- 14 Eylül 2022
- 224
- 26
- 28
- 34
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Merhaba bende aynıyım ve baş donmem var sizinde var mı baş dönmesi denge bozukluğu Allah'ım gözlerime öyle bı ağırlık iniyor ki şuan bile öyleyim tansiyonumu ölçtüm 13 geldi elim ayağım dolandı kafamın üstünde bişey var gibi sizde öyle misinizBu benim vesvesem işte ama çektirmeyecek boyun fıtığı olduğunu tahmin ediyorum çünkü boyun fıtığı ilerledikçe vücutta bir çok ağır şikayetlere sebep oluyor sadece boyun fıtığım da yok kireçlenme düzleşme sinir sıkışması bu gırtlağındaki yabancı cisim hissi bulantı boynumun sağ tarafındaki gerginlik omzuma koluma elime inan uyuşma ve peşinden gelen denge bozukluğu beni delirtiyor her şey çok çabuk sinirleniyorum yaşamak Çile oldu
Aynıyım aynı inanın şuan öyle fenayım ki gözlerimin ve kafamın üstünde ağırlık var basım dönüyor tansiyonum 13 geldi bı panik oldum böyle keyfim hiç yokVallaha as önce bir atak geçirdim yine boynumun sağ tarafı dan gırtlağıma kadar bir baskı yine yabancı cisim hissi denge bozukluğu sersemlşk baş dönmesi ağlama krizine girdim panikledim devrilecek bayılacam bir yere diye hala sağ bacağımda bir ağrı çekilme tuhaf hiçbir his var dişlerime kadar vuruyor şimdi de müthiş yor bu blok çöktü ve uykum var bir tane bitkisel sakinleştiric içtim 10 dakika evvel ne olacak böyle inanın ben tükendim
İnsan yaşamaktan yoruluyor sonra şükür etmekten başka yine bişey kalmıyor insanız herşey bizim için tesellisin de olmuyor ah ahAynıyım aynı inanın şuan öyle fenayım ki gözlerimin ve kafamın üstünde ağırlık var basım dönüyor tansiyonum 13 geldi bı panik oldum böyle keyfim hiç yok
Bende ki baş dönmesi şöyle tarif edeyim etraf dönmüyor sadece ben sanki bir kayığı üzerinde gidiyormuşum gibi sağa sola düşecek gibi öne doğru eğildiğimde devrilecekmişim gibi bir his oluyor ve bazen de sadece sağ tarafındaki gerginlik sebebiyle sağ tarafa düşecekmişim gibi bir his oluşuyor yürürken bazen duvarlara tutunma ihtiyacı duyuyorumMerhaba bende aynıyım ve baş donmem var sizinde var mı baş dönmesi denge bozukluğu Allah'ım gözlerime öyle bı ağırlık iniyor ki şuan bile öyleyim tansiyonumu ölçtüm 13 geldi elim ayağım dolandı kafamın üstünde bişey var gibi sizde öyle misiniz
Evet çok haklısınız. Gereksiz endişelenerek sütüm de çok azaldıama yenidoğan bebeklerde çok normal değil mi böyle şeyler, evet çocuğunuz endişelenmeniz çok normal ama doktorlar bir şey yok diyorsa sorun yoktur yani aslında hepimiz kendimizi böyle böyle hasta ediyoruz.
Bende öyleyim etraf dönmüyor sanki ayaklarımın altında biseyler kayıyor gibi ve başımın üstünde gözlerimin ustunde hep böyle bir ağırlık var şuan geçmedi halaBende ki baş dönmesi şöyle tarif edeyim etraf dönmüyor sadece ben sanki bir kayığı üzerinde gidiyormuşum gibi sağa sola düşecek gibi öne doğru eğildiğimde devrilecekmişim gibi bir his oluyor ve bazen de sadece sağ tarafındaki gerginlik sebebiyle sağ tarafa düşecekmişim gibi bir his oluşuyor yürürken bazen duvarlara tutunma ihtiyacı duyuyorum
Bu sizin bahsettiğimiz bana tansiyonu düşündürdüBende öyleyim etraf dönmüyor sanki ayaklarımın altında biseyler kayıyor gibi ve başımın üstünde gözlerimin ustunde hep böyle bir ağırlık var şuan geçmedi hala
Kalp ağrısı sırt ağrısı ölecek gibi olma kalp krizi geçirecek hissi göğsüme öküz oturuyor resmen benimde 4 kardiyoloji kalbe dair bütün testler bütün hormon testleri temiz çıktı herşey ama geçmedi hala göğsüm ağrıyorherkese merhaba aranızda anksiyete ve sağlık anksiyetesi yaşayan var mı neler yaşadınız? örneğin benim hala geçmeyen kalp ağrım var değerlerim temiz olmasına rağmen. siz neler yaşıyorsunuz?
