- 16 Kasım 2024
- 130
- 21
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Ben sürekli bana bulaşıcı hastalık bulaşacakmış ya da bulaşmış gibi hissediyorumherkese merhaba aranızda anksiyete ve sağlık anksiyetesi yaşayan var mı neler yaşadınız? örneğin benim hala geçmeyen kalp ağrım var değerlerim temiz olmasına rağmen. siz neler yaşıyorsunuz?
Bu ilaç sanıyorum ki hiçbir zaman geçmeyecek vücudumuzda yaşadığımız farklı bir ağrı ve sancı olduğu sürece biz her zaman en kötüsünü düşünmeye devam edeceğiz benim geçmiyor aksine zaman geçtikçe seneler geçtikçe yaşım ilerledikçe daha korkunç boyutlara varıyor antidepresan kullanıyorum bana göre insanın her şey beyninde bitiyor sonuçta insanız hasta olacağız bu doğal bir şey ama biz kabul etmiyoruz daha doğrusu korkuyoruz Benim durumum bir ağrı sancı batma karıncalanma yanma denge bozukluğu olduğu sürece panik panik panik oluyorum ve her şeyin en kötüsünü düşünüyorum şu aralar yine baş dönmeleri sebebiyetiyle acaba beynimde tümör mü var MR mı çektirsem ki MRndan çok korkuyorum sonuçlarından çok korkuyorum ama rahatsızlığım geçmiyor bu düşünce beni kemirip bitiriyorherkese merhaba aranızda anksiyete ve sağlık anksiyetesi yaşayan var mı neler yaşadınız? örneğin benim hala geçmeyen kalp ağrım var değerlerim temiz olmasına rağmen. siz neler yaşıyorsunuz?
evet bu hepimizde var neredeyseSürekli nefes darligi ve sırt ağrısı çekiyorum endise halindeyim
hayır doktor vermişti ancak kullanmıyorumİlaç kullanıyormusunuz
ne gibi mesela hangi ortamlardaBen sürekli bana bulaşıcı hastalık bulaşacakmış ya da bulaşmış gibi hissediyorum
evet aynıyız tamamen ben de doktora gitsem sonuçlar çıkana kadar kendimi yiyip bitiriyorum ama sonuç temiz ama ben de bir şey var nasıl temiz kafasına da giriyorum allah yardımcımız olsun umarım bir şeyiniz çıkmaz. stres panik hep bizi bitiren faktörler bunlarBu ilaç sanıyorum ki hiçbir zaman geçmeyecek vücudumuzda yaşadığımız farklı bir ağrı ve sancı olduğu sürece biz her zaman en kötüsünü düşünmeye devam edeceğiz benim geçmiyor aksine zaman geçtikçe seneler geçtikçe yaşım ilerledikçe daha korkunç boyutlara varıyor antidepresan kullanıyorum bana göre insanın her şey beyninde bitiyor sonuçta insanız hasta olacağız bu doğal bir şey ama biz kabul etmiyoruz daha doğrusu korkuyoruz Benim durumum bir ağrı sancı batma karıncalanma yanma denge bozukluğu olduğu sürece panik panik panik oluyorum ve her şeyin en kötüsünü düşünüyorum şu aralar yine baş dönmeleri sebebiyetiyle acaba beynimde tümör mü var MR mı çektirsem ki MRndan çok korkuyorum sonuçlarından çok korkuyorum ama rahatsızlığım geçmiyor bu düşünce beni kemirip bitiriyor
Bu benim vesvesem işte ama çektirmeyecek boyun fıtığı olduğunu tahmin ediyorum çünkü boyun fıtığı ilerledikçe vücutta bir çok ağır şikayetlere sebep oluyor sadece boyun fıtığım da yok kireçlenme düzleşme sinir sıkışması bu gırtlağındaki yabancı cisim hissi bulantı boynumun sağ tarafındaki gerginlik omzuma koluma elime inan uyuşma ve peşinden gelen denge bozukluğu beni delirtiyor her şey çok çabuk sinirleniyorum yaşamak Çile olduevet aynıyız tamamen ben de doktora gitsem sonuçlar çıkana kadar kendimi yiyip bitiriyorum ama sonuç temiz ama ben de bir şey var nasıl temiz kafasına da giriyorum allah yardımcımız olsun umarım bir şeyiniz çıkmaz. stres panik hep bizi bitiren faktörler bunlar
