- 1 Aralık 2024
- 98
- 45
- 3
- Konu Sahibi birininannesi
Arkadaşlar selam. Daha önce anksiyete için konulara yazdım kendim konu açtım ama olmuyor kendimi ikna edemiyorum beynime söz geçirmiyorum. Zor bir hamilelik geçirdim gebelik tansiyonu vs. Vardı sürekli hastanedeydim sonrasında doğum yalnız geçen lohusalık derken sanırım hepsi birikti ve patlak verdi. Neredeyse 8 ay oldu arkadaşlar bu düşünceler bu kadar uzun sürer mi yaa.panik atağım da var tamam artık atak gelince eskisi kadar etkilenmiyorym ama bu düşünceler ne olacak Allah aşkına söylesin biri. Bebeğim bir gün fazla gülmez acaba bana bir şey mi olacak niye gülmüyor diyorum. Bir kelime yazacaktim klavye düzeltip ölüm olarak yazdı kelimeyi inanın kalbim yerinden çıkacak sandım öyle korktum ki bu bir mesaj mi diye. Ya az önce uykum geldi bebeğim 8 aylık gece surkeli uyanıyor, sabah erkenden kalktık öğlen çok uykum vardı uyuyamadım falan derken az önce uykum geldi içimdeki ses bu saatte asla uykun gelmezdi demek sana bir şey olacak falan demeye başladı ayaklarım buz gibi oldu ve ben ruhum çıkıyor sandım az önce mide bulantısıyla tuvalete koştum arkadaşlar bu kadar hayatımı etkilemesi normal mi yaa her şeyde ölüm düşüncesi sürekli sürekli aklımda. Sohbette oturuyorum insanlar konuşuyor duymuyorum. Yer sanki ayağımın altindan kayıyor gözüm surkeli dalıyor anksiyete bu kadar etkiler mi arkadaşlar lütfen biri cevap versin yaa artık yoruldum gerçekten. Öyle güzel uykum vardı bakın şimdi uyumaktan korktuğum için onda kaçtı artık kalırım herhalde saat 3e 4e kadar