- 25 Mart 2014
- 1.481
- 2.338
Çok çok normal. Dönem dönem herkesin yaşayabileceği şeyler bunlar. Bizim ekstra hassasiyetimiz olduğu için hemen korkuyoruz.Teşekkür ederim bugün daha iyiyim ama bazen öyle oluyor ki dibi goruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok normal. Dönem dönem herkesin yaşayabileceği şeyler bunlar. Bizim ekstra hassasiyetimiz olduğu için hemen korkuyoruz.Teşekkür ederim bugün daha iyiyim ama bazen öyle oluyor ki dibi goruyorum
Merak etmeyin dönem dönem geliyor. Özellikle regl öncesi veya aşırı yoğunluk yaşadığınız dönemlerde olabiliyor. Hemen doz yükseltilmesini düşünmeyin çünkü sağlıklı insanlar bile dönem dönem anksiyete, panik atak yaşayabilir bizimki çok çok normal. Ayda 2-3ten fazla yaşarsanız tekrar doktora görünün ama o kadar değilse kendinizi korkutm
Merhaba bende de çoğu benzer durum var şekerle mi alakalı diyorum ama üç hafta önce panik atak geçirdim onun etkisi mi bilemedim siz de ne kadar sürdü bu durum?Tamamen anksiyeteden. Korkmayın ilaç kullandıkça azalıyor hepsi. Bende uykuya dalarken iç kalkması var. Bide acıkınca dengem iyice bozuluyor. Bildiğiniz düz yolda yürüyemiyorum başım dönüyor. Ama şeker vs yok. Uykusuz kalınca çok kötü oluyorum bildiğiniz gibi değil. Anksiyetenin bütün semptomlarını yaşıyorum. Bide en çok bişeye odaklanınca aniden sanki oraya bakmıyormuşum da orda olduğumu yeni farketmişim gibi zınk diye kendime gelme falan oluyor. İlaç kullandıkça iyice azaldı. Bazen günlerce olmuyor.
Ben atak geçirip acillik olduğum çoğu zamanlarda şeker ölçümü yapıldı. Hep normal çıkıyordu. O yüzden artık şeker ihtimali pek aklıma gelmiyor. Zaten uyku düzeni, beslenme düzeni oluşturduğumda artık öyle aşırı açlık krizlerim yok denecek kadar azaldı. Sadece hafiften bir uyku bastırıyor. Yemek yediğim zaman hemen ayılıyorum.Merhaba bende de çoğu benzer durum var şekerle mi alakalı diyorum ama üç hafta önce panik atak geçirdim onun etkisi mi bilemedim siz de ne kadar sürdü bu durum?
Ben atak geçirip acillik olduğum çoğu zamanlarda şeker ölçümü yapıldı. Hep normal çıkıyordu. O yüzden artık şeker ihtimali pek aklıma gelmiyor. Zaten uyku düzeni, beslenme düzeni oluşturduğumda artık öyle aşırı açlık krizlerim yok denecek kadar azaldı. Sadece hafiften bir uyku bastırıyor. Yemek yediğim zaman hemen
Hormon değerlerinize bakıldı mı ? İnanın birazcık b12, demir, d vs eksikliği durumu çok değiştiriyor. Düşüğe yakınsa bile gıda takviyesi kullanmanızı öneririm. Özellikle omega 3, b12, magnezyum bisglisinat, d3k2Ben üç hafta önce şiddetli atak geçirdim kan tahlili falan yapıldı sorun yok panik atak dendi bana da ama bu sanki bayılma hissi falan çok oluyor bende de
Maalesef baktırmadım ne yazıkki bir doktor nedeniyle doktor fobim var gitmedim Rabbim hepimize Şafi ismiyle şifa versinHormon değerlerinize bakıldı mı ? İnanın birazcık b12, demir, d vs eksikliği durumu çok değiştiriyor. Düşüğe yakınsa bile gıda takviyesi kullanmanızı öneririm. Özellikle omega 3, b12, magnezyum bisglisinat, d3k2
Amiiin ama önce kendimiz şifanın peşinde koşacağız. O yüzden lütfen bi an önce değerlerinize baktırın. Dediğim takviyeleri bi araştırın. Umarım şifa olur.Maalesef baktırmadım ne yazıkki bir doktor nedeniyle doktor fobim var gitmedim Rabbim hepimize Şafi ismiyle şifa versin