Öncelikle geçmiş olsun ben de bir dönem anksiyete tedavisi gördüm psikiyatriye gittim ilaç yazıldı bana 4 aya yakın kullandım sanırım ,uyumama engel oluyordu benim ve ortada kan gibi gözlerle ölü gibi geziyordum ,yazılan ilaçlarda abartısız 15 saat uyutuyordu beni o da çok kötü ,doktorum terapide bana ;sebeb olan olayları unutmamı ve affetmemi söylemişti , kabullenip umursamamayı denedim ve başardım,benimle sürekli uğraşan sinir krizine sokan iftiralar atan bi kadın yüzünden olmuştu ben de bu hastalık ağır stresten sürekli tehdit ve hakaretlerinden iftiralarından dengemi bozmuştu. 4 ay tedavi gördüm sonra ilaçları bıraktım sebeb olan durumları kişileri kabullendim önemsemeyi bıraktım ve iyileştim eskisinden daha güçlüyüm diyebilirim şu an ama zor zamanlardı.ben diyetimi ödedim karma diye bir şey var bu dünyada onunda evlatlarından sevdiklerinden çıkacak eminim yıllar sonra da olsa çıkacak her duamda dilerim bunu,ilahi adalete inanırım. Tetikleyen insanları affedin ve tanrıya bırakın kendinizi üzmeyin içinizi rahat tutun ,hobiler edinin spor sanat kurslar bir şeylerle uğraşın çok iyi geliyor enerjinizi başka şeylere vermek ,çok geçmiş olsun,unutmayın önce sağlık ruhsal olarak