- 11 Eylül 2023
- 831
- 103
- 23
- Konu Sahibi Kleopatra11
24 yaşında 4 senedir evli bir anneyim 8 aylık bebeğim var eşim jandarma . Dış karakolda görev yapıyor hep yanlızım neyse konuma geleyim 3 aydır çok kötüyüm bebeğimi emzirirken panik atak yaşadım çok kötüydü ölüyorum sandım nefes alamama boğazıma bişey oturmuştu kalbim çok hızlı atıyordu gözüm kararmıştı çok kötü bir andı anlatamam. Hastaneye gittik eşim gelince ama hiçbir şey çıkmamıştı. Sonrasında tekrar aynı şeyleri yaşarım iyim korkusu başladı bende artık her an aklımda ölüm korkusu sardı ne yapsam aklıma ölüm geliyor . Hiç mutlu olamıyorum ya Elbette Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz ona bir şüphe yok böyle dediğim zamanlar var ama o an bunu söyleyemiyorum resmen beni teşhiri altına alıyor çok korkuyorum bebeğinden ayrılacağım diye onunla çok farklı bağ kurdum ikimiz tek başımıza 4. Seans psikoloğa gittim verdiğim paraya yazık hiçbir işe yaramiyor daha tedaviye başlamadı ben anlatıyorum oda anladım diyor resmen napicam ben nasıl geçecek bu illet kalp krizi geçirip ölücem diye sürekli korkuyorum