anksiyete ve sağlık anksiyetesi?

Doktora gittim bana 2 küçük fitik dedi ama fitik basımda ayağımda iğne batması yapmaz cok zor Allah yardım etsin

Merhaba tam olarak neyiniz ? Bende panik atak var. Panik ataktan anksiyeteden kaynaklı baş dönmelerim yürürken denge bozukluğu sanki düşecekmişim yer ayağımın altından kayıyormuş gibi oluyorum

Merhaba tam olarak neyiniz ? Bende panik atak var. Panik ataktan anksiyeteden kaynaklı baş dönmelerim yürürken denge bozukluğu sanki düşecekmişim yer ayağımın altından kayıyormuş gibi oluyorum
Evet bende öyleyim hele birde kalabalık bı yerdeysem mafoluyorum gözlerim karariyor basım dönüyor yer ayağımın altında kayıyor sizinde öyle mi oluyor

Evet bende öyleyim hele birde kalabalık bı yerdeysem mafoluyorum gözlerim karariyor basım dönüyor yer ayağımın altında kayıyor sizinde öyle mi oluyor
Bende aynı şekilde yürürken yer ayağımın altıdan kayıyor resmen. Evden dışarı çıktığımda özellikle acaba olucak mı öyle diye strese girdiğimden sürekli öyle oluyor. Böyle kalabalık ortamlar başımı döndürüyor

Boyun fıtığı var dedi ama valla doktora gitmeyi bıraktım yeter valla sende ne var
benim de tam kalbimin üstünde ve sol kolumda çok ağrı var ama kardiyolojide tüm testleri yaptırmıştım bir sorun yok dedi ama kafamda sürekli şey var acaba doktor mu bir şey mi görmedi diye ara ara giriyor korkuyorum

Merhaba ben bunu yaklaşık 10 yıldır yaşıyorum. Kolum omzum sırtım göğsüm kalbim aklınıza neresi gelirse oram ağrıyor. Kalbim sıkışıyor. Boynumda fıtık var doktor ondan dedi. Dese de gittim bir sürü ilaç kullandım psikolojik. E nabıza girseniz şok geçirirsiniz.. 50 tane mr röntgen kan testi vs vs vs geceler boyu kalp krizi geçiriyorum diye acillere gittim.. doktor beni ezberlemişti ve bir gece dedi ki felç geçirirsen gel yani hiç hareket edemezsen. Diğer doktorumda o kadar çok radyasyon alıyorsun ki artık kanser olacaksın dedi ve o şekilde korktum artık hiçbir şey çekilmiyorum. Onun dışında da bir tanıdığım dedi ki insanın ölüm anı belli sen ne yaparsan yap değişecek mi? Değişmeyecek. Hastaysam da vakti belli, değilsemde.. hala yaşıyorum ama eskisi gibi değilim. Bi ara dışarı çıkmıyordum başıma bir şey gelecek diye otobüse binmiyordum ya kaza olur diye halimi düşünün

evet çok iyi anlıyorum sizi evet ölümümüz belli ancak yine de korkuyoruz elimizde değil çünkü öldükten sonra ne olacağını bilmiyoruz, daha yaşamak istiyoruz, sevdiklerimizden kopmak istemiyoruz, sevdiklerimiz üzülsün istemiyoruz veya kötü bir şekilde olsun istemiyoruz ama kim sonsuza kadar yaşadı ki… bana göre de bunları anlatmak kolay ama gel gör ki kabullen ben de göğüs ağrısından ve kol ağrısından muzdaribim şu an bir ağrı girdi gene ve aklıma direkt burası geldi. doktora gitsek bile ne fayda fiziksel hiçbir şeyimiz yok şükür ama neden geçmiyor insanın kafasını kurcalayan da bu. hepimize geçmiş olsun umarım geçer, benim de artık hayatım eskisi gibi değil, eskisi gibi gözlerimin içi parlamıyor ne yazık ki…

Yemin ederim şu anda kol ağrım var diye uyuyamıyorum ve bende buradayım

Ah kızlarım mesele ölüm değil ki tabiki evet korkuyoruz ama mesala düşününde ben ağrılar ile yaşıyorum kaç gündür başım dönüyor tansiyonum çıkıyor beynimde bazı yerlerde yanıyo kafam vucudumda iğne batmaları örneğim bu sabah kalkrım sırtım tutık bobreklerim de biseyin yokru zaman geçti başım dönmeye basladi sanki biri beni iteliyo sürekli ağrı ile yaşıyorum meme ucu ağrısı memede fibrokist var yani anlayacağınız mesele ölmekten öte ağrılar ile yaşamak çok sor hicbise edemiyosunnhep yatıyorum korkudan

Kesinlikle. Belim boynum sırtım her yerim tutuk. Ağrılarla yaşıyorum yıllardır hiçbir çözüm yolu bulamadım. Sosyal hayatımı etkiliyor hep hastalıklı gibiyim.. yaşamayan anlamaz

İlk zaman bu ağrilari ben tetikliyordum stresten midem ağrıyordu anksiyeteden basim dönüyordu simdi bu ağrılar kroniklesti artık ağrılar tetikliyor. O kadar çok belirti okudum ki bir yerim agrisa belirti aklımda. Karnım ağrıyor üşümüş olmam aklıma gelmiyor başka olaylar geliyor aklima. Ve calisan bir bayanim ya aramda tek başıma kalmak istedim eve gitmek istedim bilmiyorum çok zormuş bu böyle iyi olmak iyi olmak . Annem birsuru şey yaşadı hayatında hayatında en sevdiğini kaybetti bilmiyorum o tevekkül yolunu seçti çok iyi ben ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…