- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi Zeynep335kara
-
Bak şunu aklına getir kalp krizi öyle gelmez... Cidden kriz geçirenler hiç gecirecegini düşünmez mis aniden gelirmişArkadaşlar aynı durumu bende yaşıyorum. Doktora gittim çarpıntım için holter takıldı kalpte sorum çıkmadı. Panik atak hastası olduğumu söyledi ilaç yazdı. Hafta sonu olduğu için alamadım. Ama çok zor bir durum. Göğüsün iman tahtası denilen yerde bi baskı geliyor o seni çok rahatsız ediyor. Sol kolumada sanki vuruyor kalp krizi geçirecem öleceğim diye çok korku basıyor bunlar çok kötü bi durum. Allah yardımcımız olsun. Duş bile zor alıyorum ölüm korkusu geliyor. İnanın çok zor geçiyor günlerimiz. Peki bu durumu aranızda ilaçlarla atlatan varmı
ben ilaclarla iyi oluorm daha kötü oluodum ben sol kol uyusmasi carpinti goz kararmasi tansiyon cikior cunku beyknde sicaklik hissi oluo ensede hatta kere acile gttim serum yedim arkadan tekrsr gttim ikidebi tansiyon cciikiyordu benim tansiyon hastasi dieyeceklerdi kalpe bakildi ekg kan tahlilleri hepsi sonra anskyete deildi sonra titreme terleme usume hissi mide bulantisi bunlari yasarsan ölücem deme bilki panik stak anksyete diolar onu geciorsun ne zmn ki hapa basladm sol kol uyusmam bas donmem bas dönmesi hissi de var bubarada byailcakmissin sarhos gbi oluosun denge kaybi olckmis gbi olupdu bende onlarin hepsi gecti kalp hastasiyim sandm felc gecircem sandim tansiyon hastasiyim sandim bas dönmesi icinde norolojiye filsn gidicektm beyin mr i ceksin die düşün hepsiiiii gecti hepsiiiArkadaşlar aynı durumu bende yaşıyorum. Doktora gittim çarpıntım için holter takıldı kalpte sorum çıkmadı. Panik atak hastası olduğumu söyledi ilaç yazdı. Hafta sonu olduğu için alamadım. Ama çok zor bir durum. Göğüsün iman tahtası denilen yerde bi baskı geliyor o seni çok rahatsız ediyor. Sol kolumada sanki vuruyor kalp krizi geçirecem öleceğim diye çok korku basıyor bunlar çok kötü bi durum. Allah yardımcımız olsun. Duş bile zor alıyorum ölüm korkusu geliyor. İnanın çok zor geçiyor günlerimiz. Peki bu durumu aranızda ilaçlarla atlatan varmı
Evet bendede vardı kaç sefer hava aldım hastenede nefes alamıyorum diye ilaç kullandım geçti Allaha şükür.Kızlar anksiyete veya panik ataktan tamen kurtulan varmı varsa nasıl anlatabilirmisiniz lütfen
evet sole bisi yasicaksin 1 aydan sonra etkisini anlicaksin ama bir hafta sonra ilk kullanimdan sonra yani en azindan bu şikayetlerin kalmick çarpıntı bas donmesi titreme tansiyon vs en azindan bunlar azalck yok olck yanliz ilk 2 yada 3 gün bas donmesi hissi gecmeyebilir ilaca alismaya calisicak vücut korkma sersem sarhos gbi olabilirsin sakin korkup acile gideym deme korona donemi ztn bosuna riskli yerlere gtme bnde sey oldu 1 hafta sürdü bu bas donme hissi atak gecirior gbide oldm 1 hafta sonra gecti kol uyusmalarim kalp carpintim sonra gecti citoles 5mg kullanoorm bnde okadar doz kurtarior beniÇok geçmiş olsun sizede. Banada doktor vasoxen ilacı verdi. Bugün daha yeni kullandım. Siz kullandınızmı rahatlatıyormu acaba bilginiz varmı
