Anksiyete olabilir mi????

Anksiyete var ise zor bir süreç rabbim yardımcınız olsun. Benim fikrim yardım almanızdan yana olur ama yardım almak için daha kötüye gitmesini beklemeyin lütfen yakın bir arkadaşım savaşıyor bu durumla ve erkenden teşhis konulup durumunuza göre tedavi sürecinin ilerlemesi daha sağlıklı olur sizin için

ben iyiyim artık şükür ataklarım yok anksiyetede yaşanılan üzüntü stres ve hayatın içindeki olağan akış zorluyo bazı dönemlerde ama eskiye nazaran ooo süperim
Çok Sevindim adınıza benim de 9 aylık bebeğim var kızım.. Beni iyi anlarsınız umarım bende en kısa sürede toplarım,tam iyiyim diyorum sabah kötü bir yumru ile uyanıyorum

Belki de çok iyi unuttu bile inşallah öyledir

inşAllah çok iyidir
Arkadaşlar ben iyiyim terapi aldım artık çok gitmiyorum bile terapiye panik atak konusunda oldukça iyiyim ara ara yoklasa da ilacımın dozunu azalttık paxera 10 alıyorum darısı tamamen bırakmaya ümitsiz olmayın paylaşım yaptığım kitapları okuyun beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…