• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete tedavisi görüyorum, bir kaç aydır çok tuhafım

kumunike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
19
1
86
Kızlar 2 yılı aşkın süredir anksiyete tedavisi görüyorum, bir kaç aydır çok tuhafım şöyle ki çok kolay ağlayabiliyorum televizyon bile izlemek istemiyorum artık yaa kimi ağlıyo görsem ben de başlıyorum ağlamaya çok sulu göz oldum. Eskiden zorlasan ağlamazdım neden böyle oldu bilmiyorum, kullandığım antidepresanların böyle bir yan etkisi yok; bu durum geçici midir? Aynı durumda olanlardan mesajlarını bekliyorum...

Kızlar 2 yılı aşkın süredir anksiyete tedavisi görüyorum, bir kaç aydır çok tuhafım şöyle ki çok kolay ağlayabiliyorum televizyon bile izlemek istemiyorum artık yaa kimi ağlıyo görsem ben de başlıyorum ağlamaya çok sulu göz oldum. Eskiden zorlasan ağlamazdım neden böyle oldu bilmiyorum, kullandığım antidepresanların böyle bir yan etkisi yok; bu durum geçici midir? Aynı durumda olanlardan mesajlarını bekliyorum...

canım ilaç duygusuzlaştırır ama sende tam tersi. durumun nasıl şuan bilmiyorum ama ilaç yeterli gelmiyor olabilir.
bende senin gibiydim depresyon artı anksiyete teşhisi kondu bana

benimde bi ara öyle olmustu komsunun derdine bile aglayasım geliyodu sonra gecti. bence artık kaldıramıyoruz psikolojimiz iyice bozuluyor bu yuzden diye düsünüyorum

depresyon artı kaygı bozukluğu olabilirmi sen yinede telefonla dahi olsa bir uzmana danış biz seni yanlış yönlendirmeyelim...

hüzünlü şarkılar filmler dizilerden felan uzak kalsan bi süre?

Back