anksiyete ve sucluluk

atakların hemen geçemez çünkü vücudunun ilaca alışma süresi var ilaç iyi gelmeyebilir doktorun değiştirir zaten böyle bir durum olursa benimde anksiyetem var panik atak hastasıyım ve ilaç tam 3 hafta sonra etki etmeye başlamıştı

kızlar bende yaygın anksiyete teşhisi koymuş doktor.Ben doktorların söylediklerinede inanmıyorum.İlaç kullanıyorum sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum.Midem bulanıyor her sabah kusuyorum felan aslında korkak biri değilim fakat sinirlenince titriyorum ellerim ayaklarım buz gibi oluyor.Yüzüm kıpkırmızı oluyor.Beden dilene yansıyınca daha kötü hissediyorum.Hep kaybetme korkusu var içimde yıllardır geçmedi.Mutsuzum Çok iyi bi devlet Üniverstede okuyorum fakat çok başarısızım.Lisede sınıf birincisiyken şimdi hiç bişeye odaklanamıyorum.Anlamıyorumda ilaçlar hafızamı etkiliyor hatırlamıyorum.Yani bazen bianda ölsemde kurtulsam diyorum.

Hasta, hasta olduğunu kabul etmez.İyileşmenin ilk adımı kabullenmektir.

2 nöroloji 1 psikiatri gittim ataklarım psikolojikmiş kan aldılar guatr b12 bişeylere baktılar normal çıktı.Ya benim sıkıntım şu Zaten delilikler düşünüyorum o ayrı ellerim titriyor yüzüm kızarıyor.Bedenime yansımasın istemiyorum psikolojik ruh halimin daha çok geriliyorum

işte nerdeyse 1 ay olcak lustral 50 mg bide tranko buskas kullanıyorum.Hep iseksizlik hali,tat almıyorum sıkılınca midem bulanıyor.Bakıyorum insanlar ne güzel mutlu bi parkta oturmaktan bile zevk duyuyorlar ben neden böyleyim.Gamsızlar ne güzel ben sürekli düşünüyorum.Uykum gelmiyor düşünmekten :)

bu ilaçların 1 ayda etki etmesi gerekir bu durumu doktorunla konuşman gerek hem 2 tanede kullanıyormuşsun gerekirse doktoru değiştir çünkü yaşadığın sıkıntı insanı hayattan soğutur bende doktora gitmeden önce neredeyse deliriyordum eğer ilaç az daha etki etmeseydi doktora diyecektim

kızlar içimde bi ses var hep kötü şeyler söylüyor hep saçma şeyler.Mesela bu yoldan gittin hep bu oldu orası uğursuz gitme diyo gitmiyom.Namaz kılarken bile rahat vermiyor sus diyorum susmuyor.Yani sıkıldıkça kollarımı kıvırıyorum bileklerimi kıvırıyorum Bacaklarımı geriyorum bi defasında diz kapağımı çıkarcaktım bacağımı germekten .hep bi yerimi oynatıyom

konuştum kızlar beklediğim etkiyi göstermedi dedi xetanor verdi.Ona başaladım .Benim ellerim titriyor elimi başımı kesmek istiyorum o derece hırs yapıyordum .Bu ilaç sanki daha sakinleştirdi gibi evlenceğim adamdan soğudum.Kadınlığa dair isteğim kalmadı :) çok tuhaf duygularım.İşsizim de evde oturunca ben hep böyle kafayı tırlatyorum.İş bulursam bellki değişir.

X