Oluyor canm merak etme yalnız değilsinArkadaslar sizinden durup duruken korktunuz oluyormu yabancilasma mide bulantilari bas donmeleri uyusmalar
Korkudan ölücam diyorum bazenOluyor canm merak etme yalnız değilsin
Siz ilaçlarınizi düzenli kullanmıyor musunuz?Korkudan ölücam diyorum bazen
Ah canm benım yaaa rahatla diyeceğimde elde değil kşKorkudan ölücam diyorum bazen
Ilaclari brakali 1 sene oldu bebek dusundumuz icin 3 ay once 6 aylik bebeyimi ölü dogurdum tekrar istedim icin baslamadimSiz ilaçlarınizi düzenli kullanmıyor musunuz?
İlaçsız zor hayatımIlaclari brakali 1 sene oldu bebek dusundumuz icin 3 ay once 6 aylik bebeyimi ölü dogurdum tekrar istedim icin baslamadim
Başınız sağ olsun çok üzücü, hamileyken kullanılan antideprrsanlar var bence başlamaniz gerek beyin kimyamiz bozulduğu için böyle şeyler oluyor onu düzeltip sonra terapi vs desteklemek en doğrusu...Ilaclari brakali 1 sene oldu bebek dusundumuz icin 3 ay once 6 aylik bebeyimi ölü dogurdum tekrar istedim icin baslamadim
Dogru da burda iyi doktor yok her ilac iyi gelmiyor benim ictim ilaclar cok iyi geliyor ama yan etkileri korkutuyor birakmak cok.zor 3 ay hata daha fazla cok cektim onlara bagli yasamak istemiyorum burda yazismak terapi gibi geliyor yapniz olmadimi bilmekniyi hisetiriyorBaşınız sağ olsun çok üzücü, hamileyken kullanılan antideprrsanlar var bence başlamaniz gerek beyin kimyamiz bozulduğu için böyle şeyler oluyor onu düzeltip sonra terapi vs desteklemek en doğrusu...
Zor ama ilaclan da zor duygularim normalden cok karisik oluyor donuk oluyorum ilaclan ataklarim geldinde hayal kiriklina ugruyorum boyle ise geldinde dil alti sakinestiricisiyle dinleniyorum bol bol dua ediyorumİlaçsız zor hayatım
Dik altı bende kullanıyorumZor ama ilaclan da zor duygularim normalden cok karisik oluyor donuk oluyorum ilaclan ataklarim geldinde hayal kiriklina ugruyorum boyle ise geldinde dil alti sakinestiricisiyle dinleniyorum bol bol dua ediyorum
Yabancılaşma geçende çok oldu ödüm koptu valla kaygı bozukluğunda kendine yabancilasma görülüyomuş ama normalmiş yani Allah hepimizin sifasini versinArkadaslar sizinden durup duruken korktunuz oluyormu yabancilasma mide bulantilari bas donmeleri uyusmalar
Amin insallah hayat zor ve bu anksiyete de zorlastiriyorYabancılaşma geçende çok oldu ödüm koptu valla kaygı bozukluğunda kendine yabancilasma görülüyomuş ama normalmiş yani Allah hepimizin sifasini versin
kur ediyorum counlukla ama aĝir geldinde unutuyorumÖyle şükredelim yine de her halimize ALLAH büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?