Anksiyete krizi

Benim 1 saat kadar sürüyor deliriyorum sanıyorum. Ağlıyorum zırlıyorum nefes alamıyorum sonra geçiyor. Alıştım artık

Benim 1 saat kadar sürüyor deliriyorum sanıyorum. Ağlıyorum zırlıyorum nefes alamıyorum sonra geçiyor. Alıştım artık
Benim de canım ortalama iki ya da 3 saat sürüyor korkunç işte şöyle yapmam deme böyle yapmam deme kafamda kuruyorum da kuruyorum aklıma saçma sapan şeyler geliyor sonra geçtikten sonra da felaket bir baş ağrısı oluyor

Benim de iki 3 saat sürüyor canım senin niye o kadar uzun sürüyor ya bir de uyuyunca rahatlıyorum ben
Anksiyete krizi nasıl acaba sanırım bendede var sanki kalbim hızlı atıyor nefes darlığı oluyor bir sürü o an kötü düşünler oluyor ve hamileyim önceden atarx şurup içiyordum artık içemiyorum

Keşke benimki de bir saat sürüp geçseydi. Günler sürüyor
Benimde her gün ölecek korkusu göğüs ağrısı bunalım hissi daralma iç sıkıntısı falan bana Selecrta 25 mg yazdı emziriyorum ben oğlum az emiyor artık 22 aylık oldu diyorki emzir ilacı iç sonra sütünü sağ at sütü bilmem ne diyor

Ben hiç sağıp atmadım her gün sabah içiyorum bebeği de emziriyorum normal

Bnde geçen sene panik atak başladı aşırı şiddetli hamile kalınca hiç atak geçirmedim ama doğumdan sonra berbat günler geçirdim kalp çarpıntısı ellerim uyuşurdu ayaklarım tutmazdı dengesizlik vardı sanki kafam hep dönüyor hissederdim kafamın arkası. Hep ağırırdı göğüsüm sıkışırdı kaç kere acile gittim kaç kere kalp grafik akciğer filmi tahlil hiç bişey yok en son baktım olmuyor savaşmayı bıraktım arada anksiyete tutuyor sende geçeceksin diyorum dışarı çıkıyorum unutuyorum bi kaç dolaştıktan sonra kafam ağrıyor arkası çok fena mesela uyumaya çalışıyorum zor bela uyuyorum geçirmeye çalışıyorum kısacası Allah yardım etsin hepimize

Ama size diyeceğim uykusuzluk aşırı etkiliyor anksiyete yi ne zaman uykusuz kalsam anksiyete gün boyu sürüyo fiziksel olarak

Amin inşallah

ne zamandır psikiyatre gidiyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…