine aşırı kilo verdim canım yemek istemio midem bulanıyor. Çok kötü bişey Allah düşmanıma yaşatmasın
Korkmayın arada oluyor öyle yokluyor insanı yıllardır ilaç kullansan bile arada yoklarBenim de midem çok kötü iki gündür çok zorlanıyorum.Paxera kullanıyorum 2 ay olacak iyiydim ama birden yeniden hortladi
Uzun sürmez inşallah perisan oldum iki gundurKorkmayın arada oluyor öyle yokluyor insanı yıllardır ilaç kullansan bile arada yoklar
Bende mide bulantısı mide yanması hepsi var zaten gören kilo verdin diyorBenim de midem çok kötü iki gündür çok zorlanıyorum.Paxera kullanıyorum 2 ay olacak iyiydim ama birden yeniden hortladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?