Ben degilim ama esimde var esimdede seyirmeler oluyor daha dun atak gecirdigi icin ilaclarini daha erken saatte aldı. Ilac kullaniyomusunuz siz ?Herkeze merhaba arkadaslar merak etim aslinda ilk kez olmuyor ama yinede sormak.istedim sizinde atak gecirdiginizde yuzunuze yada elinze yada bacaklarinizda uyusuklik oluyomu su anda yuzumde gerginlik uyusukluk seyirme hisi ban baska bir his var gerginim cok acaba sizlerdede oluyomu normalde bu butun vicudumda oluyor su anda yuzumde
Hayir ilac kulanmiyorum hamileyim 6 cı ayda ilaclarimi braktim cocuk istedimiz ici ilac kulanirken cok youn yasamiyorum hata hic ama simdi hamileyim ve korkuyorum sormak istedim yalniz olmadigimi bilmek.istedimBen degilim ama esimde var esimdede seyirmeler oluyor daha dun atak gecirdigi icin ilaclarini daha erken saatte aldı. Ilac kullaniyomusunuz siz ?
Rabbim yardimcin olsun gebelikte daha hassas olursun tabi esim metin haranin yutubda videosu var anksiyete hastalari icin onu yapar sık sık atak yasadikca kotu hissettikce bi deneyin isterseniz. Umarim bundan sonrasi icin cok guzel gecer gebeliğinizHayir ilac kulanmiyorum hamileyim 6 cı ayda ilaclarimi braktim cocuk istedimiz ici ilac kulanirken cok youn yasamiyorum hata hic ama simdi hamileyim ve korkuyorum sormak istedim yalniz olmadigimi bilmek.istedim
Insallah alistim aslinda ama yalniz olmadigimi bilmem biraz da olsa iyi geliyor esinize soyleyin kafaya takmasin ben 8 yildir boyleyim ve 4 yil ilac ictim oda ölümler yada büyük hastalik haberlerinden onceki ataklarim en hafifiymis halami kaybetikten sonra mide bulantilari uyusma segirme uyuyamama kulakta sesler ilac braktiktan sonra beyinde ve kulakta simsek cakmasi basladi yani alistim ama yinede insan neden diyor ve korkuyor esinize tavsiyem bir gun ilaclari brakarsa en uzun sekilde braksin hemen brakarsa bu durumlarla karsilasabilirRabbim yardimcin olsun gebelikte daha hassas olursun tabi esim metin haranin yutubda videosu var anksiyete hastalari icin onu yapar sık sık atak yasadikca kotu hissettikce bi deneyin isterseniz. Umarim bundan sonrasi icin cok guzel gecer gebeliğiniz
Esimde bu snee basladi 84 dogumlu esim 13 yildir evliyiz biz cocugumuz olmuyor ondan dolayi olduğunu dusunuyorum ben . Kendisi sperm tedavisi gormeye basladiginda olustu cunku.Insallah alistim aslinda ama yalniz olmadigimi bilmem biraz da olsa iyi geliyor esinize soyleyin kafaya takmasin ben 8 yildir boyleyim ve 4 yil ilac ictim oda ölümler yada büyük hastalik haberlerinden onceki ataklarim en hafifiymis halami kaybetikten sonra mide bulantilari uyusma segirme uyuyamama kulakta sesler ilac braktiktan sonra beyinde ve kulakta simsek cakmasi basladi yani alistim ama yinede insan neden diyor ve korkuyor esinize tavsiyem bir gun ilaclari brakarsa en uzun sekilde braksin hemen brakarsa bu durumlarla karsilasabilir
Anksiyete insan kendini eksik hissettigindede olusurmu ?Insallah alistim aslinda ama yalniz olmadigimi bilmem biraz da olsa iyi geliyor esinize soyleyin kafaya takmasin ben 8 yildir boyleyim ve 4 yil ilac ictim oda ölümler yada büyük hastalik haberlerinden onceki ataklarim en hafifiymis halami kaybetikten sonra mide bulantilari uyusma segirme uyuyamama kulakta sesler ilac braktiktan sonra beyinde ve kulakta simsek cakmasi basladi yani alistim ama yinede insan neden diyor ve korkuyor esinize tavsiyem bir gun ilaclari brakarsa en uzun sekilde braksin hemen brakarsa bu durumlarla karsilasabilir
Ay ne guzel insaAllah darisi basimiza .Kendini cok aciz hisetinde oluyor aslinda tam rahatladim dedigin anda ciki veriyor benim babam mefat eti sonra annemin mide problemi cikti kardesimin kalp problemi halam kanser oldu cok stres yapmistim en salikli benim diyordum guclu olmaya calisiyordum tam rahtladimiz anada taslari yerine koyduk bir aksam nefes darli ve göüs arisiyla uyandim ozamn basladi yani esin kendini sorumlu hiseti icin olabilir ama benim abimde ondan tedavi oldu ve simdi cocuklari var hemde 2 tane
Isallah canim Allah her isteyene versinAy ne guzel insaAllah darisi basimiza .
