• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete ve Taşikardi

betul0123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
76
12
623
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,
İnanın artık son noktada hissediyorum kendimi.
Gögsümde ağrı ve başımda böyle boşluk hissi oluyordu. Sadece içim rahat etsin diye Kardiyoloji doktoruna gittim.
24 saat holter sonucu sinüs taşikardisi var denildi. Concor 5 mg ilaç başlattı doktor. (Efor ve ekoda sıkıntı çıkmadı şükür)
Sorunum şu ; her ağrı olduğunda panik yapıyorum beni çok yoruyor bu panik hali.
Elim, ayağım titriyor. O an mantıklı, sağlıklı düşünemiyorum. İş yerinde bile donup kalkıyorum napacağımı bilemiyorum.
Psikiyatriye gitmiştim kardiyolojiden önce paxera 30 mg ilaç kullanıyorum. 3 sene öncede kullanmıştım o zamanlar doktor kontrolünde bıraktım kendimi iyi hissediyordum. Ama şimdi ilacın fayda etmediğini düşünüyorum.
Siz neler yapıyorsunuz böyle durumda? Yada ne yapmam gerekir?
Hayatım son 2 aydır kötü. Nolur yardım, destek verin :(

Şu anksiyete ve panik atak kadar iğrenç bi hastalık yok hani başın ağrır uyursun ilaç içersin geçer ama bunlar oy bunlarrr beynine hükmedememek iğrenç ruh hali ölüm hissi çokkk sıkıntılı gerçekten 😡 sizede çok geçmiş olsun ayetel kürsi okuyun sürekli içinizden dua edin 🙏🙏rabbim şifanızı versin inşallah

Çok geçmiş olsun. Konuşmak isterseniz dinlerim...
Çok teşekkür ederimm Bugün başka bir kardiyoloji doktoruna gittim İlacimi değişti. Mesela suanda ara ara gogsum ağrıyor. Doktorla konuştuk onun kalp ağrısı olmadigina kendini inandır diyor ama ben buna inanmıyorum. Beni çıkmaza sokan şey bu

Şu anksiyete ve panik atak kadar iğrenç bi hastalık yok hani başın ağrır uyursun ilaç içersin geçer ama bunlar oy bunlarrr beynine hükmedememek iğrenç ruh hali ölüm hissi çokkk sıkıntılı gerçekten 😡 sizede çok geçmiş olsun ayetel kürsi okuyun sürekli içinizden dua edin 🙏🙏rabbim şifanızı versin inşallah
Teşekkür ederim. Öyle yapıyorum. Hani derler ya Allah akıl fikir versin diye gercektende ruh sağlığı cok önemliymis . Engel olamiyosun seni günden güne çıkmaza sokan bisey. Napicaz siz neler yapiyosunuz :(

Çok teşekkür ederimm Bugün başka bir kardiyoloji doktoruna gittim İlacimi değişti. Mesela suanda ara ara gogsum ağrıyor. Doktorla konuştuk onun kalp ağrısı olmadigina kendini inandır diyor ama ben buna inanmıyorum. Beni çıkmaza sokan şey bu
Tamam işte ne güzel kalple ilgili bir sıkıntı değilmiş. Tamamen psikolojik, sizi üzen şeylerin dışa vurumu sadece. İsterseniz geçirebilirsiniz, onu önemsemeyerek

Bende savaşıyorum canım misafir gibii birden çat kapı bide bakıyorum gitmişş özelden konuşmak istersende yazarsın yaşayan bilir ben çok şey yaşadım bununlaa öldürmüyo ama süründürüyo zehir zıkkım oluyo hayatt

Bende savaşıyorum canım misafir gibii birden çat kapı bide bakıyorum gitmişş özelden konuşmak istersende yazarsın yaşayan bilir ben çok şey yaşadım bununlaa öldürmüyo ama süründürüyo zehir zıkkım oluyo hayatt

Aynen öyle çok teşekkür ederim.
Mesela haftasonu erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecek. Aklım başımda değil vücudum, beynim şokta hiç bir şeyi mantıklı düşünemez oldum. Başım dönüyor sersem haldeyim sürekli. Bayılacakmışım gibi geliyor. Nedir benim sorunum kendimle anlamıyorum artık çok sıkıldım.

Çok geçmiş olsun. Konuşmak isterseniz dinlerim...
Çok teşekkür ederim. Haftasonu erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecek. 2 -3 gündür okdr kötüyüm okdr halsiz bitkin ve sersemim ki kendimi tanıyamıyorum. İşin garibi galiba sevincimide hüznümüde yaşayamaz duruma geldim. Hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece başımın döndüğünü bayılacakmış hissini hissediyorum. Allah sonumu hayır etsin. Çıkmaz bir yol gibi..

Okuyorum sürekli, ayetel kürsi, inşirah ama ne biliyim bu günlere bakıp gülmek istiyorum artık. Ben bende değilim. Başka biri gibi. Artık panik bile yaşamıyorum. Onu bile hissedemiyorum.

Çok teşekkür ederim. Haftasonu erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecek. 2 -3 gündür okdr kötüyüm okdr halsiz bitkin ve sersemim ki kendimi tanıyamıyorum. İşin garibi galiba sevincimide hüznümüde yaşayamaz duruma geldim. Hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece başımın döndüğünü bayılacakmış hissini hissediyorum. Allah sonumu hayır etsin. Çıkmaz bir yol gibi..
Merhaba, heyecan mı yaptınız acaba? Heyecanınız psikolojinizden kaynaklı size sıkıntı veriyor anladığım kadarıyla. Gevşetici nefes egzersizleri duymuştum bir deneseniz mi? Ve aslında her şey olacağına varıyor da biz gereksiz yere böyle hissediyoruz ama bir türlü önüne geçemiyoruz değil mi? Doktorların ilaç verdiğinden bahsetmiştiniz, aksatmayın, için.

Ben de yillardi r cekiyorum hal ayni korku var ekoda bsey ckmadi ama hala inandrmakta zorluk cekiorm tasikardi var bende de nolcak böyle

Back