- 13 Ocak 2017
- 1.410
- 1.282
- 63
- 34
- Konu Sahibi Zeynep335kara
inşallah sonuç alır ve bi an önce kurtulursunuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ilerleme var ama şu ölüm hastalık korkusu tavan yaptı yineinşallah sonuç alır ve bi an önce kurtulursunuz..
Sende ne zamandır varinşallah sonuç alır ve bi an önce kurtulursunuz..
Terapiyi nerde aldn iyi geldimiAnladım canım bende 2 kere düşük yaptım ondan öncede bacağım kırıldı aylarca evden çıkamadım ondan sonra başladı bendede hep ölüm korkusu var terapi işe yarıyor ama daha yeni başladım sayılır
Terapide neler yaptiriyorlarOluyodu canım bende duygu değişimi beyin kanaması korkusu birine bişey olcak korkusu daha neler neler terapiye başlayınca onlar geçti çok şükür
slm cnm.tamamen yenmek yok oldu demek imkansız ama ben çoğunu aştım çok şükür.bu öyle bir rahatsızlık ki ne çok sevinmeye geliyor ne çok üzüntüye.Kızlar anksiyete veya panik ataktan tamen kurtulan varmı varsa nasıl anlatabilirmisiniz lütfen
Sizdemi izmirdesiniz bende izmirdeyim hangi doktora gidiyorsunuz tedaviniz nasıl gidiyor?B
Bende izmir canım hangi hastaneye gidiyosun
Emdr nasıl gidio bende alsancakta emdr yapan doktora gittim bilmiyorum belkş aynı doktordur...ama seans ücreti 500 lira olunca bıraktım ve neredeyse5 seans gittim bi değişiklik olmadı...Canım özel bi kliniğe gidiyorum alsancakta