Anksiyete

120 cok onemsenecek bir rakam.degil genellikle bu değerleri strese bağlıyorlar.sizi çok iyi anlıyorum ben bu durumu yaşamayan bilemez.cevrenizde komşunuz falan yok mu ya da tk başınıza çıkamıyor musunuz
Nabız 120 ama sürekli o atışı hissetmek çok kötü bir durum. Komşularım taşındı bu yıl maalesef Suruç'ta yaşıyorum Urfa merkeze gidiyorum zaman zaman ama 40 km Suruç uzaklığı her zaman gidemiyoruz maalesef Suruç çok gelişmiş bir yer değil sosyallik 0 diyebilirim 1 yılımıız kaldı nasip olursa sabır diyorum

Belki bu durumda size etkiliyordur merkezden uzak kimsenin olmaması.ailenizin yanina gitseniz biraz değişiklik olur size de

uzgunum ama cahilsiniz maalesef size kimse kafasina gore ilac yazmaz gunde sizin gibi bir suru insan geliyo belirtilerden ezber yapiyoruz hastaliklari memnun degilseniz uzman doktora gorunebilirsiniz ve her ilacin yan etkisi vardir internetten arastirma yapmak yerine prospektusu okuyabilir ya da eczaneye danisabilirsiniz...

olmazmı yanlız değilsin günlerdir acillerde 6 ay olmuştu ilacı bırakalı döndük basaaaa sanırım mevsim geçişi mahfediyor herkesi

Merhaba evet geçti ben çarpıntı için dideral diye bir ilaç kullandım onunla geçti şimdi lustral kullanıyorum anksiyete varda bende

Ne zamandır kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mü
Ben mayıs ayından bu yana kullanıyorum en son nabız 120 ydi. Kardiyoloji doktoru yazdı bu ilacı psikiyatri doktoruda anksiyete içinde kullanıldığını söyledi kalp atışını yavaşlatıyor çarpıntı hissi bir hafta içinde kayboldu benim. Faydasını gördüm şimdi ara sıra yarım içiyorum

Bnde bir dönem Suruç'ta çalışıyordum ilçenin kendisi bile bana çok kasvetli geliyordu. Allah tan orda yaşamıyorum. Birecige hidince rahatliyordum. Siz oralı mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…