Anksiyete panik atak

• Konu Sahibi Konu Sahibi sdrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sdrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
40
8
86
merhaba kızlar ben 3 senedir pank atak anksiyete be okbyle ugrasiyorum 1 bucuk 2 senedirde ilaç kullanıyorum aslında iyileşme gösteriyordum ama bu ara bi yakınımızı kaybettik çok ani falan filan derken artış oldu sürekli içim sıkılıyor ne yapmam lazım şaşırıyorum bu hastalıklari nasi yendiniz atak geldiinde nasi başa cıkıyosunuz biraz yardımcı olur musunuz

Böyle bi atak geldiğinde o an neyle uğraşıyorsan işine devam et sakın o işi yarıda bırakıp kendini dinleme duşa girip kafanı dağıt başka şeyler düşün birilerinİ ara kafanı meşgul et çok fazla uyarıcı madde kullanma kahve cay gibi sonuçta bu ataklar tamamen psikoloji kimse bu yüzden ölmemiş sadece süründürür psikolojik olarak ama iş tamamen sende btiyor ilaca gerek yok kendinle savaş beynin sana oyun oynuyor

Ya cok güzel diyosun ama bazen o kadar darlıyorki hic biseye kafamı veremiyorm ama bazende hemen atlatabiliyorum ama dus rahatlatıyo cidden onu denedim onayladim tesekkürler tavsiyeler icin

bitki çayı süper birsey.aklında bulunsun canım ben melısa ve nane kaynatıp ıcıyorm cok sukur 20 dk ya rahatlara etkısı baslıyor

bitki çayı süper birsey.aklında bulunsun canım ben melısa ve nane kaynatıp ıcıyorm cok sukur 20 dk ya rahatlara etkısı baslıyor
Ben atak gecirdiimde genellikle sudan baska bisey icemiyorumda yiyemiyorumda kitlenip kalıyorum ama normalde ıhlamur falan icerim bende baya iyi gelir bitki çaylarını seviyoruzz iyiki varlar

ağızda tatsızlık iştahsızlık vücutta gerginlik iç sıkıntısı boğazımda düğümlenme hissi bende bunları yaşıyorum geçiyor gibi oluyor snra gene aynı bıktım inanın hocalara gösteriyoruz artık musallat var diyolar millet para koparma cabasında ama kafamda karsıyor gercekten öyle bişeyde varsa diye inanın bıktım.....

Merhaba,
Atak esnasında yapabileceğiniz en iyi şey nefes egzersizidir. Burnunuzdan diyaframınıza doldururun karnınızı şişirerek alıyorsunuz ve çok sert derin bir hamleyle, ağzınızdan uzun uzun verin.
Şöyle bir şey var ki ben de atak esnasında kendimi kastığımı farkettim. Vücudunuzda sıktığınız bölgeleri hissedip serbest bırakmaya çalışın, vücut kendini alarmda hissediyor.
Atak gelmemesi için de kendininizi iyi hissettiğiniz yerlerde bulunun sık sık, iyi hissettiğiniz aktiviteleri yapın, kendinize zaman ayırın.
Ben de yaklaşık 10 senedir bununla savaşıyorum

Bendede ayni rahatsizliklar var.. gecen gun doktoruma ben panik atak krizlerini tercih ediyorum dedim.. cidden okb daha illet birsey.. biktim bu okbden... Takintinin biri basliyor, bir kac ay suruyor, sonra geciyor bi kac bisey yok, sonra durduk yere baska bisey cikiyor.. offfff hep banami bulasiyor bu takintilar anlamadimki..

Okb de anksiyete de berbat bişey. Bende sürekli kendini dinliyorum nerem ağrıyor diye. Sonra Dr Dr geziyorum.

İlaç kullaniyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…