- 9 Ocak 2023
- 386
- 79
- 23
- 22
- Konu Sahibi IntheStarss
-
Derin derin nefes alıp başka şeyler düşünün.Bu aralar kalp krizi geçirme korkum vardı aşırı stresliyim şuan kalbim çok tekliyor bayılacak gibi oluyorum bunu yaşayan var mı stresten galiba ama gidip geliyorum sanki ay çok fenaaa. Sakinleşmeye çalışıyorum ama olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Dört aydır böyleyimBu aralar kalp krizi geçirme korkum vardı aşırı stresliyim şuan kalbim çok tekliyor bayılacak gibi oluyorum bunu yaşayan var mı stresten galiba ama gidip geliyorum sanki ay çok fenaaa. Sakinleşmeye çalışıyorum ama olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Dört aydır böyleyim
Özellikle akşamları oluyor ben de çok kötü cidden bir şey olmuyor ama ölüyorsun gibi hissediyosun her seferindeDört aydır böyleyim
Offf bu durum kalp krizi korkumu daha da arttırdı çok iyi ciddenStresden dolayi oluyo emin ol ki çoğu kişi bana aynısı dedi öyle gerçekten panik atak yapıyor maalesef
Yardım yok malesef kendi kendime bir şeyler yakmaya çalışıyorum annemleri de çok panik yaptırmak istemediğim için bi başıma geçmesini bekliyorumDerin derin nefes alıp başka şeyler düşünün.
İlginizi başka yerde toplamaya çalışın.
Insallah yardim alıyorsunuzdur...
Canım sakin ol önce derin nefes al İnşirah süresi oku.allah şifa versin sen kendini üzmeOfff bu durum kalp krizi korkumu daha da arttırdı çok iyi cidden
Çok sağol okuyorum bir şey olmaz inşallahCanım sakin ol önce derin nefes al İnşirah süresi oku.allah şifa versin sen kendini üzme
Kdlsdkdlc çok haklısın cidden. Bi haftadır böyleyim küçük bi kalp kapakçık problemim olduğunu öğrenince bi anda panik atak geçirdim çok abartı tepki veriyorum ufak bi hastalık olsa. Doktor herkeste olur hastalık sayılmaz demesine rağmen ben böyle kendi kendime acı çektiyorum resmensadece 20 yasindasin konu sahibesi ne kalp kriziBir terapistle gorusuyor musun?
Çok teşekkür ederim biraz daha iyiyimÇok geçmiş olsun. Kalp atışında artış hissettiğinde derin derin nefes al ver. Burnundan al nefesi yavaş yavaş ağzından ver. İlgini dağıtmaya çalış sevdiğin bir şarkıyı dinleyebilirsin mesela.
Çocuklarda da kalp krizi göstermeye başladı. Tabii bu konuyla bağlantısız yazdım. Kalp krizi olsa konusu sahibi duramazdı.sadece 20 yasindasin konu sahibesi ne kalp kriziBir terapistle gorusuyor musun?
Yok yok komple psikolojik ve farkındayım. Tesadüf eseri minimal mitral yetmezliğim olduğunu öğrendim doktor olabilecek bir şey normal dedi ama ben bunu içimde düşüne düşüne kendime dert ettim. Kan değerlerime de baktırdım iyi hepsiSağlık sorununuz var mı? Nefes darlığı vardır belki. Kansızlık vardır, astımsınızdır, burnunuz tıkalıdır vs.
Ay şuan bi korktum ya geçirirsem ben deeÇocuklarda da kalp krizi göstermeye başladı. Tabii bu konuyla bağlantısız yazdım. Kalp krizi olsa konusu sahibi duramazdı.
E o zaman sebebi budur. İlaç kullanıyor musunuz? Hekiminiz normal demiş ise umursamayın. Rahatlamaya çalışın. Kaygı azaltıcı müzikler var. Aromaterapik yağları da deneyebilirsiniz.Yok yok komple psikolojik ve farkındayım. Tesadüf eseri minimal mitral yetmezliğim olduğunu öğrendim doktor olabilecek bir şey normal dedi ama ben bunu içimde düşüne düşüne kendime dert ettim. Kan değerlerime de baktırdım iyi hepsi
İşte ben rahatlamam gerek diye düşününce stres oluyorumE o zaman sebebi budur. İlaç kullanıyor musunuz? Hekiminiz normal demiş ise umursamayın. Rahatlamaya çalışın. Kaygı azaltıcı müzikler var. Aromaterapik yağları da deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?