• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete ve panik atak

bsrlv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
26
3
1
3 ay önce bir rüya ile başlayan ölüm korkusu kalp krizi korkusu ile baş etmeye çalışıyorum hal.Zaman zaman iyi olsam da genel olarak sürekli ölüm korkusu ile geçiyor günler.Surekli vücutta gezen bir ağrı var birkaç gündür de bel ağrısı çekiyorum sol memenin altında ağrı oluyor ve çok korkuyorum kardiyoloji bölümüne gittim sorun yok dedi doktor.Yine de İçim rahat değil ilaç kullanmak istemiyorum.Bu süreci ilaçsız geçirebilir miyim?

3 ay önce bir rüya ile başlayan ölüm korkusu kalp krizi korkusu ile baş etmeye çalışıyorum hal.Zaman zaman iyi olsam da genel olarak sürekli ölüm korkusu ile geçiyor günler.Surekli vücutta gezen bir ağrı var birkaç gündür de bel ağrısı çekiyorum sol memenin altında ağrı oluyor ve çok korkuyorum kardiyoloji bölümüne gittim sorun yok dedi doktor.Yine de İçim rahat değil ilaç kullanmak istemiyorum.Bu süreci ilaçsız geçirebilir miyim?
Kaygı bozukluğu bacım. Bende de var aklıma yoktan yere acayip şeyler geliyor anlatmama gerek yok anlarsın zaten. Ama bendeki çok başka bir boyut ihtimali sıfırın altında olan bir durum bile kafama takıldığında yemeden içmeden kesilip hayatla bağlantımı kesiyorum. Namaza basladım cok iyi geldi tıbbi yardım istemiyorsan antidepresan vs gibi manevi yönünü güçlendir. Allaha yönel allaha sığın

Malesef anksiyete yaşıyoruz bende çok perişanım kardeşim her an farklı düşünce kötüye yorma yoruldum artık

Back