• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs bölgesinde yanma ve elektrik çarpma hissi

şöyle izah edeyim göğsün altında bulunan kaburgaların arasında çok yoğun sinir kanalı bulunur kas sıkışması kulunç stres vb şeylerde sinirlerde hassasiyet oluşur. 2. benimde hep sol göğsümde ve göğüs kafesimde vardı ağrı bazen geziyor o ağrı hem memede ki fibrokisten ve sinirlerden kaynaklı. fibrokistlerim için heksansız hint yağı kullandım ağrılrım azaldı. birde kabuganızın ağrıyan bölgelsine çok sert olmayacak şekilde 10 ar saniye baskı uygulayın üç kez sonra bastırmadan dairesel şekilde masaj uygulayın ve bırakın bir kaç gün yapın
Sizde de bu şekilde yanma oluyormuydu peki. Nefesi zor alıyor gibi ve bazen de elektrik çarpması gibi bütün vücudum titriyor. Aynı şeyi eşimde yaşıyor böyle bütün vücudu titriyor günde üç dört kez oluyor ve onun ailesinde de babası kalp krizi geçirdi ister istemez bende çok korkuyorum ve o da kardiyolojiye gitti ön muayene de bir sıkıntımız çıkmadı
şöyle izah edeyim göğsün altında bulunan kaburgaların arasında çok yoğun sinir kanalı bulunur kas sıkışması kulunç stres vb şeylerde sinirlerde hassasiyet oluşur. 2. benimde hep sol göğsümde ve göğüs kafesimde vardı ağrı bazen geziyor o ağrı hem memede ki fibrokisten ve sinirlerden kaynaklı. fibrokistlerim için heksansız hint yağı kullandım ağrılrım azaldı. birde kabuganızın ağrıyan bölgelsine çok sert olmayacak şekilde 10 ar saniye baskı uygulayın üç kez sonra bastırmadan dairesel şekilde masaj uygulayın ve bırakın bir kaç gün yapın

Ve çocuk düşünüyoruz ameliyattan çıktım rahim filmi çekileceğim zaman bu rahatsızlıkla karşılaştım gereksiz psikolojik ilaçlar kullandım ve şuanda da çok canım sıkılıyor

Ve çocuk düşünüyoruz ameliyattan çıktım rahim filmi çekileceğim zaman bu rahatsızlıkla karşılaştım gereksiz psikolojik ilaçlar kullandım ve şuanda da çok canım sıkılıyor
siz içiniizn rahat etmesi açısından bir ortopedi ve fizyoterapiste başvurun. korkulacak bişey yok ALLAHIN İZNİYLE. kafanıza taktıkça strese gidersiniz ve stresle ağrınızı pikolojikmolarak daha çok tetiklerisiniz

Back