- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
canım bende 7 yıldır pa lıyım bi şekilde umursamamaya çalışıyorum ama kendini unutturmuyor illet dün İbrahim saraçoğlu bir kür verdi int var panik atak için ıspanak kürü kullananlar çok memnun ben deniyeceğim sende bir dene istersen araştır..
Canim hic takma kafana gececek ben panikatak gecirdim takinti gecirdim obsesif ve depresyon gecirdim hatta 3 unu ayni anda yasadigim donemler bile oldu benim panik atagimda olum korkusuydu ama benim ki ya anneme bisey olursa sabaha kadar uyumazdim o atak anlarini cok yasadim kaynar sular dokulur gibi olur istifra edersin ishalolursiun bacaklarin titrer kalbin gum gum carpar hepsi ayni anda olur bir sekilde o atak ani gecio ama surekli o beyindeki dusunceler gitmio kendini yiyorsun ben atlattim cok sukur pisikolog esliginde ilaclarla sende atlatrirsin git bir doktora ilaclarini duzenli ic aksaltmadan hepsi gecer oyalanacak seyler yapiorum diosun inanki ben en sevdigim seyleri bile yaparken en fazla 10 dakika oyalaniyodum 10 dk sora gene aklima geliodu o en sevdigim isler bile migdebulandirici geliodu sadece kendini dinleme aslinda kendinle konus kendine anlat olecegini zannediyorsan Allah bilir de olursa olur de napim olacakdsa de ben mesela kendime derdim kivvi amaaann neyi takiosun olum herkez olcek dunyada tek kalsam dahami iyi mesela nisanlinla konus ben o zamanlar esimle nisanliydim hep konusurdum bana cok destegi oldu
ilaclarini kullanmazsan olmaz benim birtane ilacim vardi tek yan etkisi ani olumdu ama ictim hemde 10 kutu belki daha fazlasi ama bak yasiyorummmdoktorum verdi evet ama kullanamıyorum malesef...
yan etkı prospektüsünu okudum ve o ilacı içmem mumkun degıl bılırsınız işte kalp krizi geçirirmiyim beyin kanaması vb. ilaç içemıyorum ben örnek mide için lansor bile içemıyorum en basiti
ilaclarini kullanmazsan olmaz benim birtane ilacim vardi tek yan etkisi ani olumdu ama ictim hemde 10 kutu belki daha fazlasi ama bak yasiyorummm
çok teşekkür ederim öncelıkle canım motive edici yorumundan ötürü... aynen sen anlatırken kendimi gördüm yaşadıklarını yaşadım
ölüm ve sonrasıda var beni sarsan bilinmezlik çok korkutuyor beni yokolma düşüncesi... inan 2 senedir maneviyata yöneldim faydasını elbet gördüm artık mesela acil servis kapılarında değilim enazından panik nöbeti geçirmiyorum tansiyonum 16,12lere çıkmıyor ama şimdide sürekli kaygı hali kaldı işte
inan bugün çeyizlik bişiler aldım diyorum ya ölürsem kullanamazsam bunu düşünmek bile beni çıldırtıyorumarım düzelebılırım canım
Ölüm bir son değil ki canım ebedi hayata başlangıç ve burda ne hal üzerine ölürsen o halde dirileceksiniz yani iyi bir kul olduktan sonra sorun yok inş Rabbim hepimize cennetini nasip etsin korkma bende ölüm değil de hastalık korkusu var ya beyin kanaması geçiriyorsam ya kalp krizi ise hehe valla çok kötü yaşamayan bilmez Allah hepimizin yardımcısı olsun
öyle ama yarım kalcak şeyler var anne olmak istiyorum bebeğimin büyüdüğünü görmek nişanlımı çok sevıyorum onunla uzun yıllar geçirmek istiyorum allahın izniyle korkularda burda devreye giriyor(aynı işte benimde en buyuk takıntılarım beyın kanaması kalpkrizi kanser allah uzak etsin... allah hastalarada şifa versin canım bize de şifa versin aminnn...
Âmin cnm inş Allah sana uzun ömür versin daha gençsin düşünme hemen ölücem falan diye öyle aklına geldi mi hemen güzel şeyler hayal et mesela evlenmişim çocukların olmuş onlara güzel masalar hazırlıyorsun birlikte tatile çıkıyorsunuz falan falan tamam :)
ben bağımlılığından korkmuyorumki canım :/ bedenime kötü etkısınden kalp damar beyinsel benim takıntım bunlarGuzelim ilac kullanmaya mecbursun benim arkadasimda panik ayak o da ilac kyllaniyor.ilaclar son derece guvenli.bagimlilik falan yapmiyor.zatwn hastalarin cogu bu korkular yuzunden iyilesemiyor.ilac kullanmaya direnoyorlar.vede cok yanlis yapiyorlar.bende yillardir kullaniyorum ara ara.bunlar esrar eroin degilki bagimlilik yapsin.
özel psikoloğada gittim zamanında inanın bir faydası yok ben herşeyi biliyorum nedenlerini ama kendime bunu anlatamıyorum.ayrıca travma sonrası stres doğru bir teşhis depremden 1 sene öncede yanımda bir arkadaşıma motor çarpmıştı ve gözümün önünde metrelerce savrulmuştu bunun sonucu bende geçici şok etkisi yarattı konuşamadım ve nefes almakta zorlandım yaklaşık 12 saat ve suçluluk pskolojisi...üzerinede deprem gibi trajik bir olay olunca üstesinden gelmem zorlaştı okadar ilaç kullandımki inanın faydası yok
ben aileme bolu ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatma yada bir rehabilitasyon merkezıne yatma fikrini verdim iyi değilim dedim kesinlikle karşı çıktılar artık onlarla hastalığımı konuşmuyorum bile içimde yaşıyorum nişanlımada yansıtmıyorum çünkü oda bunaldı senin hiçbirşeyin yok hayatı kendıne zehir ediyorsun diyor... kısacası ilginize yorumunuza ve önerinize çok teşekkür ederim paylaştıkça ve yanlız olmadığımı düşünmek bana iyi gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?