aynen 1 hafta zaman taniyin ataklar icin bndede 1 hafta sürdü cok uzun zamandi anca gecti ataklarim 1 ayin sonundada rahatlamis hissedersiniz hani rahatlamis kafaya takmayan gbiDaha bugün içtim etkisini pek göremedim gibi. Yanı beynimde yine panik atak korkuları sürekli tekrarlıyor bişeye odamda olamıyorum inanın çok zor oluyor umarım bu ilaç sayesinde atlatırım
Doğrudur canım inanın çok zor Ama Allah korusun. Bir an önce atlatabilmeyi nasip etsin bizlere. Peki sizin kaç yıl sürdü. İlaçları kullanarakmı geçtiBak şunu aklına getir kalp krizi öyle gelmez... Cidden kriz geçirenler hiç gecirecegini düşünmez mis aniden gelirmişbana da delircem korkusu gelirdi sonra terapist delirecek olan bunları düşünmez sen çok akıllı olduğun için bunlar oluyor demişti
Bende bu ara psikiyatriye de gitmem lazım. Ordan da ilaçlar almam lazım ki kendime geleyim sakinleşeyim. Mesela duş alamıyorum çok zor oluyor korkular basıyor beni o an. Namaz kılıyorum ordanda sanki beni basıyor hep dua okuyorum bi şekilde rahatlatıyor sonra yine başlıyor. Peki sizin kaç yıl sürdü ilaçlar fayda ettimievet sole bisi yasicaksin 1 aydan sonra etkisini anlicaksin ama bir hafta sonra ilk kullanimdan sonra yani en azindan bu şikayetlerin kalmick çarpıntı bas donmesi titreme tansiyon vs en azindan bunlar azalck yok olck yanliz ilk 2 yada 3 gün bas donmesi hissi gecmeyebilir ilaca alismaya calisicak vücut korkma sersem sarhos gbi olabilirsin sakin korkup acile gideym deme korona donemi ztn bosuna riskli yerlere gtme bnde sey oldu 1 hafta sürdü bu bas donme hissi atak gecirior gbide oldm 1 hafta sonra gecti kol uyusmalarim kalp carpintim sonra gecti citoles 5mg kullanoorm bnde okadar doz kurtarior beni
7 yıl kullandım ama psikiyatr beş kuruş etmediği için terapiyle bir yılda bitti....Doğrudur canım inanın çok zor Ama Allah korusun. Bir an önce atlatabilmeyi nasip etsin bizlere. Peki sizin kaç yıl sürdü. İlaçları kullanarakmı geçti
İlaçlar hiçmi fayda etmedi. Psikyatrinin verdikleri. Bende devlete çıkacağım psikyatriye tabi onlarda pek ilgilenmiyor ama mecburum7 yıl kullandım ama psikiyatr beş kuruş etmediği için terapiyle bir yılda bitti....
Hayır ama hep ilaca bağladı beni ve beni bu hale özel hastane doktoru yaptı!!!!İlaçlar hiçmi fayda etmedi. Psikyatrinin verdikleri. Bende devlete çıkacağım psikyatriye tabi onlarda pek ilgilenmiyor ama mecburum
Doğrudur canım. Bizim burdaki devlettekiler hiç ilgilenmiyor her yer bir değil inan. Bende devlete gideceğim kısmetse. Namazda kılıyorum düşün rahtalamam gerekirken orda bile basıyor beni. Ama yine de namazı bırakmıyorum her şeye raģmen. Dua okuyorum rahatlamaya bakıyorum bide psikyatriye gitmem lazım bi şekilde. Allah cümlemizin bu hastalıktan kurtarsın inşallah canım.Hayır ama hep ilaca bağladı beni ve beni bu hale özel hastane doktoru yaptı!!!!
Ben devletteki doktora hep dua ederim kendisi mükemmel bir psikiyatrdi bana çok yardım etti bırakmam da herşeyi bırak bu illetin bir hastalık olmadığını anlattı. O benim kırılma esigim oldu ve ona birde psikologa gittim ... O ilaçları kesmeme yardim etti digeride elimden tuttu.
Sakın bu kadın gibi devlete ön yargı yapma Allah iyilerle karşılaştırsın.
