- Konu Sahibi Zeynep335kara
-
Anksiyete panik ayak depresyon yaşayan insanlarda çıok normal bendede oluyor bazenArkadaşlar sizde de yabancılaşma oluyor mu?Bazen her şeyi yabancı geliyor.Hayatı sorguluyorum çok korkuyorum
Geçmiş olsun ..Ben iki kez geçirdim panik atak ilk inde baş dönmesi elde ayakta çok yoğun titreme kalp çarpıntısi nefes alamama vs acile koştum doktorum çok iyiydi serum takıldı tahliller yapıldı ama benim elim bayagi titriyordu hâlâ sürekli.. ikincide yine aynı atak ambulans çağırdık acil yardımdaki kız sinirli bir şekilde "senin hiç birşeyin yok tamamen psikolojik biz bunun eğitimini aldık sen kendin yapıyorsun bu belirtileri vs çok kaba davrandı doktor da öyle... aradan bir hafta geçti gece uyurken tekrar atak geldi ve ben acile gitmeyeceim dedim önceki doktorların anlayışsiz kaba davranışlarına muhattap olmak istemiyordum ve panik attığın en fazla 20dakika süreceğini okumuştum bir yerden.. yatağıma geçtim ve saatin ilerlemesini belirtilerin geçmesini bekledim.. Bir kaç kez daha yaşadım aynı şekilde hiç birşey yapmadan sadece saate baktım ve 20dakikanın geçmesine sabretstim.. beş yıldır olmuyor elhamdlillah .. anksiyete hâlâ var ama panik atak tamamen geçti çok şükür arkadaşlar...
Geçmiş olsun inşaallah kısa sürede buda geride kalırGeçmiş olsun ..
Bende 4 sene önce yaşadım ilk aynı şeyi.
Son günlerde daha farklı geldi.
Yutmada zorlanıyorum.yemek yemeye korkar oldum.
Tam yutucam boğazımda duruyor.
KBB gittim.hiçbişey yok dedi.
Çok canım sıkılıyor bu duruma
Arkadaşlar merhaba. Ben de şu an bu durumdan muzdaribim. Yani o bahsettiklerinizin aynılarını yaşıyorum. En çokta kalp krizi korkusu. 28 yaşındayım 10 aylık bir Bebeğim var. Onun için ayakta durmaya çalışıyorum. Varsa tavsiyeleriniz ben de dinlemeye hazırım
Korkulacak bisey yok canım. Youtube psikolog izzet güllü nun videoları ni izle sorununa cevap bulursun.Arkadaşlar merhaba. Ben de şu an bu durumdan muzdaribim. Yani o bahsettiklerinizin aynılarını yaşıyorum. En çokta kalp krizi korkusu. 28 yaşındayım 10 aylık bir Bebeğim var. Onun için ayakta durmaya çalışıyorum. Varsa tavsiyeleriniz ben de dinlemeye hazırım
Canlı tanıklarla ilgilı videoları var. Yani bu durumu yasamıs olanlar onları izle. Neler yapmışlar bak. Duzenlı olarak ızle gerekirse not tut. Sadece telkın degil. Diger videolarını da bak. Bunla ilgili bilinc olusuyo. Mantığını kavramıs olursun.Canım evet duydum İzzet güllüyü fırsat buldukça izliyorum. Telkin yöntemi işe yarıyormuş diye söylediler
Evet canım denk geldim o videolarına da ama tam detaylı izleyemedim inşallah şifa buluruz hepimizCanlı tanıklarla ilgilı videoları var. Yani bu durumu yasamıs olanlar onları izle. Neler yapmışlar bak. Duzenlı olarak ızle gerekirse not tut. Sadece telkın degil. Diger videolarını da bak. Bunla ilgili bilinc olusuyo. Mantığını kavramıs olursun.
Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum, anksiyete geçirirken ben de aynılarını yaşıyorum. Bazen sadece hafif baş dönmesi ki bu gün boyu sürebiliyor. ''Bu bana ait'' değil diyorum içimden hissettiğim zaman, benim bedenime ait değil diyorum oralı olmuyorum. Çok geçmiş olsun. Kendinizi telkin edin, uğraşacak bir şeyler bulun inanın boş kaldıkça daha çok oluyor.bnde yendim aslında kizlar ama 2 yil citoles yarim doz kullandim anksiyete icin bas dinmesi hissi beynin sicak oluo terleme vs bulanti hissi carpinti sol kol uyusmasi sag kolda asldna eşlik ediyordu hepsi varsi sinra hapi biraktm 2 yil sonra bitti yani suan 5 aydir kullanmıyorum ama bugun tekrar bas donmesi hissi kol guz kaybi gbj olur ya güçsüzlük gibi var arada çarpıntı yattkgimda olmaya basladi ama adetim suan acaba ondanmi blmem adet olmaya basladgmdan beri var tam bi bas donmeside denemez hani bayikma kusma olmuoda sanki dengem kaybolckmis gbi oluor gecior yaa acaba adette oluormu ki seratonin düşüyor mus ya o dönemde anlamadm bugunde adetin 4.gunu aslında
aynen haklisiniz vaka tansiyon artiyor olcunce tansiyon vsr sandılar bnde basda megr anksyeteymis ondada artarmis meger.gozlerim kararmisti ekglrr tahliller yapildi bas donmesi hiissi duscekmisim gbi oluo vertigo olck saniorm bi an donme devam edicek saniorm sonra gecio sersemlik hissi kalıyor 5 aydir yoktu me guzelMerhaba, sizi çok iyi anlıyorum, anksiyete geçirirken ben de aynılarını yaşıyorum. Bazen sadece hafif baş dönmesi ki bu gün boyu sürebiliyor. ''Bu bana ait'' değil diyorum içimden hissettiğim zaman, benim bedenime ait değil diyorum oralı olmuyorum. Çok geçmiş olsun. Kendinizi telkin edin, uğraşacak bir şeyler bulun inanın boş kaldıkça daha çok oluyor.
Sürekli tansiyonumu ölçüyordum bir ara başım döndükçe, ama biliyorum ki bunu benim beynim yaratıyor.Kendimizi ve yaşadığımız şeyi iyi tanımalıyız.
Zaten öyle ... anksiyete de hayatın bir parçası tabii hayatı zehir etmeden. Bizler onu yonetmeliyiz bir şekilde. Hamdolsun 5 yıldır iyiyim arada gelmiyormu geliyor ama bir şekilde ondan korkmamaya başladım Allah'ın izniyle. Tabii İzzet Güllü beyin telkin yazılarını da okuyarakbenim de 7yıl oldu anksiyete hem de yoğun yaşıyorum ne ilaçlar kullandım haken kullanıyorum malesef tamamen geçmiyor bazen iyi hissediyorum bazen kötü rabbim hepimize şifa versin yaşayan bilir ne zor durum olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?