Anksiyete panik atak durup dururken korkmak

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
695
157
33
32
Arkadaslar sizinden durup duruken korktunuz oluyormu yabancilasma mide bulantilari bas donmeleri uyusmalar

Ilaclari brakali 1 sene oldu bebek dusundumuz icin 3 ay once 6 aylik bebeyimi ölü dogurdum tekrar istedim icin baslamadim
Başınız sağ olsun çok üzücü, hamileyken kullanılan antideprrsanlar var bence başlamaniz gerek beyin kimyamiz bozulduğu için böyle şeyler oluyor onu düzeltip sonra terapi vs desteklemek en doğrusu...

Başınız sağ olsun çok üzücü, hamileyken kullanılan antideprrsanlar var bence başlamaniz gerek beyin kimyamiz bozulduğu için böyle şeyler oluyor onu düzeltip sonra terapi vs desteklemek en doğrusu...
Dogru da burda iyi doktor yok her ilac iyi gelmiyor benim ictim ilaclar cok iyi geliyor ama yan etkileri korkutuyor birakmak cok.zor 3 ay hata daha fazla cok cektim onlara bagli yasamak istemiyorum burda yazismak terapi gibi geliyor yapniz olmadimi bilmekniyi hisetiriyor

Arkadaslar sizinden durup duruken korktunuz oluyormu yabancilasma mide bulantilari bas donmeleri uyusmalar
Yabancılaşma geçende çok oldu ödüm koptu valla kaygı bozukluğunda kendine yabancilasma görülüyomuş ama normalmiş yani Allah hepimizin sifasini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…