Amin canım aminnnnnnnDoğrudur canım. Bizim burdaki devlettekiler hiç ilgilenmiyor her yer bir değil inan. Bende devlete gideceğim kısmetse. Namazda kılıyorum düşün rahtalamam gerekirken orda bile basıyor beni. Ama yine de namazı bırakmıyorum her şeye raģmen. Dua okuyorum rahatlamaya bakıyorum bide psikyatriye gitmem lazım bi şekilde. Allah cümlemizin bu hastalıktan kurtarsın inşallah canım.
yaa geçen sene 1 yil ilac kullandm bub5 aydir birsey yoktu yenmistim sonra ailevi sebeblerden tekrar basladi bu ay tekrar basladimBende bu ara psikiyatriye de gitmem lazım. Ordan da ilaçlar almam lazım ki kendime geleyim sakinleşeyim. Mesela duş alamıyorum çok zor oluyor korkular basıyor beni o an. Namaz kılıyorum ordanda sanki beni basıyor hep dua okuyorum bi şekilde rahatlatıyor sonra yine başlıyor. Peki sizin kaç yıl sürdü ilaçlar fayda ettimi
Aynen bende bi ara iyiydim rahatlamıştım. Sonra bir akrabamızı kaybedince ordan çok etkilendim sonra yine başladım. Ve bi dahada atlatamıyorum gibi hissediyorum sürekli kafam panik atakta yoğun. Bir şeye zor odakta olmaya calışıyorumyaa geçen sene 1 yil ilac kullandm bub5 aydir birsey yoktu yenmistim sonra ailevi sebeblerden tekrar basladi bu ay tekrar basladim
Ne güzel geçtiğine sevindim. Keşke bende senin gibi yenebilsem bu hastalığı canım. Dualarınıza ihtiyacım var. Hep dua ediyorum ve en çokta inşirah süresini okuyorum bide panik atak namazları var onlarında uygulayacağım inşallah. Ben en çok ölüm korkularından bu hale geldim onun için zor atlatıyorum. Rabbim büyük dediğin gibi imtihan. Bide Allah hastalık veriyor ki günahlarımıza kefaret olur inşallah.Amin canım aminnnnnnn
Bırakma canım namaz inşallah seni rahatlatır... 7 yıl önce ağlayarak namazı bitiremediği mi hatirliyorum kaç kez bozardim kaç kez !!!
Hamdolsun ama hepsi imtihandı geçti inşallah bu arada senin problem ne İzzet Güllü bana çok iyi gelmişti.
cok kötü olup insan acillik olmustum bn zamaninda kac defa doktor tansiyonumu dusuruo 15 dk sonra tekrsr cikio gozlerim kararıo o derexe nabzim yukselmis dahiliyeye bile gtmistm kalp ile alakali oldugu sanikior hep ama deil veya tansiyon hastasi oldgn sanilior deil anksiyete denilince ilk ikna olmamistm insan dedm panikden bunkdr sey yasarmi mide bulantisi bas donmesi hissi titreme çarpıntı filan yasarmi dedm vala yasiomus hapdan sonra gecti belietiler ama ilk hafta gecmez belirtilerin hemen sonraki hafta cok fatk edio vucut alisio bnde 2 haftadr kullaniorm suan 5 aydir kullanmiom demistim ya smdi tekrar kullanisimin 2.haftasi daha anca yeni alisti yani sol kolum filan uyusuyordu kalp kirizi belirtileri ile ayni belirtiler hemen hemen ondan kalple ilgili panik olma sakınAynen bende bi ara iyiydim rahatlamıştım. Sonra bir akrabamızı kaybedince ordan çok etkilendim sonra yine başladım. Ve bi dahada atlatamıyorum gibi hissediyorum sürekli kafam panik atakta yoğun. Bir şeye zor odakta olmaya calışıyorum
Ben inanıyorum yeneceksinNe güzel geçtiğine sevindim. Keşke bende senin gibi yenebilsem bu hastalığı canım. Dualarınıza ihtiyacım var. Hep dua ediyorum ve en çokta inşirah süresini okuyorum bide panik atak namazları var onlarında uygulayacağım inşallah. Ben en çok ölüm korkularından bu hale geldim onun için zor atlatıyorum. Rabbim büyük dediğin gibi imtihan. Bide Allah hastalık veriyor ki günahlarımıza kefaret olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?