ben panik atak hastasıydım evet bende oluyordu. Sol tarafım uyuşuyordu ama yüzüm en fazla birkaç kez uyuşmuştur sol yanağımHerkeze merhaba arkadaslar merak etim aslinda ilk kez olmuyor ama yinede sormak.istedim sizinde atak gecirdiginizde yuzunuze yada elinze yada bacaklarinizda uyusuklik oluyomu su anda yuzumde gerginlik uyusukluk seyirme hisi ban baska bir his var gerginim cok acaba sizlerdede oluyomu normalde bu butun vicudumda oluyor su anda yuzumde
Cok sinirliyim ilaclarimi braktim ve dengem alt ust oldu hasasim 6 ci 7 ci ayda tamamen brakmistim ve hamile kaldim simdi ilaclarimi icemiyorum herseye kizip kafaya cok takiyorum normalde oyle bir kisilim hic olmadi normaldenfaha pinti oldum hic bir zaman dunyevi seylere onem veren biri deyildim ama ilaclari braktiktan sonra cok deisiyorumben panik atak hastasıydım evet bende oluyordu. Sol tarafım uyuşuyordu ama yüzüm en fazla birkaç kez uyuşmuştur sol yanağım
çok üzüldüm. Bence bu iş ilaçlarla çözülmüyor bence doğru doktoru bulmak ve doğru şeyleri öğrenmek gerekiyor. ben bu konuda şanslıydım ama tabi emek gerektiriyor doğru doktoru bulmak enerjinin tutması güvenmek gibi şeyler çok önemliCok sinirliyim ilaclarimi braktim ve dengem alt ust oldu hasasim 6 ci 7 ci ayda tamamen brakmistim ve hamile kaldim simdi ilaclarimi icemiyorum herseye kizip kafaya cok takiyorum normalde oyle bir kisilim hic olmadi normaldenfaha pinti oldum hic bir zaman dunyevi seylere onem veren biri deyildim ama ilaclari braktiktan sonra cok deisiyorum
Katiliyorum ilaclarda ayni sekilde ilk ilacim cok sukur bana iyi gelmisti tanidigim ayni durumda olan ablam ilacla daha kotu olmustu yani bu birazda sans meselesiçok üzüldüm. Bence bu iş ilaçlarla çözülmüyor bence doğru doktoru bulmak ve doğru şeyleri öğrenmek gerekiyor. ben bu konuda şanslıydım ama tabi emek gerektiriyor doğru doktoru bulmak enerjinin tutması güvenmek gibi şeyler çok önemli
Evet. Doğru doktoru bulmak şans, doğru ilacı bulmak şansKatiliyorum ilaclarda ayni sekilde ilk ilacim cok sukur bana iyi gelmisti tanidigim ayni durumda olan ablam ilacla daha kotu olmustu yani bu birazda sans meselesi
Sizi cok iyi anliyorum benimde 5 yil once basladi ve 2 ay surmustu ilacla duzeldi arada oluyodu yalniz 1 gun suruyirdu simdi 1 bucuk ay surdu ve arada yine oluyor insanin cani sikiliyor benimde 5 yil once ilk yuzum sonra tum vicudumda oluyordu ozelikle ellerimi hisedemiyidum sanki kitleniyodu bacaklarima hurmustu zor yurumustumBundan 3yil önce hem seyirme hem uyuşma hem karıncalanma tüm vücudumu sarmıştı yüzüm dahil şuanda yüzüm yine bu durumda iki gündür yüzümde karınca geziyor sanki önce sol taraftaydi bugün hem sağ hem sol yıllar önce cipralex ile geçmişti şuan ilaç kullanamıyorum çünkü emziriyorum zorlanıyorum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?