• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete ve mide bulantısı karın ağrısı

Amin insaAllah canm ne zmn konuşmak istersen ben burdayim
Ayy canım saat 4 gibi uyudum 5 gibi uyandım tekrar uyudum 8 de kalktım tekrar uyudum 11 de kalktım ama nasıl kalkış içim taş gibi mutsuzum içim titriyor sanki husursuz böyle Allah'ım sen yardım et çok kötü uyandım bugün ben 😭

Benimde düşünce hastalık takıntısi ya bu hastalık varsa ya bu hastalık çıkarsa diye kafayı yicem 😭
Iyide çıksa ne yapabilirsinki ole dusun ben ole yendim bak ben en çok annem ölçek diye yedi yirmi dört bu düşünceyle ugrastim artık ilaçlara düştüm ama bak aradan 5 yıl sonra gene annem vefat etti ne yaparsan yap olan oluyo kendine bi hobi edin yada düşünce geldi zaman hemen duaya başka ben biraz biraz ole yendim

Iyide çıksa ne yapabilirsinki ole dusun ben ole yendim bak ben en çok annem ölçek diye yedi yirmi dört bu düşünceyle ugrastim artık ilaçlara düştüm ama bak aradan 5 yıl sonra gene annem vefat etti ne yaparsan yap olan oluyo kendine bi hobi edin yada düşünce geldi zaman hemen duaya başka ben biraz biraz ole yendim

Başınız sağolsun inanın tasmaayan bilmiyor bunu bende öyleyim bu sabah öyle bir iç sıkıntısıyla uyandım ki şuan çok kötüyüm evin içinde dolanıp duruyorum randevuda bulamadım öyle kötüyüm ki Allah'a hep sığınıyorum namazımı kiliyorum Rabbim içimize ferahlık versin hepimizin inşallah

Başınız sağolsun inanın tasmaayan bilmiyor bunu bende öyleyim bu sabah öyle bir iç sıkıntısıyla uyandım ki şuan çok kötüyüm evin içinde dolanıp duruyorum randevuda bulamadım öyle kötüyüm ki Allah'a hep sığınıyorum namazımı kiliyorum Rabbim içimize ferahlık versin hepimizin inşallah
Sevdiğin şeyleri yapsana ben ole yapardım kitap okurdum yada sevdiğim şeyleri seyrederdim ole yap bu dünya geçici kısa zamaninkda bole düşünerek maf ediyoruz bazen ben geriye baktığımda ne kadar salkamisim diyorum çok zamanımı maf ettim yedi yirmidort düşünmekte ötürü bide aglardim

Sevdiğin şeyleri yapsana ben ole yapardım kitap okurdum yada sevdiğim şeyleri seyrederdim ole yap bu dünya geçici kısa zamaninkda bole düşünerek maf ediyoruz bazen ben geriye baktığımda ne kadar salkamisim diyorum çok zamanımı maf ettim yedi yirmidort düşünmekte ötürü bide aglardim
Bende ağlıyorum kızım var ona belli etmeye çalışmıyorum hemen anlıyor anne ne oldu diye gelip sarılıyor bu beni dahada fena yapıyor bu sefer ne yediğimdn tat alabiliyorum ne ictigimden

Kesinlikle öyle hayatımızdan çıkardığımız an mutlu oluyoruz ama yapılanlar akla geldikçe anksiyete tavan yaptı ve buda hastalık hastaligimi tetikledi yüreğim hop hop hep hiç içim ferah değil hep kötü düşünceler hep kötü düşünceler 😭
İnanın öyleydim ben de ama hayat bu insanız hatalar yapacağız tecrübeler edineceğiz ,kötü olaylar hep bir şekilde bir dönem yaşanacak mezara girene kadar oLacak olumsuzluklar da hayat bu bazen mutlu bazen mutsuz. Size bunu yaşatan sebeb olan insanların amacı zaten sizi huzursuz etmek izin vermeyin :) olumsuzlukları da kucaklıyorum ben artık ailemin sevdiklerimin acısını görmeyim yeter beni başka hiçbir şey hiç kimse üzemez:) ben güçlenerek küllerimden Doğarak terk ettim bu hastalığı :) her şerde bi hayır vardır belki kendinize yolculuğunuzun dönüşünüzün başlangıcı olmalı bu hastalık :) Polyana olmayı deneyin lütfen :) umursamayın bırakın size zarar verenleri :) siz yeniden doğduğunuzda kudurarak izlesinler:) beni izliyorlar tüm sevmeyenler :)

Back