Benim ilk atağımda bir kaç saniyelik baş dönmesi gibi ya da anlık beyin durması mı desem uyuşması mı desem öyle bir şey yaşamıştım aynı zamanda midemde bulanıyordu ve bayılacağımı sanmıştım. Ondan sonraki bir hafta da sersemlik dengesizlikle geçti. Ben o zaman doktora gittiğimde boyun düzleşmesi olduğunu bunu yapabileceğini söylemişti. Bu bi kıvılcım oldu ve ben o yaşadığım korkudan sonra sürekli kendimi kontrol eder her şeyden korkar hale geldim. Sonrasında başka başka şeylere taktım en son da kalbe taktım. Mesela şuan şehir dışında tatildeyim dün geldik ve ben tatil planı yaptığımızdan beri bugünün nasıl geçeceğini düşünüyorum. Şehirden uzak bir yerdeyiz ya başıma bi şey gelirse nasıl hastaneye yetişeceğim gibi kaygılarım dünümün çok kötü geçmesine neden oldu gün boyu çarpıntım vardı. Dün sorunsuz geçti ve bugün bakıyorum çarpıntım yok rahatım çünkü dünü sorunsuz geçirdim. Tabi içimde bin bir kaygı ile çarpıntı ile
Ben bundan yıllar once hergun acıllerdeydım
Elim boyunmdakı damardan ayırmazdım kalp atısımı kalbımden cok ordan hıssederdım
Durdumu duracakmı elim hep orda
Bırgun nasıl olduysa uzak bıryere pıknıge gıttık
Yol boyunca bısey yok bısey yok olmayacak dedım
Tam arabadan ınıyordum ki çarpıntı basladı
Bagırmaya basladım benı gerı goturun dıye
1.5 saatlık yolu ınmeden gerı geldık
Herkes rezıl oldu
Ben tabı acıldeyım
Bu durumlarda hastaneden uzaklasınca boyle seyler oluyordu
Senelerce diş dolgusu cekımı yaptırdım
Bu seferde Gecen seneden berı dişçiye gidemiyorum . Öncelerde nasıl gıttım nasıl oldu hayret edıyorum
Ama herseferınde ıgneyı yaptıklarında korku degıl aslında korkmuyorum ama ıgneyı yapınca bende bır sıcaklık bır tansıyon yukselmesı oluyor gıbı vucudumda boyle olunca carpıntı baslıyor sonra nefes alamıyor gıbıyım kalbım yerınden cıkacak durmuyor
Doktorlar korktugumdan oldugunu soylesede
Ben o ıgne benı bu haşe getırıyor dıye ıddıa edıyorum
Sımdı kesınlıkle gıdemıyorum
Ikı dısım bos ıkı dolgu olacak ıkı cekım
Ikıde ımplant yok hayatta yaptıramıyorum
Gıdıyorum koltuktan aglayarak kalkıyorum
Düşünüyorum bukadar yaşlı tansıyon hastası kalp hastası ne bıleyım bırsuru hastalıgı olanlar nasıl ımplant fılan yaptırıyor kafam almıyor benım
Cok korkunc gelıyor saatlerce o masada yatmak nefes alamamak carpıntı yaşamak