ama yenidoğan bebeklerde çok normal değil mi böyle şeyler, evet çocuğunuz endişelenmeniz çok normal ama doktorlar bir şey yok diyorsa sorun yoktur yani aslında hepimiz kendimizi böyle böyle hasta ediyoruz.Ben kendim ve çocuğumda bir hastalık var suphesinden kurtulamıyorum. 20 günlük bebeğime dünyanın tahlili yapıldı. Elle tutulur bir şey yok ama endişelerim geçmiyor. Bir şey var da henüz bulunmuyor gibi. Minik kusunca bile hemen o bulunmayan hastalığın belirtisi sanıyorum
dediğiniz belirtiler bende de var gırtlaktaki yabancı cisim hissiyatın kadar… ama eminim bir şeyimiz yokBu benim vesvesem işte ama çektirmeyecek boyun fıtığı olduğunu tahmin ediyorum çünkü boyun fıtığı ilerledikçe vücutta bir çok ağır şikayetlere sebep oluyor sadece boyun fıtığım da yok kireçlenme düzleşme sinir sıkışması bu gırtlağındaki yabancı cisim hissi bulantı boynumun sağ tarafındaki gerginlik omzuma koluma elime inan uyuşma ve peşinden gelen denge bozukluğu beni delirtiyor her şey çok çabuk sinirleniyorum yaşamak Çile oldu
Vallaha as önce bir atak geçirdim yine boynumun sağ tarafı dan gırtlağıma kadar bir baskı yine yabancı cisim hissi denge bozukluğu sersemlşk baş dönmesi ağlama krizine girdim panikledim devrilecek bayılacam bir yere diye hala sağ bacağımda bir ağrı çekilme tuhaf hiçbir his var dişlerime kadar vuruyor şimdi de müthiş yor bu blok çöktü ve uykum var bir tane bitkisel sakinleştiric içtim 10 dakika evvel ne olacak böyle inanın ben tükendimdediğiniz belirtiler bende de var gırtlaktaki yabancı cisim hissiyatın kadar… ama eminim bir şeyimiz yok
Vallaha as önce bir atak geçirdim yine boynumun sağ tarafı dan gırtlağıma kadar bir baskı yine yabancı cisim hissi denge bozukluğu sersemlşk baş dönmesi ağlama krizine girdim panikledim devrilecek bayılacam bir yere diye hala sağ bacağımda bir ağrı çekilme tuhaf hiçbir his var dişlerime kadar vuruyor şimdi de müthiş yor bu blok çöktü ve uykum var bir tane bitkisel sakinleştiric içtim 10 dakika evvel ne olacak böyle inanın ben tükendim
Evde ye ek yapılacak çocuklarım var ayakta durup ocağın başında durup onu yapacak halim dermanım yok bşr ben miyim böyle olan inanmıyorum bir kişinşn daha bu denli hayatı kısır döngüye girsindediğiniz belirtiler bende de var gırtlaktaki yabancı cisim hissiyatın kadar… ama eminim bir şeyimiz yok
çok geçmiş olsun terapi aldınız mı hiç?Evde ye ek yapılacak çocuklarım var ayakta durup ocağın başında durup onu yapacak halim dermanım yok bşr ben miyim böyle olan inanmıyorum bir kişinşn daha bu denli hayatı kısır döngüye girsin
Ben rahatsızlığımın psikolojik olduğunu düşünemiyorum kş daha doğrusu bu kadar semptomun psikolojik olabileceğine inanamıyorum bedensel bir rahatsızlığım olduğunu düşünerek daha çok korkuyorum ve panik yapıyorum sadece antidepresan kullanıyorum başka da bir terapi yokçok geçmiş olsun terapi aldınız mı hiç?
Bu arada sizin neyiniz var siz de bana yazabilirsinizçok geçmiş olsun terapi aldınız mı hiç?
aynı düşünce var bende de ama bir şeyimiz yok olsa çıkmaz mıydı?Ben rahatsızlığımın psikolojik olduğunu düşünemiyorum kş daha doğrusu bu kadar semptomun psikolojik olabileceğine inanamıyorum bedensel bir rahatsızlığım olduğunu düşünerek daha çok korkuyorum ve panik yapıyorum sadece antidepresan kullanıyorum başka da bir terapi yok
benim de kalp ağrım ve sol kol ağrım çok var kardiyolojiye gittim bir sorun çıkmadıBu arada sizin neyiniz var siz de bana yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?