Sol kol ağrısı sırtımızdan da gelebilirbenim de kalp ağrım ve sol kol ağrım çok var kardiyolojiye gittim bir sorun çıkmadı
çok geçmiş olsun dikkat edin kendinizeEvet çok haklısınız. Gereksiz endişelenerek sütüm de çok azaldı
fiziksel tıpa gittiniz mi belki sırtınızda ya da boynunuzda sorun vardırKalp ağrısı sırt ağrısı ölecek gibi olma kalp krizi geçirecek hissi göğsüme öküz oturuyor resmen benimde 4 kardiyoloji kalbe dair bütün testler bütün hormon testleri temiz çıktı herşey ama geçmedi hala göğsüm ağrıyor
çok geçmiş olsun hangi doktorlara gittiniz4 senedir benimde sol kol ağrısı ile başladı sol kulunc sol bilek damarları sol ayaktaki damarlar kafamda basınç hissi bazen vücudumun bazı yerlerinde iğne batması aniden göğüs ortasına baskı kelebek uçması hissi nefes alamama su an mesala basımda yanma var bi noktoda 4 senedir gidegit artıuı yaşam kalitem düştü
Gitmedim canım hiçfiziksel tıpa gittiniz mi belki sırtınızda ya da boynunuzda sorun vardır
Tansiyon takip yapıldı çok şükür Allah'a çıkmadı mr çekildim beyinden çok şükür oda iyi ama neden böyleyim bilmiyorum aşırı kafama takıyorum mide problemlerinizde oluyor mu acaba sizin deBu sizin bahsettiğimiz bana tansiyonu düşündürdü
Karsiyolığa gidip 24 saatlik halter taktırmayı düşündünüz mi yada yaptırdınız mı
Tansyom sorununuz var mı
Boynudan da gelebilir fıtık düzleşme gibi şikayetleriniz var mı
isterseniz ona görünün birde midenize baktırın mide ağrısı da göğüs ağrısı yapabiliyormuşGitmedim canım hiç
Sol kol ağrısı sırtımızdan da gelebilirbenim de kalp ağrım ve sol kol ağrım çok var kardiyolojiye gittim bir sorun çıkmadı
Tansiyon takip yapıldı çok şükür Allah'a çıkmadı mr çekildim beyinden çok şükür oda iyi ama neden böyleyim bilmiyorum aşırı kafama takıyorum mide problemlerinizde oluyor mu acaba sizin de
Boyun MRını çekildi mi inanın boyun deyip geçmeyin o kadar çok şikayete sebep oluyor ki ben çeken biri olarak söylüyorum bunuSol kol ağrısı sırtımızdan da gelebilir
evet bizim gibi bir sürü kişi var geçmiş olsunKızlar panık atak ıcın telegram falan varmı yada acsak bi grupmu kursak daha iyi olır bende cok kötuyum ve hep tekım evdee cok korkuyorum tüp bebek yaptırdım bide kese bozulmus kanama alanı var demıstı doktor 25 gündür sıddetlı gecmeyen bel kasık karın mıde agrım var artk bittim bitik durumdayım en dusuk psıkeatrı ılacıda kullanıorm sız düsünün gece kalp carpıntısıyla uyandm nefes alamıodm tutreme korku geldı ne yapacagmı bılemedm yıllardır tedavı gorıyorum ve mukemmel başa cıkıyordum ılerleme sonndaydm tüp bebege gırdm agrılarm sıkaytlrm arttı ben bittm sorumsuz hıc gorusemedgm bır doktor ıslemı yapan hayatımı mafettı pskoljımı bozdu 4 aydır yardım olun lıtfen zor gunler gecryrm grup olursa hepmz knsrz yalnz olmadgmızda anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?